Draco Brae Napisano Sierpień 2, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2012 Fire przeciągnęła się i objęła Cię jednym kopytkiem. - Słucham moje dziecko. O co chodzi? - spytała z troską. A potem ucałowała Cię w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 - Skrzydła masz... z? bo Morning... to ma pióra...a ty masz? - spytałam zaciekawiona. Po prostu ciekawa jestem... czy to jest z piór czy z czegoś innego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 3, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2012 Fire zgięła nienaturalnie swoje lewe skrzydło by jak najbardziej je Tobie wyeksponować. Dumne smocze skrzydło prezentowało się wyraźnie. - Trochę mięśni, kości a reszta to błona - odpałra ze spokojem. - Taka jak u żab między palcami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 - ała... to cie nie bolało? tak zgiąć skrzydło... bo to trochę nienaturalnie wygląda... - powiedziałam lekko ze strachem. - W kazdym razie... jesli niemasz nic przeciwko... jutro zaprosze nową koleżanke do nas.- dodałam nadal nieco strachliwie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 3, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2012 - Nie skarbie - odparła Fire i złożyła z powrotem skrzydło. - Pegazy mogą wiele ze swoimi skrzydłami, a nawet jeszcze więcej... Jeśli chodzi o koleżankę to kim ona jest? - spytała Ciepło matka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 - Dla mnie to wyglądało nienaturalnie... jak byś złamała... ale mniejsza. - powiedziałam juz spokojniej. - Co do koleżanki Nazywa sie... Exi jest całkiem nowa w klasie... ale zaprzyjaźniłam sie z nią... Noi jest w naszej paczce... Moon Misha Morning. - dodałam spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 3, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2012 - Yhym - odparła z westchnięciem Fire. - Opowiedz mi o swoich przyjaciółkach i o tym jak spędzacie razem czas - dodała. Twoja matka obróciła się na bok, tak by mogła Cię głaskać i rozmawiać z Tobą pysk w pysk. Burza za oknami wciąż szalała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 - Zazwyczaj chodzimy razem po ponyville, czasem jesteśmy u Morning, Moon na jakieś szamanko, albo oglądanie razem telewizji albo... filmów. No chyba że wpadną na jakąś śmieszną zabawe to wtedy zazwyczaj robimy jakieś smieszne rzeczy. -powiedziałam spokojnie. " Nie powiem przecież o tym jak odbywam stosunek z Morning... to niena miejscu..." - pomyślalam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 3, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2012 Fire żywo się zainteresowała Twoimi słowami. - Zabawy? Śmieszne rzeczy? Proszę opowiedz mi o nich kochanie. No i czy rodzicom Moon nie przeszkadza takie objadanie? - odparła pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 - Nie przeszkadza... poza tym... Moon ma tylko Fluttershy. Może ją znasz... - powiedziałam spokojnie. - Zabawy... no na przykład... złap mnie za ogon albo... Berek czy chowanego. Wiem ze to troche dziecinne ale kurcze jestem dzieckiem. - dodałam. - A śmieszne rzeczy... no typu jak na przykład jak Oberwałam pomidorem a on sie nadział na róg... to śmiesznie wyglądało. Śmieszne minki do kamery i tak dalej... - mruknełam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 3, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2012 Fire chwilę krążyła w myślach. Jakby zastanawiając się nad Twoimi słowami. - Znam Fluttershy, znam... Czasem też trochę z nią czasu spędzam. Co do zabaw... To ja już w Twoim wieku tylko psociłam - odparła z zadowoleniem. - Dlatego też trzy lata później nosiłam przy sercu Flame. No ale może jednak czegoś nakładam Ci do głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 - Może.. skocze jeszce do siostry... jesli moge - powiedziałam ziewając. - Fajnie tak poleżeć z tobą... tak fajnie jest... - mruknelam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 3, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2012 - Oczywiście że możesz - odparła Fire. - Cieszę się, że już od dziś zaczęłaś ze mną spędzać więcej czasu. Po tych słowach Twoja matka oswobodziła Cię z uścisku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 - To... na razie. - mruknełam wesoło i wyszłam z pokoju rodziców kierując się do pokoju siostry. " A co do psocenia... mam ochotę na małe co nieco... ciekawe czy Moon zabrała mi zabawkę ze skrytki..." - pomyślałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 3, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2012 Już po krótkiej chwili stałaś pod drzwiami pokoju siostry. Było tam nieziemsko cicho. Mimo to dało się słyszeć kroki i wiercenie się na łóżku. Deszcz wciąż uderzał o okna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Uchyliłam po cichu drzwi i weszłam... - Jeśli śpią to nie będę ich budzić... - mruknełam sobie po nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 3, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2012 Hated spał na łóżku Flame. Zaś Twoja siostra co była chyba w trakcie szukania czegoś do zajęcia kopyt i mózgu. Jak weszłaś stanęła nieco zdziwiona i spytała cichym półszeptem. - Chcesz coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 - Pogadać chce - powiedziałam cicho. Możemy? - spytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 3, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2012 - Jasne - odparła siostra i wyszła z pokoju. Od razu do niej dołączyłaś. - Hmm? O czym chciałaś pogadać? - spytała Flame i przysiadła na podłodze. - Zwykle mnie nie nachodzisz o takich porach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 - A tak pogadać poprostu... i daj spokoj... 20 godzina to tak późno? Weź przestań... - powiedziałam wesoło. - Jak ci sie wiedzie? Ostanio malo czasu poświecałam rodzinie... - dodałam pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 3, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2012 - Zwykle do mnie nie wpadasz, zupełnie jak sama zauważyłaś - odparła Flame. - Więc o czym chcesz pogadać? - spytała zmęczonym głosem. Wycieńczenie dawało jej się we znaki. Było widać je w każdym błysku za oknem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 - Widać że jesteś bardzo zmęczona... chciałabyś jakieś pomocy czasem? - spytałam. - Przecież nie możesz się przemęczać... - dodałam nieco troskliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 3, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2012 Flame zmrużyła oczy, przechyliła lekko łeb. - Hmm... Ile chcesz żebym Ci pożyczyła? - spytała podejrzliwie. Potem tylko wstała i czekała na Twoją odpowiedź... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 - Boże... a ty odrazu z kasą... chce coś zrobić bez interesownie... - odpowiedziałam spokojnie. - Siostra! Widze ze sobie nie radzisz z hatedem sama. Potrzebna ci jest pomoc. Przemeczasz sie i tyle. - dodalam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 3, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2012 Flame patrzyła na Ciebie teraz normalnie. Mimo to, chyba Twoje słowa jej nie pasowały. - To czy sobie radze to jedno, to czy potrzebuję pomocy to drugie. Ty mi raczej nie pomożesz, skoro nawet nakarmić go nie potrafisz, jeśli to wszystko, to pozwól, że wrócę do siebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts