Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 - Dobrze, odłóżmy broń - powiedział chowając noże . - Spokojnie Cato, jeżeli będzie trzeba zabijesz ich wszystkich, ale narazie, odłóż broń - rzekł spokojnym tonem Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -Niech ci będzie... - Cato odłożył łuk na ziemię, w każdej chwili mógł go podnieść Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 - A więc , kim jesteście ? - powiedział spokojnym głosem. Drugi tubylec niespokojnie zadrżał . Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Socks wycelowała w Cato. - Zostaw ją!Zrób tak jeszcze raz a po tobie!Ciekawe co powiesz gdy dostaniesz prosto w łeb. Spojrzała na Kruka. - Nikt nikogo nie będzie zabijał.Na razie to raczej wy jesteście wrogo nastawieni. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Patrzy się w oczy Kruka i Cato. A więc jestem Orange Steel i jesteśmy tylko poszukiwaczami skarbów. Spojrzała się na Socks. Socks! Nie! *krzyknęła* Spokojnie nikt nikogo nie będzie prowokował. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 - A ona to kto ? - powiedział wskazując na Snow. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -Od razu ją polubiłem, nie jest jak ci inni, tchórze... Byłaby godną przeciwniczką... - Powiedział do siebie Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Ja? Ja nazywam sie Snow Tunder. Olimpijska plywaczka. -Powiedziala Snow. Patrzyla sie na kucyka obok Kruka. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 - Dobrze, nie chcemy tu walki... prawda Cato ? - zapytał z naciskiem patrząc na swojego ulubionego poddanego. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Patrzy się w stronę Kruka i Cato A teraz jeśli wolno wiedzieć kim wy jesteście wyglądacie na tutejszych. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -Takk... Nie chemy... - Cato minimalnie zgrzytał zębami Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 - Tak, jesteśmy tubylcami, jeżeli nie będziecie do nas wrogo nastawieni, może przeżyjecie na tej wyspie... - powiedział Kruk. Tubylec za plecami Kruka podniósł broń i zaczął się cofać w stronę dżungli. ,,Zawiadom resztę , mamy gości" - powiedział Kruk w innym języku do towarzysza. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Nie znacie tego języka Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -Mój wódz właśnie polecił naszym tubylcom aby spalili wasz statek - Uśmiechnął się głupio, mówiąc to chciał podroczyć się z przybyszami Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Socks zeszła ze statku i podeszła do innych. - O jaki dziki.Dlatego nie chciałabym mieszkać na takiej wyspie.Potem też bym latała z łukiem po lasach i modliła się do drzew. Powiedziała patrząc na Cato. - No i słabo kłamiesz. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Podnosi swój miecz z piasku i chowa go do pochwy (bez skojarzeń) Na pewno nie będziecie mieli kłopotów. Po chwili odwraca się w stronę Tunder i Chaos'a Jeżeli nie macie jakiejś kryjówki zapraszam na mój statek. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Cato podszedł do Socks i patrzył jej prosto w twarz -Z łuku nie umiałabyś ustrzelić ptaka, nawet gdybyś dostała nim w łeb - Powiedział cato wyzywająco Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 ,,Cisza Cato, wrócimy po nich jutro, nie mam zamiaru tolerować innych na tej wyspie"- mruknął w ich języku do towarzysza. Podniósł broń i zaczął się wycofywać w stronę dżungli dając znak koledze aby się wycofał. - Spokojnie.. być może jeszcze do was wrócimy.. - powiedział do Snow i reszty. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Naprawdę wrócimy jutro bo ja już lecę Do jutra :> Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Podnióśł łuk i powędrował za Krukiem Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Żegnajcie do jutra. *myśli* Mam nadzieję że nie będzie z nimi aż tak ciężko. Dobra zapraszam na mój statek. Po czym poszła na statek. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Socks spojrzała na odchodzącego Cato. - Za to z broni palnej bym dała radę.Dobra towarzysze idziemy na statek!Nikt tutaj nie zabija swoich ani nie kradnie! Powiedziała z wesołym uśmiechem. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Gdy Cato wrócił do wioski zasypywał Kruka pytaniami -Nie mogliśmy ich po prostu zabić!? Przyjdą z posiłkami! Powinniśmy od razu ich wypatroszyć! - Mówił Cato zdenerwowany sytuacją, nie lubił najeźdźców, lub złodziejów, nie lubił piratów. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Kiedy weszła na statek zaprowadziła Chaos'a i Tunder do kajuty gościnnej. Tutaj będziecie spali jutro pogadamy i lepiej się zapoznamy. Socks musimy odbić od brzegu na noc. Choć mi pomóc przy żaglach je ustawić. Po czym poszła na mostek i czekała na Socks. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Socks weszła na pokład.Rozwinęła żagle i poprzywiązywała to co było do przywiązania i poszła do jadalni.Rozsiadła się na swoim ulubionym krześle i przez okienko które było tuż przy niej oglądała plażę. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Mała uwaga te okno nazywa się bulaj heheszki:P ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Kiedy statek wypłynął na bezpieczną odległość żagle zostały zwinięte. Po czym poszła do Socks I jak myślisz co z tymi tubylcami? Ciepło czy chłodno nas potraktują? Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Jak mogłeś być na "Tak" w sprawie działu "Gore" ;_;. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Myślę że niezbyt nam ufają.Tamten mówił coś do innych w swoim języku...jakby chciał coś ukryć. Powiedziała Socks bawiąc się pistoletem. Link do komentarza
Recommended Posts