Cipher 618 Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Przedłużamy konkurs artystyczny do 13 lipca 23:59! Czekamy na Wasze zgłoszenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Z powodów z komputerem nie będzie mnie przez dzień lub dwa. Opiekunka również ma wolne... mam nadzieję, że po moim powrocie nie zastanę czegoś, co w tej chwili wygląda jak system operacyjny mojego laptopa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Przepraszam że tak ciągle zgłaszam nieobecności, ale to nie ode mnie zależy. Przez około 10 dni będę rzadziej. Jadę do babci na wieś... tam nie ma nic. Będę starać się łapać zasięg i czasem wchodzić, ale nie obiecuję. Dziękuję za uwagę i jeszcze raz przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Nie ma za co przepraszać. Dzięki za zgłoszenie nieobecności Do "zobaczenia" po powrocie. Nic się nie staraj, nic nie łap, odpoczywaj... od tego są wakacje. Skończysz studia, skończą się wakacje... bezpowrotnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Sesja Glory of Music została przeniesiona do archiwum. Dwa miesiące bez jakiejkolwiek aktywności to wystarczający okres, aby to zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Jestem Avatarem (chociaż wolę określenie Opiekun) Kącika Muzycznego. W związku z tym powstał specjalny event, w którym możecie zasypać mnie pytaniami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 (edytowany) Zgłaszam nieobecność od dzisiaj do następnej soboty. Powód - wyjazd. Po wakacjach wszystko się uspokoi, przepraszam za te wyjazdy.Miłego pobytu życzę i po raz kolejny informuję, że za zgłoszone nieobecności nie trzeba przepraszać Co innego, te nie zgłaszane, które mogą wyglądać jak czyste lenistwo. To rzekłem ja... Triste Cordis Edytowano Sierpień 9, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Zbliża się premiera Equestria Girls: Rainbow Rocks - 27 września. Do tego dnia proszę NIE umieszczać jakichkolwiek spoilerów związanych z "filmem". Doskonale wiemy, w jaki sposób obejrzy go 99% forumowiczów, ale mimo wszystko - zakaz spoilerów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Padł mi "znak zapytania". Mam nadzieję, że nie utrudni mi to zbytnio pracy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Kolejna avvaria. Tym razem klavvisz "VV" jak VVanda. Będzie ciężko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Wróciłem. Nowy laptop, nowe problemy (win 8.1 ) Najważniejsze, że mogę normalnie prowadzić dział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Uwaga! 1 października przypada "Dzień Muzyki". Nie możemy przejść wobec tego obojętnie! I nie przejdziemy. W najbliższą niedzielę wystartuje konkurs, w którym do wygrania będą figurki ze "ślepych torebek". Komu, Celestię, komu... Detale - w niedzielę. Zdradzę tylko, że będą mogli wykazać się zarówno muzycy, pisarze jak i plastycy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Zdejmuję blokadę dotyczącą pytań związanych z Equestria Rocks. Pytania proszę zadawać w spoilerach. Odpowiedzi również będą ukryte do czasu polskiej premiery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Skasowałem kilka tematów i zabaw. Były przeterminowane, zarastały pajęczyną, a frekwencja wołała o pomstę do Luny. Poproszę Administrację o stworzenie pewnego działu. Co w nim będzie? Niespodzianka. Bynajmniej nie Kinder Niespodzianka PS. Czekam na Wasze prace związane z konkursem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Zasady konkursu uległy niewielkiej zmianie: 1. Macie czas do końca października. 2. Jeśli utwór zawiera cokolwiek związanego z MLP - wrzucajcie go na Google Docs, nie YT. Dlaczego nie YT? Dawno, dawno temu... Hasbro stało w rozkroku. Fandom, czy prawa autorskie? Przeszli na ciemną stronę mocy, Nie wiadomo co i kiedy może zniknąć, zanim się pojawił. 3. Stworzyłem temat z dyskusją na temat muzyki. Co jest lepsze i łatwiejsze do tworzenia? Elektronika? Tradycyjne instrumenty? Zapraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 UWAGA! Skracam datę oddawania prac. Termin: 19.10 23:39. Szczegóły - tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 (edytowany) Witam wszystkich! Jak część z was już na pewno wie, że jestem nowym opiekunem Kącika Muzycznego. W związku z tym wprowadzę tu parę zmian. Przede wszystkim odkurzę większość tematów. Niebawem powstaną nowe zabawy, dyskusje i pojawi się również konkurs z nagrodami. Zamknę i przeniosę do archiwum tematy, które "nie mają już życia" xdd Regulamin tego działu z pewnością zmieni się niebawem. Wprowadzę tu własne zasady. To by było na tyle~ Edytowano Listopad 5, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 (edytowany) Witajcie! Tam tam o tam wyżej ^ wspominałam, że niebawem pojawi się nowy regulamin działu. Niestety jestem zbyt leniwa parę spraw mi na to zwyczajnie nie pozwoliło. Zamiast tego powstało kilka nowych tematów. Regulamin powstanie w swoim czasie, obiecuję. Informacje o działowych nagrodach znajdują się tu - Klik~! Zabawa Jaka to melodia...?, w której można otrzymać nagrodę jest tutaj - Klik~! Pamiętajcie, o udzielaniu się w dziale, ponieważ pod koniec tego miesiąca zostanie wybrana osoba, która otrzyma tę oto działową odznakę: To wszystkie ogłoszenia na dziś~ Dziękuję za uwagę. c: Edytowano Listopad 8, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Siemka! W dzisiejszym ogłoszeniu chciałabym wszystkich przeprosić za to, że dział stoi pusty i w ogóle... Niestety... W tym roku zdaję dyplom w szkole muzycznej. W związku z tym mam tysiącpięćset stodziewięćset obowiązków, dlatego nie za bardzo mam na wszystko czas. Zaraz pewnie ktoś wyskoczy z pretensjami, że bardzo często mnie na forum widuje. Może i tak, ale w większości przypadków korzystam tylko z telefonu, co łączy się z ogromną trudnością tworzenia tematów itp. itd. Obiecuję, że w ten weekend pojawią się nowe zabawy i dyskusje, oraz myślę, że skoro póki co nie daję sobie rady z obowiązkami... Otworzę rekrutację na opiekuna Octavii. Tak! Właśnie! Wszyscy słyszeli? Chyba nie muszę powtarzać~ To wszystko na dziś. Dziękuję za uwagę C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) Hejoł~! Patrzcie wszyscy! Nowe ogłoszenie! Informuję, że zgodnie z moją obietnicą, oficjalnie otworzyłam nabór na opiekuna Octavii. c: Link do tematu z rekrutacją znajdziecie tutaj - http://mlppolska.pl/watek/11705-rekrutacja-a-mo%C5%BCe-ty-chcia%C5%82by%C5%9B-by%C4%87-opiekunem-octavii/ I pamiętajcie że pod koniec miesiąca zostanie wybrana osoba, która otrzyma nagrodę za wkład w dziale za ten miesiąc~! Także radę wam się pospieszyć~! Edytowano Listopad 27, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Witajcie! Chcę tylko poinformować, że w najbliższym czasie moja aktywność w dziale będzie ograniczona, z powodu tymczasowego braku telefonu i problemów rodzinnych. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam, Szeregowa WW c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 (edytowany) Siemka~! Mam dla was nowy konkurs Świąteczny, który znajduje się tu~ http://mlppolska.pl/watek/11746-event-%C5%9Bwi%C4%99ta-nadchodz%C4%85-wielkimi-krokami/ A co do nagrody, którą ktoś miał dostać za udzielanie się w dziale... W związku z tym, że aktywność w dziale jest mała, nagroda ta będzie przyznawana raz na 2 miesiące. Niebawem pojawi się również punktacja co do tej nagrody, bo bez tego ani rusz. To tyle na dziś. c: Szeregowa WW Edytowano Grudzień 3, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Witajcie! ~ Na początek dziękuję Skajowi za uprawnienie do używania kolorku, jak i Szeregowej za to że zaufała mi i powierzyła tą posadę. Zostałam wybrana jako nowy Opiekun Octavii już parę dni temu, szkoda byłoby więc nie robić nic dla tego działu. Z mojej inicjatywy już dziś możecie zapytać Octavię, porozmawiać o słuchawkach i wziąć udział w quizie na temat muzyki fandomowej. Zapraszam serdecznie! Timber Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Witam! Serdecznie przepraszam za moją nieobecność w dziale, ale problemy rodzinne i w ogóle i no sami rozumiecie x"D W każdym bądź razie postaram się teraz wrócić do zajmowania się Kącikiem~ To tyle póki co, dziękuję i pozdrawiam :3 Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Informuję, że przez najbliższe 10 dni nie będzie mnie tj. do piątku 17 kwietnia. Powodem jest to, iż wyjeżdżam na zieloną szkołę. Wiem, że moja aktywność w dziale ostatnio jest dość mała no ale cóż, przykro mi, wybaczcie ale nie miałam czasu. Postaram się zrobić co w mojej mocy żeby się poprawić. Dwie szkoły to ciężka sprawa, niestety. Powierzam Kącik Timber i błagam nie naróbcie bałaganu xD Pozdrawiam i do zobaczenia! ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts