Skocz do zawartości

Niczym Crusoe na bezludnej wyspie

eragon333

Recommended Posts

Czujka wysłała 2 sygnały do Chaosa który klał siarczyście przez ten głośny dźwięk, wyszedł z jaskini zobaczyć czy coś się nie kręci w pobliżu zamiast tego zobaczył istny Armageddon po chwili powiedział

-E tam widziałem lepsze już nawet rozwalenie tamtej bańki było bardziej cool-po czym znowu wszedł do jaskini

Kanonierzy przygotować salwę! Cel ostrzelać pobliską faunę! Uwaga! Cel! Co do Wstrzymać ogień! Znów ta kopuła skąd oni biorą tyle energii! Dobra koniec na dziś jeżeli chodzi o salwę! Rozejść się!

Po czym poszła w stronę swojej kajuty przedtem wydając rozkaz cieślą by naprawili wszelkie uszkodzenia jeżeli takowe będą.

Wychodzi z kajuty na mostek i bierze lunetę by zaobserwować plaże. Ale ku jej zaskoczeniu bariera znów zaczęła znikać.

Co do znów *wzdycha* Nie mam zamiary wszczynać alarmu bojowego. Ale poobserwuję plażę.

Bierze lunetę i obserwuje palącą się plaże i dostrzega zniszczoną katapultę.

No proszę zatopić nas próbowali haha. Hmm a to kto a Socks Dark czy ty jesteś nieśmiertelny czy co! I ten co mi uciekł!

- Jeszcze się rusza.No nic.Się wykrwawi.

Przygotowała się do lotu i poleciała w stronę statku.Gdy wylądowała na pokładzie natychmiast poinformowała Orange o tym co się stało.

- O-Orange!Znalazłam katapultę.Została przez kogoś zniszczona.Potem znalazłam więźnia który nam uciekł.Został ogłuszony przez Darka.Go też zobaczyłam ale nie zwrócił na mnie uwagi i poszedł w swoją stronę.Strzeliłam do więźnia i zostawiłam go by się wykrwawił.

Patrzy na Socks.

Też widziałam tą katapultę i też mnie ciekawi kto ją rozwalił. I widziałam jak postrzeliłaś tego parszywego uciekiniera. I nie uwierzysz kto stał właśnie za tymi barierami. Pamiętasz jasne światło niem bariera pierwszy raz znikła? To był właśnie on. Wiesz trzeba mu by ten róg uciąć. A łap mały bonus za tego uciekiniera.

Rzuciła w stronę Socks sakwę ze złotem w środku było 75 złotych monet.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...