chuunin Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 No cóż... po pierwsze witam wszystkich. Po drugie - proszę nie sugerować się tytułem, nie ma zbytnio związku z tym co się tam dzieje i powstał na zasadzie "hej, nie mam żadnego pomysłu, więc wpiszę byle co". Po trzecie - dałem tag "gore", ale spokojnie - to nie poziom cupcakes. ^^ Po czwarte - zapraszam do czytania. Krytyka (oczywiście w najbrutalniejszej możliwej formie) mile widziana. https://docs.google.com/file/d/0B_BKbcxyqNPyX0JRdUF4WTBodFU/edit?usp=sharing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deadpon3 Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Dolar appears (later)! Gore, seriously? Umm, nie wiem jak to skomentować. Po prostu nie karajcie go zbyt mocno, jest nowy (pamiętacie mój pierwszy post? xD) A co do fan fika... WTF?! Tylko tyle jestem w stanie wyciągnąć z lekturki. Dziękuję, dobranoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Primo - tagi dodaje się w nazwie tematu, w kwadratowych nawiasach, przynajmniej tak było kiedyś. Secundo - zły dział, bo na gore jest oddzielne miejsce. Tetrio - jestem na nie, bo mnie to nie rozbawiło, a jedynie zepsuło mi humor. Moja opinia: takie se. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Nowy czy stary użytkownik, regulamin czytać należy przed zamieszczeniem opowiadania. Dlatego jest drobny warn + proszę o otagowanie tematu zgodnie z obowiązującymi zasadami, czyli tak jak napisał Gandzia. W temacie, zamknięte w kwadratowych nawiasach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano 18 Styczeń Share Napisano 18 Styczeń Link nie działa, plik usunięty. Archiwizuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts