Jake Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Jacob powiedział - Nigdy Po czym wbił maczetę w drugie kopyto. - Jestem przecież szalony, nieprawdaż? Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Chaos będąc totalnie wkurzony zaczął krzyczeć ze złości -Szlag! Szlag! Szlag! Mogłem się tego spodziewać!- zaczął walić kopytami w ziemie Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 -Snow pokazala karlika i nie nadazajaca siostre. -Zobacz co ma na plecach Kruk. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 A, może się do ciebie dołącze? I pomoge ci powybijać kucyki, jeśli chcesz... No... Ale jeśli nie, to... Żegnaj, panie szalony! Vortex teleportował się gdzieś, został po nim miecz, napis wyryty na klindze zmienił treść: Może jeszcze zmienisz zdanie co do zostawiania mnie przy życiu, tym mieczem zabijaj sobie kogo chcesz, ale mnie ten miecz nie zrani... ~Vortex Vortex pojawił się w chatce Kruka leżąc na ziemi nieprzytomny Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 - Wchodźcie ... - powiedział otwierając drzwi do oporu i gestem wskazując wnętrze. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Ocknął się dalej leżąc na ziemi, teleportacja wyczerpała całą jego moc Co, gdzie ja jestem Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Socks wciąż obserwowała plażę.Gdy pojawił się Vortex "pirat" który miał zamiar walczyć w "więzieniu" z Vortexem przypłynął aż do plaży.Potem rzucił się na Vortexa.Socks natychmiast chwyciła muszkiet i wycelowała w niego.Gdy tylko chciała wystrzelić Vortex zniknął.Uznała że strzelanie do tego drugiego w tej chwili nie ma sensu.Już i tak Orange jej ledwo ufała.Skoro Grape Jam i Thunder były wolne to po co ma jeszcze pogarszać sprawę na statku.Coś jej mówiło że warto sprawdzić co się dzieje na wyspie.Po kilku minutach unosiła się nad lasem na wyspie. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Wow, to nietypowy wygląd kuca... Vortex wstał i zauważył Kruka Ja chyba... Eee... Pójde, bo ten... Nie tu chciałem się teleportować Vortex ciągnął Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 - Kto to jest ? - powiedział zdezorientowany i wyciągnął nóż. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Nie jestem piratem... Raczej ich wrogiem... Pozwolisz mi wyjść? Vortex przekonywał czarnego pegaza Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Chaos zaczął w furii rozwalać drzewa, wszędzie latały kule energi, pociski od czasu do czasu waliły tam czarne błyskawice. Przez chełm nikogo nie widział przez to że skutecznie utrudniał rozglądanie się Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Dark uderzył kopytami nadal śpiąc w skrzynkę na której siedziała Socks. - Mogłem pomyśleć i się wcześniej zabić. Powiedział nadal śpiąc. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 - Dobra... - powiedział niepewnie i zniżył troszkę nóż. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 A tak w ogóle, możecie się spodziewać szalonego zabijaki... Powiedział Vortex jakby szyfrem, kiedy próbował wstać jego zranione kopyta go powstrzymały. Tak... O tym mówiłem, ten ktoś podziurkował mi dwa kopyta... Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 -Zobaczcie. -Powiedziala Snow poczym polozyla truchlo na podloge domku. Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Chaos tera bawił się w golfa, wyczarował sobie kij i zaczął wystrzeliwywać drzewa, jedno z nich walnęło blisko domu Kruka. Po chwili się zmęczył, wystrzeliwywanie drzew na takie odległości strasznie męczy. Po chwili poszedł zobaczyć gdzie drzewo doleciało Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Gdy drzewo walnęło o ziemię nieopodal domku vortex wzdrygnął się Cholerny mechakuc Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Socks usłyszała głośne hałasy.Tego nawet hałasem się nazwać nie dało!Poleciała do źródła dźwięków.Zobaczyła drzewo wyrwane z korzeniami i kuca w dziwnej zbroi. - Niech zgadnę...to ty te drzewo wyrwałeś?Cholerka chyba cię skądś kojarzę ale przez tą zbroję... Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 -Tak ja, a teraz lepiej stąd uciekaj bo marny twój los będzie-powiedział groźnym tonem odwracając się w jej kierunku Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Teleportował się tuż za Chaosa, wyjął stalowy miecz i uderzył w metalowy hełm, co ogłuszyło Chaosa (Tak, ogłuszyło cię, bo hełm jest metalowy i zakrywa niemal całą twoją głowę, dźwięk był tak głośny że zglebiłeś) Przestań bawić się niebezpiecznymi zabawkami, jeszcze się udławisz. Zdjął hełm z głowy chaosa magią i przyłożył miecz do jego gardła Jedna głupia sztuczka i twoja głowa będzie pokarmem dla miejscowych rybek. Vortex użył zaklęcia które informowało o aktywności użycia magii przez chaose, gdy spróbuje użyć magii, Vortex będzie jednym małym ruchem mógł podciąć Chaosowi gardło Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Chaos się zaśmiał, niebył już ogłuszony z tego powodu że dostał już w łeb kilkanaście razy i się do tego przyzwyczaił, dało się zauważyć że jego róg otacza czarnawa aura po czym teleportował razem z hełmem za Vortexa. Hełm sobie założył na głowie po czym powiedział -To był błąd przychodzić tu- tymczasem dzięki czarnej magii zablokował sobie całą zbroję na amen więc nie było możliwośći jej zdjąć. -To dobry czas na ucieczke Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Socks widząc że ma szansę wystrzeliła z muszkietu w tył głowy Chaosa.Po strzale podbiegła do niego i uderzyła kolbą. - Vortex.Chyba tak się nazywasz?Zaatakuj go! 1 Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 To dobry czas na naukę z życia Kopnął Chaosa centralnie w róg, uszkadzając go, i BARDZO LEKKO osłabiając jego zdolności magiczne Seriously czy w każdym RPG musi być jakiś "mechakucor" xD Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Chaos dotknął uszkodzonego rogu -Cholera zapłacicie za to ale narazie nie teraz-wysłał falę uderzeniową która oboje przewróciła, po czym wycofał się w głąb lasu Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Wstał i ruszył w pogoń za chaosem, ale "podziurkowane" kopyta powstrzymały go i upadł. Ahh! Pieprzyć to! Vortex wkurzony rzucił nożem w losowe drzewo Link do komentarza
Recommended Posts