Black Hayate Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Pamiętacie z Dni Derpy zabawę, pt. Pokaż jak derpisz? Właśnie tak, tylko to wersja bardziej odpowiadająca Władcy Chaosu Discordowi! Specjalnie dla Was jest ten wątek abyście zaprezentowali jak wy tworzycie chaos. Może być to zdjęcie Waszego szalonego psa albo Was. To do Was należy wybór! Mam nadzieję, że nie będziecie się wstydzić swojej kreatywności czy talentu do wprowadzania zamętu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Mój pies pozuje specjalnie dla cb ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Zastanawiam się jak tworzyć Chaos w dziale Wielkiego Avaratłkę Discosia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 No cóż, sam mój fik "Chaos i człowiek" jest o człowieku, który uczy się magii chaosu. To się liczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 1. Zmusiłem ludzi do robienia dziwnych min 2. Poderwałem dwie laski za jednym razem 3. Jechałem tak tramwajem Mały bonus z bulbulem! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 No cóż, żeby pokazać jak tworzę chaos to musiałby ktoś wpaść do mojego ogólniaka bo tam to dopiero tworzę chaos (Bynajmniej w mniemaniu władz szkoły bo tak naprawdę to zaprowadzam tam harmonię i ład... gdyż się rozumiemy... ekhem... na opak. Znaczy się to co dla nich jest ładem dla mnie to chaos a co oni nazywają chaosem to ja nazywam ładem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnowFur Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 chaos... namawiam kolege żeby mnie wkurzał, potem przyłapuje mnie przyjaciółka myśląc że mam romans... ja do niej przychodzę... i za to robię rozpierdziuche w domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 chaos... namawiam kolege żeby mnie wkurzał, potem przyłapuje mnie przyjaciółka myśląc że mam romans... ja do niej przychodzę... i za to robię rozpierdziuche w domu... serio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnowFur Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 zależy kogo Chrysia Krysia, lubię Chaos a to co czasami dzieje się u nas w szkole... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Odświeżam temat. Mam nadzieję że ktoś jeszcze wysili się by pokazać jak tworzy chaos! Jeśli nie, to temat umrze śmiercią naturalną. A skoro już tu jestem to: Mój oficjalny strój pomocnika Discorda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 nauczyłem się jeść gumę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Moja fryzura to jest chaos, trochę podobny do tego różowego chaosu na 4 kopytkach, ale chaos to chaos, więc chyba też się liczy. Nie ma szans na fotkę, bo nie .-. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 1. Zmusiłem ludzi do robienia dziwnych min 2. Poderwałem dwie laski za jednym razem 3. Jechałem tak tramwajem Mały bonus z bulbulem! Pierwszy obrazek wymiata (zwłaszcza Iron Man z lego ), pomimo tego że wątpię by tam było dużo Polaków (ten napis na kartonie od Asasyna nie wydaje mi się być po polsku, + flaga Japonii oraz tamte po prawej z tyłu to na pierwszy rzut oka po arabsku czy jakimś takim dziwnym języku, ale to może też być po włosku ze względu na barwy), ale wierzę, że to Polska Odświeżam temat. Mam nadzieję że ktoś jeszcze wysili się by pokazać jak tworzy chaos! Jeśli nie, to temat umrze śmiercią naturalną. A skoro już tu jestem to: Mój oficjalny strój pomocnika Discorda Na pierwszy rzut oka przez tą rękę i nogę mi się z czymś kojarzy... Nie wiem jak wy, ale on mi przypomina GO: Jakby co, to on się nazywa Edward Elric . . . Mój chaos: DZIELĘ PRZEZ 0!!! Zrobione za pomocą: iPhone 4S 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 13 grudnia 2011 w gimnazjum w którym się uczyłem wprowadzono stan wojenny. Musztra, możliwość aresztu etc. Do dziś mam w portwelu kartki na mięso...O tak moi mili odświerzamy tą i każdą inną zabawę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts