FreeFraQ Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 "awww... nawet nie musze sobie robić jak faaajnie" - pomyślałam biorąc talerz z kanapkami i poszłam do salonu by usiąść i zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 12, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2012 Wchodząc do salonu, uderzył Cię zapach alkoholu. Gdy zbliżyłaś się do kanapy, zobaczyłaś tam pijaną Flame. Nie podchodziłaś bliżej, by jej nie budzić. Pozostało Ci usiąść na jakimś fotelu, lub na podłodze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Wzruszyłam ramionami... położyłam talerz na podłodze i wzięłam kanapkę... " Ależ jedzie tym alkoholem... ile ona tego wypiła że leży zapita..." - pomyślałam biorąc kanapkę do ust... " Widziałam jak się morning zachowywała po alkoholu... pobawiła się cyckami i zasnęła na moim brzuchu... to było takie słodkie..." - kończyłam drugą kanapkę która była na talerzu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 13, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2012 Gdy miałaś sięgnąć po następną usłyszałaś cichy jęk z kanapy. - Lightie... - wydusiła po chwili z siebie Flame. - Podejdź na chwilę... Po ostatnich słowach Twoja siostra jakby próbowała sama wstać, a jedynie grzmotnęła na podłogę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 - Huh? - mruknełam i wstałam. " Ale sie najeb*ała... i ałć.. to musiało boleć." - pomyślałam podchodząc do siostry. - No... co chciałaś? - zapytałam lekko schylając się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 13, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2012 Gdy tylko się schyliłaś, Flame chwyciła Cię swoimi kopytami i przyciągnęła do siebie jak najmocniej. Trafiłaś do uścisku swojej siostry i nie mogłaś się z niego uwolnić. Zapach alkoholu był teraz intensywniejszy niż przedtem. Flame wykonała z Tobą mały obrót tak by być na górze i tylnim kopytem zaczęła Cię pocierać w pewnym miejscu. Sama zaś trzymała Twoje ciało mocno i była wtulona w Twoją grzywę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 - Ughh.... co ty robisz? - powiedziałam głośno, chciałam się wydostać... "Te pocieranie... nie wiem ile wytrzymam... ugh..." - pomyślałam i próbowałam się wiercić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 13, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2012 Flame lekko uniosła głowę i zaczęła Ci lekko dmuchać po szyi oraz do ucha. - Ciii... Oddajmy się tej... małej przyjemności. Gdy skończyła mówić, skubnęła lekko nasadę Twojego ucha. Potem tylko ustami kierowała się powoli do Twoich ust. Zapach alkoholu wydawał się nie do zniesienia, a pocieranie nie ustawało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 - ahhhh.... przestań... - powiedziałam nadal dosyć głośno... Na dole zaczeło sie robić już "niebespiecznie"... " Ten alkochol..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 13, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2012 Flame ignorowala Twoje blagania. Wreszcie jej pijane usta spotkały się z Twoimi. Nawet jak na jej stan, język Flame spisywał się nadzwyczajne. Przenosił nie tylko gorzki smak alkoholu, ale też emocje i umiejętności. Gdy musnela Twoje podniebienie. Zmysły zawirowaly. Twoja siostra była mistrzynią pocalunkow. Rownala się nawet z Dark. Trwało to zaledwie tylko kilka sekund, a potem ucichlo. Flame patrzyła Ci teraz prosto w oczy. - Wystaw język - oznajmila spokojnie. Gdy tak odlecialas w pocalunku siostry, ona nieco zwolniła uscisk, jednak nie przestawala pocierac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Moje zmysły już były zatracone... zrobiłam to co mówiła... wystawiając jezyk... Bylo slychac tylko dyszenie... i pojękiwania z przyjemności... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 14, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2012 Gdy tylko wystawilas jezyk, Flame zaczela go ssac. Podczas tego zabiegu Twoje nerwy zaczely wariowac. W tej chwili nialas pewnosc, że jej lata spedzone z chlopakiem silnie zaowocowaly. Flame odchylila się lekko od Ciebie i usmoechnela się. - Dobrze się bawisz kochany? - spytala z pustym wzrokiem, a na te slowa cudny ruch na dole ustal. ________________ Ciag dalszy bez polskich znakow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 " Kochany? Co ona myśli że robi to z chłopakiem? " - pomyślałam. Ale nic nie odpowiedziałam... to było dla mnie za dużo... tylko jeczałam.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 16, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2012 Nagle oczy Twojej siostry zaszły łzami. Zapowiadało się chyba na koniec zabawy. Flame wtuliła się w Twoją grzywę i zaczęła cicho szlochać. Rozpalona leżałaś pod swoją płaczącą siostrą. To było pewne, że wkrótce uśnie pod wpływem alkoholu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Przez to że przestała to robic... udało mi sie wkoncu coś wypowiedzieć... - Flame...? Co ci jest... czemu placzesz? - powiedziałam cicho... dół nadal pulsował... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 16, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2012 Flame nic nie odpowiedziala. Jej cichy placz zmienil się w glosny lament, a lzy laly się strumieniami na Twoja grzywe. - Czy.. jestem aż... tak beznadziejna... że mnie zos... zostawiles? - wydusila z siebie ciagle czkajac. - Odpowiedz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Trzeba ją obudzić z tego amoku... w jakim jest. Tak myślać szukałam czegoś do ostudzenia jej... niestety... nic nie znalazłam... " Nosz.... w morde... dobra poudaje... może zaśnie"- tak myślać zaczełam do niej mówić... - Nie... nie jesteś beznadziejna... "Ale kur*wa niemam przecież tego dyndającego czegoś pomiedzy nogami... no chyba ze założe ale to nie o taki chodzi" " Mam nadzieje że zaśnie... Zabawy ok jest zajeb*iscie nawet jak z własną siostrą to robie." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 18, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2012 Lament Flame nieco przycichl. Zupelnie jakby probowala zdac sobie sprawe co tak naprawdę się teraz dzieje. Stan upojenia alkoholowego, chwila uniesienia z wlasna siostra i rozpacz... Czy to moglo do niej dotrzec? Zaraz się mialas o tym przekonac. Ciche czkniecie zapowiadalo że zaraz cos powie. - Jeśli to... Przeze mnie uciekles... To ja... Ja już pojde. Po tych slowach probowala z Ciebie wstac, lecz mizernie jej to szlo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 przewróciłam oczami... - Nie uciekłem, tylko wyjechałem za robotą do stolicy. Przestań ryczeć. I zaśnij przy mnie. - starałam się mówić w osobie męskiej. Chociaż... to mi nie wychodziło. Chwyciłam ją jakoś i przycisnełam do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 19, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2012 Flame na Twoją reakcje zaczęła się jakby szarpać. Teraz tym bardziej chciała iść tylko w sobie znanym kierunku. - Puszczaj! Przecież uciekłeś przed odpowiedzialnością! - krzyczała z kolejnymi łzami spływającymi po jej polikach. - Puść mnie - ponowiła swoje słowa, jednak tym razem było w nich zrezygnowanie. Flame opadła z powrotem na Ciebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 " Dobra koniec tego dobrego... nie bede udawała jej chlopa" - Dobra siostra... jesteś do cholery pijana w trupa a leżysz nie na swoim cłopie tylko na mnie twojej siostrze Lightie. Wiec kur*wa obudz sie. z tego amoku. - powiedziałam głosno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 19, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2012 Twoje slowa już calkiem dolaly oliwy do ognia. Flame plakala teraz w najlepsze i nie radzila sobie z zejsciem z Ciebie. Zycie uwielbia jednak Cie zaskakiwac kiedy tylko moze. Uslyszalas obracajacy się klucz w drzwiach frontowych domu. Czeka Cie nieco wstydu, ale to samo bedzie się tyczyc Flame jak wytrzezwieje. - Witam moje panny - zakrzyknal Frost, gdy tylko drzwi się uchylily... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 - Noi masz... - wymruczałam.. - Emm.. czesć tato... - powiedziałam nieco zawstydzona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 19, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2012 Flame nic już nie powiedziała, leżała tylko na Tobie. Wyciągnęłaś szyję tak by móc zobaczyć ojca. Jego mina była bezcenna. Stał jak wryty i gapił się na waszą dwójkę z szokiem. Wrócił akurat ze sklepu. - Em... co tu się dzieje? - spytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 - Eh.... Flame najwidoczniej upiła sie cydrem noi jest zapita w trupa... noi też leży na mnie bo chciała mi coś powiedzieć... powiedziała... ale też przycisnęła mnie do gruntu... noooi tak leżymy od paru dobrych minut... albo godzin.. straciłam poczucie czasu... - powiedziałam głośno... i lekko wstydliwie. " Mam nadzieje ze nie zobaczy że... cóż... nadal mam tam mokro..." - pomyślałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts