Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Jasne , jakieś owoce się znajdą - powiedział Kruk. - Mięsa narazie nie mam, dawno nie polowałem - dodał. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Dobra ruszamy. Powiedział i zaczął iść szybkim ale ostrożnym krokiem by nie zrzucić Tunder z grzbietu. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Po jakimś czasie wyszła ze swojej kajuty i kazała załodze pilnować drzwi by młoda nie wyszła z pokoju. *myśli*Przelecę się w pobliżu plaży zwiedzę sobie ją trochę. I po chwili poleciała w stronę plaży oblatała kawałek tu i uwdzie nie napotykając żadnych innych rozbitków. Więc postanowiła poszukać miejsca na obóz. Gdy wleciała w głąb puszczy poszukując jakiegoś obozowiska. W pewnym momencie podleciała na jakąś polanę gdzie było idealne miejsce na rozbicie obozu. *mówi pod nosem*Idealne miejsce na rozbicie obozu. Poinformuję Golden. Po czym od razu wzbiła się w górę ponad drzewa i poleciała w stronę statku. Nie orientując się co jest wokół nie i nawet nie za uwarzyła jak przeleciała nad rozbitkami. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ WaveX, Pinkemane napiszcie cuśka w Apokalipsie nie ma jak ruszyć Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 To nawet lepiej. Jestem wegetarianinka. Powiedziala do Kruka Snow A w twojej wiosce co tubylcy uprawiaja? Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 - Kukurydze, ryż nawet, i te tajemnicze zioła - odpowiedział wesoło. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Tajemnicze zioła xD Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Tak w ogole co to sa te tajemnicze ziola. Spytala sie tubylca. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 - Nikomu nie wolno o tym wiedzieć poza szamanami w naszej wiosce - odparł Kruk. - Podobno przed ważnymi uroczystościami palą te zioła i przemawiają do Bogów... - dodał . Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Gdy dotarła przyleciała na statek od razu poszła do kajuty Golden. Golden byłam przeszukać wyspę znalazłam dobre pole na rozbicie obozu gdyby okazało się że statek nam zniszczą. Albo na atak z zaskoczenia czy cuś. Po rozglądała się po kajucie. To co robimy dalej Golden?*spytała* Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 A wy jekich macie bogow? Spytala sie ciekawsko Snow. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Tubylcy wierzą w jednego Boga o imieniu Penturbis, Powiadają że to duch tej wyspy i że pomaga kucykom w potrzebie - odpowiedział Kruk. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Patrz przestal padac deszcz. Powierziala uradowana Snow. Moze pojdzmy do wioski. Tam jest bezpieczniej. Tu ja sie boje, ze wskoczy jakis jaguar i nas rozszarpie na kawalki. Nastroj Tunder sie zmienil na troche bojazliwy A jak teraz naskczy? (Przestal padac deszcz.) Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Imię: Socks Chaser Rasa: Pegaz,Pirat Wiek: 20 lat Historia: Urodziła się w Ponyville.Ledwo skończyła gimnazjum i liceum(Nie wiem czy w Equestrii są jakieś odpowiedniki XD).Gdy miała 18 lat znalazła pracę jako listonosz.Będąc w jednym z miast portowych postanowiła dołączyć do piratów...głównie po to by sobie popływać po morzu. Umiejętności: Strzela z celnością godną snajpera,Dobrze walczy Kordelasami CM: Serduszko ze Skrzydełkami Ekwipunek: Kordelas pokryty rysunkami ze znaczkiem Socks,Skarpetki i dużo "pirackich" cukierków (W większości czekoladowe monety.Mówi że poprawiają koncentrację) Wygląd: Rozumiem że mogę zaczynać od razu ^^? Jeśli nie będę sobie radziła to wywalajcie mnie za burtę XD. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 nwm co pisać więc piszę byle cu:P i moje prośby zostały wysłuchane:P zostałaś piratką więc mam coś na przywitanie hehe Socks Piratem:P ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Wychodzi z kajuty Golden gdyż jak weszła okazało się że ona spała. Kiedy wyszła na mostek widziała Socks obserwującą ląd. Ahoj Socks za uwarzyłaś coś ciekawego? Po czym do niej podeszła. ~~~~~~~~~~~~~ nwm co napisać ;P Octavia w ogóle gra:? jak nie przejmuję statek:P Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Socks się obudziła.Chciała uciąć sobie krótką drzemkę która trwała "tylko" 3 godziny. - Ano ahoj,ahoj...co miałam zauważyć? Socks zaczęła się śmiać.Chwyciła leżący przy niej pistolet skałkowy i zaczęła nim wymachiwać. - Ahoj panienki!Mamy snajpera na pokładzie! Wycelowała w jabłko które leżało na jednej z beczek po czym pociągnęła za spust.Z pistoletu poleciał jedynie dym.Socks rzuciła nim o pokład. - Czy na tym statku jest jakiś działający pistolet?! Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Nie nie mamy pistoletów*uśmiecha się*Ale za to mamy ponad 100 dział 42 funtowych na pokładzie*zaśmiała się* I masę amunicji do nich Po czym wzięła jabłko w które próbowała strzelić, podrzuciła je do góry i chwyciła za swój miecz i przecięła je na pól. Po czym złapała obie połówki. Łap połówkę I podrzuciła połowę jabłka Socks a swoją już jadła. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 - Spokojnie , nie ma się czego bać - powiedział Kruk - Chodźmy do mojej chatki , tam bezpieczniej niż w wiosce, moje plemię nie lubi nowych - dodał zbliżając się do chatki na drzewie. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 - Zabieraj te jabłka.Nie lubię ich.Kiedy schodzimy na ląd?Przecież tam jest jeden idiota którego zabiłaś mieczem,Jakaś nie potrafiąca się bronić dziewczyna która jest młodsza nawet ode mnie no i pewnie jacyś tubylcy się znajdą.No i po cholerę się tak z tamtą obchodzisz?Przecież ona nie ucieknie. Zaczęła się bawić swoim "kordelasem". - No i czy można do niej zejść? Roześmiała się tarzając się po pokładzie. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 - Jesteśmy przy twoim domku. Tunder wejdziesz sama czy mam cię wnieść? Powiedział stojąc i patrząc na domek Kruka. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Nie nie musisz wejde sama. Snow weszla do domku i zaczela sie rozgladac . ile ma mil ta wyspa? Spytala sie Kruka Tunder. (Chodzi o mile morskie a mila morska ma 1852 metry. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Co do tej młodej mam pewne plany*zaśmiała się* Ona jest w tej chwili u mnie w kajucie jeżeli masz ochoczą ochotę to przejdź się do niej i o pytaj ją o to i owo. A na ląd zejdziemy jak tylko Golden wstanie. Po czym spojrzała na kajutę Golden. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ OCTAVIA hello zabawa leci a jak nie grasz to daj znać chociaż by:P Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 - Ma tak na oko ze 12 mil morskich - odparł Kruk i podał jej tacę z owocami. - Smacznego - dodał. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Dzieki Kruk. Snow wziela tace i polozyla na maly stolik w chatce Kruka. Poczym wziela pomarancze. jakie macie owoce na wyspie? Spytala. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Socks siedziała dłuższą chwilę milcząc. - A jakie to plany jeśli mogę spytać? Zapytała szeroko się uśmiechając. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Żeby nie było, że jak napisałem co planuję to wy już wiecie co mamy w planach z wami i nie będzie niewiadomych akcji że wiedzieliście to i owe. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mówię co to w pełnym zaufaniu. A więc taki że ta młoda będzie myślała, że jest bezpieczna i w ogóle wtedy tamtym przekaże co trzeba, że tutaj jest bezpiecznie a my ich wtedy cap i do naszego lochu.(hmm nwm jak to się na statku nazywa;/) Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Socks znudzonym głosem poprawiła Orange. - Pod pokład.Na statku nie ma lochu. Wstała i poszła pod pokład by znaleźć "więźnia".Gdy znalazła już odpowiednie pomieszczenie otworzyła drzwi.Podeszła do siostry Tunder. - Cześć!Socks Chaser się nazywam a ty? Link do komentarza
Recommended Posts