Wilkonet Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Przedstawiam wam moje drugie (tym razem własne ) opowiadanie. Opisów pisać nie potrafię, więc od razu zachęcam do przeczytania i oceny. Konstruktywna krytyka oczywiście, jak zawsze na wagę złota.Prolog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Cóż, zapowiada się ciekawie. Mam tylko jedną, tycią, ale taką tyciuteńką uwagę: PRZECINKI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Masz oczywiście gandzia rację, nie da się tego czytając nie zauważyć. Kilka zdaną jest źle napisane- ma niepoprawną formę gramatyczną. Co do treści, trochę mało opisów. Wątek ciekawy, zapowiada się świetna historia. Czekam na I rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 kiedy 1 rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Prolog przeczytany. Na razie zapowiada się nieźle lecz więcej można dopiero napisać po 1 rozdziale. Jak można zauważyć prolog jest tylko wstępem do historii więc nawet nie znamy głównej fabuły. Miło mnie zaskoczyła długość prologu. Ostatnio rzadko spotyka się dłuższe rozdziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Dokument w koszu właściciela. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts