Avro Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Nie wiem czy to dobry temat ale co mi tam: czasami kiedy sobie gram to mi pisze ze ktoś inny wszedł na serwer z moim nickiem i kiedy próbuję połączyć się z serwerem pisze mi ze muszę zaczekać do konca sesji a gdzieś tak czekam z godzine proszę o dopowiedz czy to tak ma być czy ktoś się włamuje na moje konto Jeżeli masz non premium to ktoś MOŻE wejść na Twoje konto. Oczywiście jeżeli zna hasło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XDm0rda Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Nikomu nigdy nie podawałem hasła przypuszczam że ktoś na piracie wszedł na moje konto i pewnie dla trollu sobie tak siedział mam konto premium. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redziqthebrony Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Nikomu nigdy nie podawałem hasła przypuszczam że ktoś na piracie wszedł na moje konto i pewnie dla trollu sobie tak siedział mam konto premium. To normalne... Nikt ci sie nie wlamywał, to poprostu bug z pluginem AuthMe Nic strasznego ;3:fluttershy4: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ_$P33DX Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 dlaczego Prywatny ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yivvie Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 O. Też mnie to ciekawi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 widzę, że FC jest już na 1.5 kto z FC zrobił jakieś dziwne napowietrzne wysepki ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 widzę, że FC jest już na 1.5 kto z FC zrobił jakieś dziwne napowietrzne wysepki ?? A jak pan sądzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Co właściwie się dzieje? czemu jest serw SkyBlock a nie Fluttercraft? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 @Up Właśnie! SkyBlocków, jest cała masa, wszystkie TAKIE SAME, Fluttercraft był wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju, przebijał inne! Teraz spadł nisko, sprzeciętniał :( Ale spoko, widać po ilości graczy, jakie zainteresowanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 to straszne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Odpowiedź jest prosta - Asiekierka się znudził jak to było z Fluttercraftem 2.2. Dawniejsi gracze pamiętają, co się wtedy stało. TerraFirmaCraft... Ponoć szykuje się kolejny serwer. Historia lubi się powtarzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Szkoda, że FC 3.0 się skończył... Byłem moją ukochaną Cadence i tylko po to grałem w MC. Teraz to lipa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Maj 5, 2013 Autor Share Napisano Maj 5, 2013 Szkoda, że FC 3.0 się skończył... Byłem moją ukochaną Cadence i tylko po to grałem w MC. Teraz to lipa Nigdy nie mow nigdy. Ale nic nie obiecuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 odrodzenie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 gl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Może mój nick skłonił was do myśli odrodzenia FC ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Jak ktoś nie wie, to "kontynuacja" FC już chyba jest. Chyba. Wolę nie krakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 jak już się odrodzi to na 1.6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Pamiętam, jak fajnie grało się kiedyś (sierpień 2012) i szkoda że servera już nie ma szkoda że servera już nie ma aczkolwiek asiekierka zrobi co chce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts