Insane Brony Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Nie wiem gdzie to pisać więc piszę to w Off-Topic. Myślałem sobie tak, co to w ogóle jest, że DT i SP jarają się swoimi znaczkami, w ogóle co one oznaczają. Umiejętne noszenie diademu? Szybkie zjadanie zupy? No proszę, Jak można się jarać łyżką na tyłku Wasze opinie, te złe i dobre będą przyjmowane :3 Link do komentarza
cinek012002 Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 No bo one lubią zupę pomidorową i dostały łyżki i diadem królowej zupy pomidorowej XD Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Wcale że nie bo żurek Link do komentarza
cinek012002 Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 xD no też może być Link do komentarza
Hoshidesu Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Ta łyżeczka Silver Spoon to chyba jest do herbaty a zatem wniosek jest taki że jej talent to szybkie bombardowanie cukrem herbaty ^^ Ewentualnie nieszanie herbaty z prędkością nadświetlną Link do komentarza
DeDanielosek Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Może uprawiają diademy i łyżki? A tak na serio to one na pewno coś oznaczają Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Nie one nic nie oznaczają xD Są tylko takie bo nazwy tych kucy były takie a nie inne, równie dobrze można by zrobić kuca Banana Joe i dać mu na bok banany Link do komentarza
Turoń Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 CM z tego co się orientuje często jest symboliczny, może własnie chodzi o ich ewentualną wynisołość, bogactwo etc, tak jak pisze Felixolen Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Może za szybko mieszały picolo i wybuchło. Tak dostały znaczki bo okazało się że w picolo był diadem xD Link do komentarza
Nightmare Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Pewnie DT wpadła do dziury z błotem i wydostając się znalazła diament. Co to oznacza? Jej talentem jest wpadanie do błota. Pewnie SS kiedyś tak mieszała herbatę łyżką do zupy, że oblała rodziców i ją wywalili z domu. Dlatego mieszka u DT, a jej talentem jest używanie yżki do zupy w każdej cieczy. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Diadem - Ma bogatą rodzinę - Dużo pieniędzy.Z tego co zauważyłam wnioskuję że bardzo lubi się rządzić :3. Srebrna Łyżka - Jeśli dobrze pamiętam to chodzi o "Urodzenie się ze srebrną łyżką w ustach" czy jakoś tak -.-.Hmmm...to chyba oznaczało urodzenie się w rodzinie o dużym statusie społecznym.No i coś mi się kojarzy że to odpowiednik "W czepku urodzony" czyli że ma dużego farta lub jest szczęściarką ale moim zdaniem lepiej pasuje to pierwsze. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Jak tak to czytam... Idiotycznych znaczków jest mnóstwo szczególnie u postaci z tła. Ot taka Cheerilee. Nauczycielka, a ma stokrotki czy tam inne "kfiatki". No ale skoro hejt na SS i DT ma być fajny to i ja się dołączę. Te postaci są "błe" A znaczki? Owszem nie najlepsze, ale: Srebrna łyżka - a co miał być tasak? Srebro podkreśla zamożność, a to z kolei wyniosłość. Tiara - to samo. Ich jedynymi talentami jest wynoszenie się ponad innych i stąpanie z głową w chmurach. Ale pewnego dnia jakiś pegaz pomyli tą śliczną główkę z chmurą... Link do komentarza
Recommended Posts