Rainbow Wave Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Wav! Napisałeś kolejny syf! Tak, napisałem. Dobra, napisałem to, żeby się wyluzować. Poza tym, jako WIEEEEELKI fan Vinyl (:333) stwierdziłem, że pora coś z nią napisać.Scratching Violoncello Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Fajne , te obrazki mnie ujęły ^_^ Ładnie napisane, no ale czego można się było spodziewać po autorze mojego ulubionego FF Chaos i człowiek ? Pozdrowienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Dzisiaj cierpię na brak czasu i dosłownie padam na pyszczek. Przeczytam jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Mnie to po prostu rozbroiło... Czytałem chyba godzinę temu, a nadal mam napady śmiechu. Obrazek z Octavią i tekst Rainbow były najgenialniejsze. Octavia Scratch Ogólnie jest to gigantyczna dawka śmiechu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Przesadzasz. Art tylko dlatego, bo go uwielbiam, a Octavia Scratch - znasz mnie przecież Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Urocze. Absolutnie urocze. Uśmiałem się zdrowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Niezłe na początek dnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Czyli nie jest źle ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Wreszcie coś żeś napisał xD Mi tyż się podoba i pisz RF !! ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Krótkie, szybkie i zabawne. Nieźle się uśmiałem.Rainbow Wave razem z Pinkameną Diane Pie poprawiliście dziś mój nastrój. Dziękuję . Polecam na poprawę nastroju. A ten fragment jest chyba najlepszy: "-Taaaa... Fajowe mieszkanko, ile razy za nie dałaś? " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 No to dodaję tag [Comedy]. Dzięki, myślałem, że napisałem coś całkowicie nudnego. Przyznam szczerze, że nie pisałem tego z zamiarem rozśmieszenia kogoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Mini odkop, bo mi się nudziło i przeczytałem. No i się nie zawiodłem Humor to wielka zaleta tego FFa, zresztą jak każdego twojego. "Ile razy za niego dałaś?" i "do Octavii Scratch potrzebujecie ogiera" rozbawiły mnie do łez. Ocena w skali Władcy (wolololo, wymyśliłem sobie skalę xD): 9/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Mini odkop, bo mi się nudziło i przeczytałem. No i się nie zawiodłem Humor to wielka zaleta tego FFa, zresztą jak każdego twojego. "Ile razy za niego dałaś?" i "do Octavii Scratch potrzebujecie ogiera" rozbawiły mnie do łez. Ocena w skali Władcy (wolololo, wymyśliłem sobie skalę xD): 9/10. LOL Aż tak to śmieszy? To nawet tagu comedy wcześniej nie miało... Ja to pisałem, żeby się wyluzować, tylko Foley stwierdził, że się uśmiał i żebym wrzucił. Dziękuję za 9/10 w skali Władcy, bo to wysoki wynik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Mile zaskoczyło mnie to, że błędów nie ma tu prawie wcale, czasem tylko trafi się jakieś dziwie złożone zdanie. Jakieś szczególnie ambitne to opowiadanie nie jest, trochę krótkie, jednak przyznam, że parę razy lekki uśmiech zagościł na mej twarzy. Podsumowując: Niezbyt ambitne opowiadanko, ale czas umilić może. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Dokument w koszu właściciela. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts