RejnbąDasz Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Siemanko! W tym temacie chciałem poprosić was o to abyście podali mi jednego linka do paczki ze wszystkimi odcinkami 3 sezonu. Może być z dubbingiem albo polskimi napisami byle nie po angielsku xD Byłbym naprawdę wdzięczny bo nie chce mi się osobno ściągać wszystkich odcinków. Najlepiej gdyby były one w dość dobrej jakości Z góry dzięki! Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 to problem ściągnąć "YouTube Downloader" i od PhosiQ'a albo Mwerec'a ściągnąć z YouTuba?? Link do komentarza
RejnbąDasz Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 to problem ściągnąć "YouTube Downloader" i od PhosiQ'a albo Mwerec'a ściągnąć z YouTuba?? A może ktoś ma już całą paczke i tylko poda linka? ;_; Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Nie promuję piractwa, ale jest taka piracka przystań w internetach, skąd można pobrać wszystko naraz w HD. Można wygooglować... podam początek i koniec: "The TAJEMNICA bay". Podpowiem, że chodzi o torrenty. Powodzenia Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 ja wiem o co chodzi ale nie powiem Link do komentarza
RejnbąDasz Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Nie promuję piractwa, ale jest taka piracka przystań w internetach, skąd można pobrać wszystko naraz w HD. Można wygooglować... podam początek i koniec: "The TAJEMNICA bay". Podpowiem, że chodzi o torrenty. Powodzenia Wiem że chodzi ci o [tu był link z niefiltrowanym dostępem do treści pirackich, który łamał punkt regulaminu 2.1] no ale nie wiem czy tam będzie po Polsku xD Dlatego pisałem w taki sposób, bo nie podajemy linków do takich stron ze względu na niefiltrowany dostęp do treści pirackich, uznawanych za nielegalne i łamiące prawa autorskie. ~Emronn Link do komentarza
Bezik Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 A ja w tym przypadku zatoki piratów nie polecę ;p Znajdzie tam mlp i owszem, ale bez napisów, a napisów osobno też raczej nie znajdzie, bo wszyscy polscy subberzy mlp wypuszczają od razu hardsuby na youtube. Tak więc proponuję użyć jakiegoś programu do ściągania z youtube (ja używam jDownloadera) i posłużyć się playlistą mwerec'a http://www.youtube.com/playlist?list=PL4128B74B66E48F9F Odcinki [PL] - dubbing, [PL.SUB] - napisy pl, każdego odcinka po dwie wersje. @EDIT Ale się zagalopowałem. Jednak troszkę mi się walnęło, bo na tej playliście są 3 sezony, wszystkie [PL] to jest pierwszy sezon z dubbingime, a [PL.SUB] to jest drugi i trzeci sezon z napisami. Link do komentarza
Riconish Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Ja osobiście wchodziłem na YT brałem linka na KeepVid i pobierałem każdy po kolei, a co do jakości była świetna Link do komentarza
Jag_a Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 można jeszcze tak: eu.onlinevideoconverter.com tylko linki do filmów ci potrzebne. Ten link chyba 2.1 nie łamie, co nie? To jest tylko konwerter, nie ma żadnych baz z pirackimi filmami Link do komentarza
Omega Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Poda mi ktoś linka do pierwszego i drugiego sezonu z napisami? Tylko żeby było w HD... Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Mani, wszystko masz na chomikuj, gdzie indziej nie znajdziesz nic. Tylko, że za chomikuj się płaci ;f Link do komentarza
Bester Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Temat nieaktywny i nieaktualny. Zamykam. Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts