Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5W7pbGV91to&list=PLCAA2218404ABBD3F&index=18 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 16, 2011 Share Napisano Sierpień 16, 2011 Tarreth, wstawiłeś 17 odcinek zamiast 18 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakoon Napisano Wrzesień 25, 2011 Share Napisano Wrzesień 25, 2011 Zauważyliście, że głos Scootaloo na występie podczas, gdy śpiewają Till our cutie marks are here, kończy się za wcześnie, albo jej animacja źle zrobiona do głosu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 spodobała mi się ta piosenka w tym odcinku , ale na początku myślałem , że zdobędą te znaczki , gdy widziałem , go 1 raz , ale niestety nic z tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Praktycznie nie znalazłem w tym odcinku plusów. Plusy: -Udało mi się wygrzebać jedną rzecz, która jest lekko pozytywna w tym odcinku, a dokładniej jest to dość długi moment, w którym CMC jeździ po całym Ponyville szukając swych talentów. Grała tam dość przyjemna muzyka. Minusy: -Nudny odcinek, nic się nie dzieje, a jak się coś dzieje, to nie jest to ciekawe. -Piosenka. Nie lubię jej słuchać, gdyż mam wtedy uczucie, jakbym to ja tam występował, i cały się wstydzę. I tak piosenka nie jest zbyt dobra. -Po tym odcinku znielubiłem CMC. -Brak humoru, fajnych tekstów i momentów. Ocena:3/10 Odcinek kiepski, pozbawiony humoru i dość nudny. Podczas słuchania tej piosenki czuje się zawstydzony, tak, jakbym to ja śpiewał. W dodatku, po tym odcinku moje mniemanie o CMC mocno się pogorszyło. Nawet ten niby "plus" nie jest za bardzo plusem tylko drobnostką. Na szczęście odcinek nie jest denerwujący. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Fajna pioseenka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 Tarreth, wstawiłeś 17 odcinek zamiast 18 To trochę denerwujące, że ciągle mu przypominasz że wstawił złe odcinki zamiast ocenić odcinek. Ale mniejsza o ciebie. Odcinek super a naj epicka była piosenka CMC. THE BEST EPISODE EVER! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się