Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Hej, kolego, mógłbyś mi to oddać? Poprosił Chaosa jakby nigdy nic Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Chaos się odwrócił i powiedział zirytowanym tonem -A niby dlaczego? Znalezione nie kradzione nieprawdaż? Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Ta... Tylko, ostrzegam cie... Nie używaj na tym zaklęć... Powiedział przekonująco Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Chaos odpowiedział już naprawdę zirytowany -A co się może stać to tylko kryształ, poza tym nic nie oprze się magii chaosu lub czarnej magii-na chwilę spojrzał w stronę wody -Wydaję mi się że ktoś płynie, pewnie mam przewidzenia Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Sam próbowałem użyć kiedyś na nim magii... Ten kryształ strzelił mi laserem w twarz... Powiedział po czym odwrócił się widząc dwie klacze płynące na wyspę Hej! To przyjaciółki Idio... Eee... Socks. Powiedział i pomyślał: Muszę się oduczyć nazywania jej idiotką... Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 -Dobra dobra nie żartuj sobie ze mnie, biorę ten kryształ do siebie razem z ocalałym metalem czy to ci się podoba czy nie-po chwili zaczął iść po ścieżce którą przyszedł razem z kryształem i metalem Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Udowodnić ci? Daj mi go, jeżeli ucieknę możesz mnie zabić... Powiedział do Chaosa Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 -Normalnie zabiłbym cię teraz ale nie mam czasu, i czy mógłbyś zamknąć swój gadatliwy pysk?-powiedział zdenerowany Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Widzisz, jesteś po prostu jak ci durnie na statku, nie mów, że cię nie ostrzegałem. Na wszelki wypadek przygotował się do teleportacji, bo przewidział, że chaos się wkurzy Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 -Osz ty gnido!-Krzyknął wkurzony do granic możliwości, wystrzelił w stronę Vortexa kulę mrocznej energii Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Teleportował się unikając kuli Przewidywalne... To były jego ostatnie słowa zanim teleportował się na plażę, zostawiając Chaosa samego z niebezpiecznym krysztalem Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 -Snow podplynela do brzegu z Grapejam nie zauwazajac Chaos'a. Zobaczyla tez niedaleko truchlo. Pdbiegla do karlika i zaczela go obszukiwac w nadzieji, ze znajdzie pistolet. Znalazla dwa jeden dala siostrze a drugi sobie zatrzymala. -Koszula tez si przyda. Dobry material. -Tunder zdjela koszule i omalo nie zemdlala. -Kruk! Kruk! -Wolala i biegla w strone domku targajac za soba truchlo karlika. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Osunął się na ziemię. To znowu ty... Słuchaj... O co ci chodzi... Dlaczego chcesz mnie tak bardzo zabić? Może da się ciebie... Przekupić? Widzisz miecz na moim grzbiecie? Weź go sobie, po prostu mnie zostaw i idź swoją drogą... W każdej chwili mogę ci uciec... Vortex ponownie przygotował się do teleportacji, lecz mogłaby być to jego ostatnia, gdyż ma ostatnie cząstki energii Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 - Co się stało Snow ? - zawołał Kruk odrywając się od lornetki. Nadal był osłabiony więc podkuśtykał do wejścia. Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Chaos będąc totalnie wkurzony zaczął krzyczeć ze złości -Szlag! Szlag! Szlag! Mogłem się tego spodziewać!- zaczął walić kopytami w ziemie Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 -Snow pokazala karlika i nie nadazajaca siostre. -Zobacz co ma na plecach Kruk. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 A, może się do ciebie dołącze? I pomoge ci powybijać kucyki, jeśli chcesz... No... Ale jeśli nie, to... Żegnaj, panie szalony! Vortex teleportował się gdzieś, został po nim miecz, napis wyryty na klindze zmienił treść: Może jeszcze zmienisz zdanie co do zostawiania mnie przy życiu, tym mieczem zabijaj sobie kogo chcesz, ale mnie ten miecz nie zrani... ~Vortex Vortex pojawił się w chatce Kruka leżąc na ziemi nieprzytomny Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 - Wchodźcie ... - powiedział otwierając drzwi do oporu i gestem wskazując wnętrze. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Ocknął się dalej leżąc na ziemi, teleportacja wyczerpała całą jego moc Co, gdzie ja jestem Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Socks wciąż obserwowała plażę.Gdy pojawił się Vortex "pirat" który miał zamiar walczyć w "więzieniu" z Vortexem przypłynął aż do plaży.Potem rzucił się na Vortexa.Socks natychmiast chwyciła muszkiet i wycelowała w niego.Gdy tylko chciała wystrzelić Vortex zniknął.Uznała że strzelanie do tego drugiego w tej chwili nie ma sensu.Już i tak Orange jej ledwo ufała.Skoro Grape Jam i Thunder były wolne to po co ma jeszcze pogarszać sprawę na statku.Coś jej mówiło że warto sprawdzić co się dzieje na wyspie.Po kilku minutach unosiła się nad lasem na wyspie. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Wow, to nietypowy wygląd kuca... Vortex wstał i zauważył Kruka Ja chyba... Eee... Pójde, bo ten... Nie tu chciałem się teleportować Vortex ciągnął Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 - Kto to jest ? - powiedział zdezorientowany i wyciągnął nóż. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Nie jestem piratem... Raczej ich wrogiem... Pozwolisz mi wyjść? Vortex przekonywał czarnego pegaza Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Chaos zaczął w furii rozwalać drzewa, wszędzie latały kule energi, pociski od czasu do czasu waliły tam czarne błyskawice. Przez chełm nikogo nie widział przez to że skutecznie utrudniał rozglądanie się Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Dark uderzył kopytami nadal śpiąc w skrzynkę na której siedziała Socks. - Mogłem pomyśleć i się wcześniej zabić. Powiedział nadal śpiąc. Link do komentarza
Recommended Posts