Flutteryay Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 I ta chwila gdy Natsu ją uratował ;_; Link do komentarza
Spinwide Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Epickie, doprawdy, choć zawsze kojarzyć mi się z tym będzie tekst z Nonsensopedii: "Erza raz tak się nawaliła grzybkami-halucynkami, że zobaczyła własną śmierć" Anyway, pomnik jest epicki. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Wszystkie dobre anime zostały wstrzymane oh god WHY !!!! 1 Link do komentarza
Spinwide Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 To czytaj mange. Lepsza jest. Czytaliście najnowszy rozdział? Zniszczyyli bramę i niby wszystko się cofnie, ale Acnologia to wciąż realne zagrożenie D: Link do komentarza
Gypsy Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 (edytowany) Szczerze wątpię by to wszystko cofnęło się tak szybko. A na pewno zły Roque zostanie w końcu on przybył dzięki zaklęciu z księgi Zerefa Przy okazji Spinwine fajna sygna. Z SAO o ile się nie mylę. Obejrzałem to anime ostatnio i tak mnie wciągnęło, że oglądałem je do 3 w nocy Edytowano Czerwiec 21, 2013 przez BlackHawk Link do komentarza
Spinwide Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Ano. Avek też niezły, choć źdzebko spoilujący Raczej wrócił dzięki bramie, tak pisało w dzienniku F-Lucy. Dzięki zaklęciu w księdze Zerefa mógł kontrolować smoki. Link do komentarza
Gypsy Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Niech żyje moc spoilerów, a propo mojego avatara kocham Asune, jest jedną z tych postaci której nie mogę nie lubić, tak samo Kirito. Chociaż ona jednak go przebija Ale spójrz jak to sobie Mashima wykombinował jeżeli zniszczenie wrót zadziała w pełni i zmieni przyszłość to Ultear ożyje. Link do komentarza
Spinwide Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Mashima to król trolli. To bezsprzeczne. Proponuję dyskutować o SAO w temacie SAO, nie Fairy Tail Ja z tego anime najbardziej uwielbiam chyba Kleina Link do komentarza
Flutteryay Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Yui here xd Zastanawiam się cały czas czy przeczytać mangę czy czekać na wznowienie anime >.> Jak sądzicie? :< Also jest już przetłumaczone nowe OVA? Link do komentarza
Spinwide Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Czytaj mangę. O WIELE lepsza. Polecam sprawdzać na Fairy Tail Nakama, forum tego anime, tam są informacje na bieżąco. Wrzucane też linki do nowych rozdziałów po angielsku. Co do OVA to nie mam pojęcia. Link do komentarza
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 (edytowany) Nie za bardzo umiem czytać mangę, ale Natsu rozwalił tą bramę przez przypadek, atakując F-Rogue'a? Bo szczerze coś tak podejrzewałem, że takie coś się stanie. Edytowano Czerwiec 21, 2013 przez PiekielneCiastko Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 A wiadomo kiedy będzie kolejne OVA - oglądałem po angielsku i powiem wam że naprawdę warto obejrzeć, szczególnie jak Erza zjeżdża z Jellal'em po zjeżdżalni zakochanych :3. Najfajniejszy moment Jak Jellal dotknął wrrróć, złapał oba< ale z niego tygrys :3> a potem gdy zjeżdżali i Erza zaczeła gubić swój stanik 1 Link do komentarza
Spinwide Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Well...może bedzie ban za reklame, może nie. http://mlppolska.pl/watek/6259-gildia-mag%C3%B3w-bia%C5%82a-gwiazda-zabawa-w-uniwersum-fairy-tail/page-2 Zainteresujcie się. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 No przecież nie jest to reklama , dołączajcie będzie fajnie 1 Link do komentarza
Recommended Posts