asie Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 LISTA ROL WAZNYCH Twilight Sparkle - imka2000 Rainbow Dash - Bonifacus (Kandydaci: Decaded) Pinkie Pie - RD20 Fluttershy - asiekierka (I TAK ODDAM XD) Applejack - dawid1248x Rarity - Bohen221 Apple Bloom - DO WZIECIA Scootaloo - Flutteryay Sweetie Belle - wiej007 Derpy Hooves - Rainbowbow Lyra - (Kandydaci: Orangutanek, CoffeeHevent) Bon-Bon - DO WZIECIA Cadence - RebonMLP Shining Armor - Padocholik Octavia - DO WZIECIA (Kandydaci: CzArny) Vinyl Scratch - Roswell712 Big Macintosh - DO WZIECIA (Kandydaci: NuclearVision) Spitfire - DO WZIECIA (Kandydaci: Unbridle) Trixie - Wizio UWAGI Niektore role zostaly juz wypelnione na bazie doswiadczen z dawnych Fluttercraftow. Jesli te osoby grac nie beda, miejsca sie zwolnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Taa... tymczasowa ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Nie radziłabym brać Shininga nikomu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Chciałbym być Cadence tyle, że jestem chłopakiem i nie wiem o co biega Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Mogę być Cadence tyle, że jestem chłopakiem i nie wiem o co biega Spokojnie. Wszyscy jestesmy (poza imka, Flutteryay i paroma innymi kucykami) Hey hey hey , to znowu ja xD Skoro serwer powstaje od nowa , to się wproszę na niego No i chciałbym złożyć kandydaturę na Shining Armora Anyway , jeżeli moje podanie zostanie rozważone negatywnie to wrócę pod starym imieniem Dogadaj sie z imka i/lub wejdz na testowy serwer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 A mogę wiedzieć ocb? Bo jeśli chodzi o Minecraft to dobrze, że serwer jest non premium, bo jakiś miesiąc temu gift code od craftsite mi się skończył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 No to ja sobie chętnie Big Maca wezmę, tylko na serwa wbiję =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Rainbow dash jest do wzięcia ? bo ja chętnie tyle że tego nie kumam : "Rainbow Dash - Bonifacus (Kandydaci: Decaded)" czemu jest wybrany i jest kandydat ? ktoś mi wytłumaczy ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Rainbow dash jest do wzięcia ? bo ja chętnie tyle że tego nie kumam : "Rainbow Dash - Bonifacus (Kandydaci: Decaded)" czemu jest wybrany i jest kandydat ? ktoś mi wytłumaczy ??? Jesli kandydat okaze sie zauwazalnie lepszy od obecnego to zmieniamy. Ot, notatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiramissu Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Kurcze jakas magiczna moc natchnela mnie aby wpisac "fluttercraft" i paczajcie bogowie normalnie jakas telepatia! XD Do rzeczy, bardzo chetnie bym sobie pogral Shining armorem, lecz jesli jest osoba, ktora wrecz musi nim grac to nie ma sprawy, moge wziac swojego OC Silver Shine'a (Jakkolwirk bialy jednorozec z niebieska grzywa .--. ) ale bylo by milo jakbyscie mnie (o ile laska ;-- zapisali do kandydatow. Pozdrawiam gupie ciazdgo ;--- ; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWolf Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 ja bym chciał derpy. cuz she's awesome Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiramissu Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Gdybym zas nie mogl dostac Shining Armora, bylo by milo gdyby zostala mi przydzielona Cadence ( chociaz na probe ;--- ona jest taka slooodka :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Gdybym zas nie mogl dostac Shining Armora, bylo by milo gdyby zostala mi przydzielona Cadence ( chociaz na probe ;--- ona jest taka slooodka :3. Cadence i Shining Armor sa zajeci. Probuj dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiramissu Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Nie no spoko, mowilem, ze nie ma problemu jak postacie. beda zajete. A co do reszty... Hmm... Generalnie chyba wezme Silver Shine'a ale jak by co moge byc "awaryjna" Lajra (Lyra) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Skoro Twilight zajęta... Okej ja biorę Octavię ^^ love her music!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redziqthebrony Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Czyli Imka jest alicornem ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 chciałbym kandydować na Big Macintosh'a bo nie mówię zbytnio, i pytanko - premium ? i jaka wersja ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiramissu Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Czyli Imka jest alicornem ;_; Tak, przynajmniej jako postac. Co do jej mozliwosci nie mam pojecia. Mozliwe, ze jest zdolna do latania, lecz nie widzialem aby latala na serwerze. ( Mimo, ze Tłajlajt jest moim ulubionym kucem, to jak dla mnie to, ze jest alikornem to pomylka. Mimo wszystko powinna byc jednorozcem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Twilight jest zajęta więc... Spitfire! Bo lubię latać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prologg Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Nie bójcie żaby, sprawdzę się jako Pinkie // RD20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 chciałbym kandydować na Big Macintosh'a bo nie mówię zbytnio, i pytanko - premium ? i jaka wersja ? Mamy offline-mode i jest 1.4.7 z modami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 hmh... powiem po prostu, że z Minecrafta zrobili *nic* RPG, ale przeboleję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 mogę już grać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Mam pytanie: skoro ja jestem Cadence a ktoś jest SA to czy mam pisać do niego "kochanie" czy coś w tym stylu? No bo wiecie jestem chłopakiem i troche głupio mi będzie pisać takie rzeczy do drugiego chłopaka. Mam nadzieję, że rozumiecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Szybko się przyzwyczaisz. Zresztą nie piszesz do niego tylko do postaci jaką gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts