FreeFraQ Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Na... - westchnęłam... " Weź się w garść... ona tylko narobiła ci bardzo mocnego stracha... w sumie jeszcze chwila i... by mnie zabiła..." - pomyślałam siedząc w kącie... z dala od niej... - Narobiłaś mi.... Wiel- wielkiego jak stodoła stracha... A- ale... - powiedziałam strachliwym głosem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Dark odeszła wreszcie od okna i położyła się na swoim łóżku. Ignorowała Cię. Wzięła jeszcze swój odtwarzać i odizolowała się od otoczenia za pomocą muzyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 " Może to i lepiej... " - pomyślałam... siedząc tam gdzie siedziałam... Rozglądnęłam się wokoło... i chyba pójdę na dół do kuchni... jak pomyślałam tak zrobiłam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Kuchnia była teraz pusta. Nie było w niej śladu po żadnym posiłku. Z salonu dochodził Cię śmiech siostrzeńca i pojedyncze słowa siostry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Byłam strasznie głodna... ale nie miałam... odwagi by przy rodzinie pójsc i zrobić... znajać mnie pewnie bym sie wygadała o moim problemie... Plus jeszcze to jak dark mnie dusiła... to było straszne... "Jak by nie pusciła... zgaduje że bym sie znalazła albo w szpitalu albo w zaświatach..." - pomyślałam i zaglądnełam do chlebaka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Już po chwili robiłaś sobie kanapki z siano-chleba i twarożku ze szczypiorkiem, który znalazłaś w lodówce. Gdy zrobiłaś sobie trzy sztuki, nie wiele czekając, poczęłaś je zajadać. Oparłaś się o blat szafki i konsumowałaś co miałaś. Gdy skończyłaś popiłaś wszystko wodą z kranu. Flame i jej syn wciąż razem spędzali czas w salonie, co jakiś czas śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Jakoś nie mam ochoty wracać na góre... - mruknełam sobie pod nosem... - Oh well... dobra... ide do salonu... - dodałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Flame razem ze swoim synem leżała na kanapie, on na niej. Czytali razem jakąś książkę, pełną baśni i magii. Hated, co chwila zanosił się od śmiechu, cieszył się czasem wspólnie spędzonym z matką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Podeszłam sobie do fotela i usiadłam... rozmasowywałam jeszcze... szyje... patrzałam sobie na siostre i jej dzieciaka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 To co robiłaś nie umknęło małemu. - Cześć Lightie. Co robisz? - spytał maluch. Jego słów pilnowała Flame i również spojrzała na Ciebie. Ona jednak pytań nie zadawała. Przymrużyła na chwilę oczy, a potem patrzyła w okno. Hated przyglądał Ci się z ciekawością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Nic specjalnego maluchu - odpowiedziałam z uśmiechem. - Czy mi się zdaje czy urosłeś nieco Hated? - spytałam czochrając go po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Maluch od razu zeskoczył z matki i odsunął się od Ciebie. Hated szybko zaczął poprawiać sobie włosy. A potem wyprężył się dumnie. - Niedługo Cię przerosnę! - zakomunikował. Flame tylko wywróciła oczami i zamknęła książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 - heh... oczywiście maluchu. - odpowiedziałam uśmiechając się. Spojrzałam na Flame... " Pierw zacznijmy naprawiać od domu... a ją muszę na serio przeprosić..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Flame spoglądała w sufit, a malec doskoczył do Ciebie i patrzył Ci zadziornie w oczy. - Ciocia, mi nie wierzy? - spytał z roześmianymi oczkami. Wtedy też do Flame dotarło, to że na nią patrzyłeś. Nie zareagowała na to jednak, tylko raczej na swoje dziecko. - Nie postarzaj już tak Lightie - dodała z uśmiechem patrząc w waszą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Nie no wierze ci. Na pewno kiedyś mnie przerośniesz hah. - odpowiedziałam wesoło. - Sis... - zaczęłam. Moglibyśmy porozmawiać? - spytałam nieco poważnie ale i w miare cicho.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Pilnuj budowy dialogów. Ta kropka to nie myślnik przy "Moglibyśmy" xD. ___________________________________________________________ Flame patrzyła na Ciebie znacząco, a Hated spoglądał to na Ciebie, to na matkę jakby coś go ominęło. - Synku, czy możesz odłożyć tą książkę, którą Ci czytałam? - zaczęła Flame. - I pobaw się chwilę w pokoju, beze mnie. Dobrze? Malec ciężko westchnął i dał od razu za wygraną. Wziął książkę i poszedł wolnym krokiem na górę. - O co chodzi? - spytała Twoja siostra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Ja... - zaczełam. - Bardzo chce cie przeprosić za moje chamskie, nie odpowiedzialne, "rozpuszczone" zachowanie nie godne.... siostry.... - powiedziałam ze skruchą w głosie... - I to w sumie... to tyle... - dodałam cicho... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Flame uniosła jedną brew i ze zdziwieniem na Ciebie chwilę patrzyła. Potem opuściła kopyta z łóżka, tak by siedzieć bliżej. Poczochrała Cię po głowie i uśmiechnęła się. - Nie wiem o co Ci chodzi, ale chyba każdemu zdarza się popełniać błędy. Jesteśmy rodziną, a rodzina sobie wybacza, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Noo... Tak... myśle. - powiedziałam cicho... - Umm... kocham cie, sis. - dodałam szybko przytulając sie mocno. To chciałam zrobic od bardzo dawna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Twój nagły akt miłości znów zaskoczył Flame. Siostra objęła Cię niepewnie swymi ramionami i przytuliła wreszcie. - Wiem Lighting. Ja Ciebie też kocham - odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Mruczałam coś podnosem sciskając ją mocno... nie wiem... może daje upust emocjom... "Ona niewie przez te całe naprawianie... ale to mi nie dawało spokoju... brakowało mi huga... szczególnie że musze jeszcze wywalczyć sobie Morning..." - pomyślałam ciągle się tuląc... czułam sie teraz bezpiecznie... albo miałam takie uczucie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Flame nie puszczała Cię z uścisku, tak jak Ty nie puszczałaś jej. - Pieszczocha się ostatnio z Ciebie zrobiła - stwierdziła ciepło. Rytm serca Twojej siostry był spokojny. - Coś się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 - Tak... ale chyba nie powinnam ci zatruwać głowy moimi problemami.. - wymruczałam cicho... Dalej sie przutulajac... było mi teraz tak dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Flame przez chwilę przestała głaskać i zatrzymała rękę na czubku Twojej głowy. Westchnęła cicho, a potem ponowiła poprzednią czynność. - Rozumiem - odparła cicho i opiekuńczo. - Jednak jak będziesz chciała pogadać pamiętaj, że masz mnie, mamę, Dark, a nawet tatę, choć on jest inny - zażartowała ciepło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 " Może... jednak powiem... co mam do stracenia..." - pomyślałam. - N-nie wiem co robić... Flame... wiem tylko, że muszę ją odzyskać... odzyskać jej zaufanie... - wymruczałam cicho jakby... zasypiając... albo miałam takie "śmieszne" uczucie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts