Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 23, 2012 Share Napisano Marzec 23, 2012 To tutaj właśnie możecie zadać swe pytania samotnej Pinkamenie. Kto wie, może nawet przełamie się i odpowie wam na nie? Bądźcie jednak ostrożni... Biedna klacz nie przepada za nawiązywaniem kontaktów z obcymi... A teraz czysto formalnie- Przypominam, że w dziale nie można już wstawiać treści Gore, ani żadnych innych łamiących regulamin. Odpowiedzi podawane są w stworzonym do tego celu dziale, na zasadzie "cytat pytania-odpowiedź". Tyle z mojej strony, życzę udanej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raztorn Napisano Marzec 24, 2012 Share Napisano Marzec 24, 2012 Nie boisz się że ktoś zabierze ci panią mąkę i zrobi z niej ciasto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 24, 2012 Share Napisano Marzec 24, 2012 Nie próbowałaś pogadać z resztą "przyjaciół?" Tych z krwi i kości, nie przedmiotów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Marzec 24, 2012 Share Napisano Marzec 24, 2012 Eee... co takiego widzisz w przedmiotach, że jesteś gotowa nazwać ich przyjaciółmi, huh? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakiś noname znikąd Napisano Marzec 24, 2012 Share Napisano Marzec 24, 2012 Czy masz innych przyjaciół o których jeszcze nic nie wiemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Marzec 24, 2012 Share Napisano Marzec 24, 2012 Dlaczego odtrącasz od siebie inne kucyki na rzecz przedmiotów ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Ja twierdze, że przesadzasz panno Pinkameno. Nie chce być nie miły, ale wygląda to tak, że wmówiłaś sobie, że przyjaciele cie zostawili. Założe się, że było by im miło jak byś chociaż zagadała, nie mówię o dłuższej rozmowie, po prostu się odezwała do jakieś swojej "przyjaciółki", ponieważ... twoi niematerialni przyjaciele są dziwni...< bez obrazy> ____ ps. Lemur lecisz z odpowiedziami tak jak na realnym swiecie co na serio niemożna "ufać" "przyjaciołom" xD Nie ogarniam o co ci chodzi, dziwnie to napisałeś xD Lemuur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Czy mógłbym "wpaść" na jedną z twoich imprez i poznać panią mąkę , resztę twoich przyjaciół oraz ciebie ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raztorn Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Czy jeżeli ktoś przyjdzie do ciebie nieproszony to zostanie obrzucony kamieniami albo coś w tym rodzaju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Jeśli nie rozmawiasz już z kucykami, to skąd bierzesz "surowce" na imprezy typu ciasta? Chyba nie z powietrza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raztorn Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Utrzymujesz kontakty z Tomem?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Co sądzisz o swojej odpowiedniczce z "Cupcakes"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Skoro tak bardzo nam nie ufasz, (innym kucykom) to czemu z nami rozmawiasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raztorn Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Przebieracie się z "przyjaciółmi" na Nightmare Night? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 co poza imprezami robisz z panem mąką(mączką?) i panem skałką, bawicie się w chowanego? a może gracie w gumę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Jak to możliwe, że istniejesz jednocześnie ty i "normalna" Pinkie? To alternatywne rzeczywistości, jesteś zbiegiem z przyszłości, to jakieś problemy bipolarne? No i - jacy goście zaszczycają twoje imprezy poza panem Skałką i panią Mączką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 Dlaczego usuneliscie moje poprzednie pytanie do pinkameny ? Uznałem je za obraźliwe, tyle w tym temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 Czy mogę Cię jakoś pocieszyć? :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 jak poznałaś panią mąkę i pana skałkę?(i zupełnie mi się nie podoba, że oni też odpowiadają+dwie postacie gratis, ale dobra widzę, że to terapia grupowa jest ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 30, 2012 Share Napisano Marzec 30, 2012 Niestety, odpowiedzi pojawią się dopiero jutro, a to z kilku powodów 1) Po chorobie niestety trzeba nadrobić wszystkie stracone lekcje + ok. 15 sprawdzianów 2) Wynikł nam pewien konflikt działów z Lemuurem i muszę poczekać, aż pociśnie swój do przodu, bo pójdzie mu to znacznie szybciej niż Mi 3) Ogólne zamotanie codziennością... Przepraszam Was i mam nadzieję, że już jutro dam radę odpowiedzi wyskrobać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakiś noname znikąd Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Skoro tak lubisz imprezy to dlaczego masz " prosty " fryz? Poprzedni bardziej pasował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duncans Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Czy mogę wpaść na jedną z twoich imprez? Chcę byś poznała moich przyjaciół, pani łyżkę, pana słoika oraz pana butelkę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Kwiecień 16, 2012 Share Napisano Kwiecień 16, 2012 Duncans- Podobne pytanie już padło, 1 strona, post #8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raztorn Napisano Kwiecień 16, 2012 Share Napisano Kwiecień 16, 2012 Czy gdyby ktoś z twoich przyjaciół(np pani Mąka) coś sobie zrobił zabrałabyś go do szpitala i naraziła na tych wszystkich potencjalnych zdrajców? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 21, 2012 Share Napisano Kwiecień 21, 2012 Do mhrocznej samotni Pinkameny zawitała dziś Fluttershy, ciężko będzie im się dogadać, ale wykorzystajcie tę okazję jak najlepiej! Czekamy na pytania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts