Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Chaos widząc że jego zbroja jest prawie gotowa zaczął ją nasączać czarną magią, po skończeniu przymierzył ją wyglądał w tym jak jakiś demon rogi to jedno ale żelazne czachy na butach i emanująca czarna magia to zupełnie inna sprawa. Postanowił się przejść do miejsca wybuchu i zobaczyć co tam się stało Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 - Co tutaj się właściwie dzieje ? - zapytał Kruk obserwując wyspę i statek przez lunetę. Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Chaos docierając do miejsca wybuchu skomentował -Serio tu nieźle walneło- jego głos był trochę mroczniejszy przez chełm i czarną magię -Zrobiłbym lepszy wybuch- po czym poszedł w stronę plaży, nikogo nie widząc zaczął obserwować co się dzieje na morzu Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Gdy skończył wykopaliska, był tam prosty nie-magiczny miecz, z napisami po equestriańsku wyrytymi na klindze. Vortex obwiązał miecz przy uchwycie i zawiesił go sobie na grzbiecie. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Jacob chciał go zdenerwować nazywając go "klaczą" gdyż to jest bardzo bardzo obraźliwe. ----------------------- Jacob walnął maczetą w ścianę statku i powiedział - Dlaczego ja jestem szalony? Mógłbym być równie twardy, ale ja wybrałem szalony. No i teraz kurde jestem szalony bo gadam do siebie!! Grrr!! Po czym Jacob wyjął suchara i zaczął go jeść. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Vortex poszedł spowrotem do lasu w miejsce wybuchu i zauważył chaosa. Założę się, że to kolejny idiota który się do każdego przywala... Vortex mruknął cicho do siebie Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 -Snow z mieczem w reku szla przez wiezienie. -Siostro ty tu zaczekaj a ja zobacze czy mozna spokojnie wyjsc. -Snow wyszla na poklad. Nikogo nie bylo. -Chodz. -Zawolala klacz. Szly przez poklad nie widziane przez nikogo i przeskoczyly za burte i zaczely plynac w strone wyspy. Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Chaos zaczął szukać czegoś przedatnego w miejscu katastrofy, niepotrzebne rzeczy wyrzucał za siebie. Nagle jego oczy zwróciły się na dziwny kryształ -U a co to-powiedział zdziwiony, zaczął to oglądać -Może mi się przydać-po czym wrócił do szukania Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Hej, kolego, mógłbyś mi to oddać? Poprosił Chaosa jakby nigdy nic Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Chaos się odwrócił i powiedział zirytowanym tonem -A niby dlaczego? Znalezione nie kradzione nieprawdaż? Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Ta... Tylko, ostrzegam cie... Nie używaj na tym zaklęć... Powiedział przekonująco Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Po chwili Jacob powiedział - Hmm...może zostanę assasinem? Zabiję wszystkich z wyspy i będę miał admina. Zrobię sobie tu apartament i będę happy Po czym Jacob wstał wyjmując maczetę z ściany statku. Powiedział - Przecież to szaleństwo. Nie jestem przecież na wycieczce szkolnej. To jest prawdziwe życie. Po chwili namysłu Jacob powiedział tonem eureki - Zabiję się i będzie spokój. Nie jestem potrzebny tutaj więc honorowe zabójstwo równa się szybka wycieczka do nieba. A tam będzie zabawa. Jacob zaczął myśleć nad tym pomysłem Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Chaos odpowiedział już naprawdę zirytowany -A co się może stać to tylko kryształ, poza tym nic nie oprze się magii chaosu lub czarnej magii-na chwilę spojrzał w stronę wody -Wydaję mi się że ktoś płynie, pewnie mam przewidzenia Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Sam próbowałem użyć kiedyś na nim magii... Ten kryształ strzelił mi laserem w twarz... Powiedział po czym odwrócił się widząc dwie klacze płynące na wyspę Hej! To przyjaciółki Idio... Eee... Socks. Powiedział i pomyślał: Muszę się oduczyć nazywania jej idiotką... Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 -Dobra dobra nie żartuj sobie ze mnie, biorę ten kryształ do siebie razem z ocalałym metalem czy to ci się podoba czy nie-po chwili zaczął iść po ścieżce którą przyszedł razem z kryształem i metalem Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Udowodnić ci? Daj mi go, jeżeli ucieknę możesz mnie zabić... Powiedział do Chaosa Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Jacob zdenerwował się tym myśleniem i wywalił ścianę statku. Rozległ się głośny huk. Jacob wyskoczył przez dziurę statku do wody. Powiedział - Nie lubię drzwi Po czym zaczął płynąć stylem pieska do brzegu by dokończyć co zaczął Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 -Normalnie zabiłbym cię teraz ale nie mam czasu, i czy mógłbyś zamknąć swój gadatliwy pysk?-powiedział zdenerowany Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Widzisz, jesteś po prostu jak ci durnie na statku, nie mów, że cię nie ostrzegałem. Na wszelki wypadek przygotował się do teleportacji, bo przewidział, że chaos się wkurzy Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 -Osz ty gnido!-Krzyknął wkurzony do granic możliwości, wystrzelił w stronę Vortexa kulę mrocznej energii Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Teleportował się unikając kuli Przewidywalne... To były jego ostatnie słowa zanim teleportował się na plażę, zostawiając Chaosa samego z niebezpiecznym krysztalem Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Jacob wyszedł na brzeg. Spojrzał na ogiera koło niego i powiedział - Aż to ty. Po czym wyciągnął maczetę i dodał - Wreszcie może cię zabije. Brakuje mi tylko twojej krwi na maczecie. Jacob wbił maczetę w kopyto Vortexa tak szybko że nikt tego ciosu gołym okiem nie zauważył Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 -Snow podplynela do brzegu z Grapejam nie zauwazajac Chaos'a. Zobaczyla tez niedaleko truchlo. Pdbiegla do karlika i zaczela go obszukiwac w nadzieji, ze znajdzie pistolet. Znalazla dwa jeden dala siostrze a drugi sobie zatrzymala. -Koszula tez si przyda. Dobry material. -Tunder zdjela koszule i omalo nie zemdlala. -Kruk! Kruk! -Wolala i biegla w strone domku targajac za soba truchlo karlika. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Osunął się na ziemię. To znowu ty... Słuchaj... O co ci chodzi... Dlaczego chcesz mnie tak bardzo zabić? Może da się ciebie... Przekupić? Widzisz miecz na moim grzbiecie? Weź go sobie, po prostu mnie zostaw i idź swoją drogą... W każdej chwili mogę ci uciec... Vortex ponownie przygotował się do teleportacji, lecz mogłaby być to jego ostatnia, gdyż ma ostatnie cząstki energii Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 - Co się stało Snow ? - zawołał Kruk odrywając się od lornetki. Nadal był osłabiony więc podkuśtykał do wejścia. Link do komentarza
Recommended Posts