Tarreth Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5W7pbGV91to&list=PLCAA2218404ABBD3F&index=18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neiter Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Tarreth, wstawiłeś 17 odcinek zamiast 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakoon Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Zauważyliście, że głos Scootaloo na występie podczas, gdy śpiewają Till our cutie marks are here, kończy się za wcześnie, albo jej animacja źle zrobiona do głosu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 spodobała mi się ta piosenka w tym odcinku , ale na początku myślałem , że zdobędą te znaczki , gdy widziałem , go 1 raz , ale niestety nic z tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talar Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Praktycznie nie znalazłem w tym odcinku plusów. Plusy: -Udało mi się wygrzebać jedną rzecz, która jest lekko pozytywna w tym odcinku, a dokładniej jest to dość długi moment, w którym CMC jeździ po całym Ponyville szukając swych talentów. Grała tam dość przyjemna muzyka. Minusy: -Nudny odcinek, nic się nie dzieje, a jak się coś dzieje, to nie jest to ciekawe. -Piosenka. Nie lubię jej słuchać, gdyż mam wtedy uczucie, jakbym to ja tam występował, i cały się wstydzę. I tak piosenka nie jest zbyt dobra. -Po tym odcinku znielubiłem CMC. -Brak humoru, fajnych tekstów i momentów. Ocena:3/10 Odcinek kiepski, pozbawiony humoru i dość nudny. Podczas słuchania tej piosenki czuje się zawstydzony, tak, jakbym to ja śpiewał. W dodatku, po tym odcinku moje mniemanie o CMC mocno się pogorszyło. Nawet ten niby "plus" nie jest za bardzo plusem tylko drobnostką. Na szczęście odcinek nie jest denerwujący. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Fajna pioseenka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlutterBlue Melody Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Tarreth, wstawiłeś 17 odcinek zamiast 18 To trochę denerwujące, że ciągle mu przypominasz że wstawił złe odcinki zamiast ocenić odcinek. Ale mniejsza o ciebie. Odcinek super a naj epicka była piosenka CMC. THE BEST EPISODE EVER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts