Masza Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Anatomia kuców trochę leży, ale i tak ślicznie A te parasprite'y po prostu cudowne <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Rozmnażają się jak cholera. xd Ten cytat pasuje idealnie . Fajne te parasprite'y. Aż bym sobie jednego kupiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Fajne te parasprite'y. Aż bym sobie jednego kupiła. tylko 3 są wykupione, reszta dostępna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Jakie... to... zajebiste! Te parasprite'y mnie rozwalają. Wszystkie Twoje prace mi się podobają; wyjątkiem jest humianizacja z pierwszej strony. Coś mi tam nie pasuje, ale co tam. Reszta prac wymiata! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 dziękuję szczerze mówiąc ta humanizacja też mi się średnio podoba - chciałam wypróbować nowe kredki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Dużo czasu zajmuje ci robienie tych robalów? Czyżby to...AJ paraspirite? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 z godzinkę to Braeburn AJ jest tu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Ale przyznaj, że AJ i BB są podobni. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 no w końcu to rodzina xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 POOODUUUUUUUUUUUUSSIAAAAAAAA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Cudowna podusia^^ i ten kolor materiału jest taki..idealny! Skąd Ty to bierzesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Nie no, taką podusię to ja MUSZĘ sobie kupić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Cudowna podusia^^ i ten kolor materiału jest taki..idealny! Skąd Ty to bierzesz? Jak skąd to biorę? Kupuje materiał i szyję xD Nie no' date=' taką podusię to ja MUSZĘ sobie kupić. [/quote'] Dostępna pod tym adresem: http://srebrnaagrafka.pl/sklep/sztukapopelniona/produkt/poszewka-fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Maj 3, 2013 Autor Share Napisano Maj 3, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 (edytowany) Twoje prace są cudowne Przepiękne... <333 Może coś kupię. Jak nie zapomnę. A zapomnę, więc już rozpaczam Tak z ciekawości: ile czasu zajmuje ci wykonanie kucyka albo takiej poduszki? ^ ^ Edytowano Maj 14, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Dziękuję Kucyka robię 4-5h, a poszewkę ok 3h. Nie długo będę robić kolejne poszewki, więc będę mogła dokładnie policzyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Widzę, że biznes się kręci . Jak byś udostępniła płatność PAYU to też bym coś kupił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Widzę, że biznes się kręci . Jak byś udostępniła płatność PAYU to też bym coś kupił. Niestety nie sprzedaje aż tylu rzeczy, żeby założyc sobie konto na payu, a serwis, na którym mam założony sklep tej opcji nie ma. Zawsze mogę wystawić przedmiot, który chciałbyś kupić na allegro - tam akceptują te płatności, ale wtedy cena produktu byłaby powiększona o prowizję, jaką pobiera allegro za wystawienie i sprzedanie (chyba za każdy przedmiot do 100zł prowizja wynosi 5% + ok 50gr za wystawienie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts