Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Pinkie Pie potrzebuje waszej pomocy !Nasza różowa klacz stwierdziła że stary wystrój wnętrz, jaki panował w jej pokoju był strasznie monotonny. Więc jak to Pinkie Pie, najpierw zrobiła potem pomyślała. Wyrzuciła wszystkie meble i drobiazgi z pokoju, co wstawi zamiast tego ? Tutaj wkraczacie wy, co może zastąpić jej szafę? Lub łóżko w jej ulubionych kolorach? Na pewno coś równie wesołego jak ona sama. Waszym zadaniem jest wysyłanie w postach zdjęć ( z internetu lub własnych) poszczególnych mebli i ozdóbek! Nie martwcie się jeżeli ktoś wyśle już jeden stół albo szafę, Pinkie jakoś tam wszystko upchnie ! Powodzenia ! 2 Link do komentarza
atakujonc Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Zdjęcie było za duże :( https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQpe9SovIEXR7ujjTL6-Au1phHyhVM4qjElRf5fZfxlwp8ja_Nz4A Stolik i prezent ode mnie Link do komentarza
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 To ja tutaj mam takie meble(taa, jeden mebel ) i ozdóbki do sypialni. i poszwy na kołdrę Link do komentarza
Żeźnik opon Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Tu ofiaruje cyber jabłko . 1 Link do komentarza
Turoń Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 (edytowany) Niech będzie krzyż Św Benedykta w jej ulubionym kolorze 8DJaki fajny xD Też taki chcę! x) ~Discors Edytowano Maj 3, 2013 przez DiscorsBass Link do komentarza
Yuna Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Może perkusja się nada? Oczywiście różowa Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 łóżko z dachem na którym postawisz sobie "coś" Link do komentarza
cinek012002 Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Yyyy obraz cicha Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Zdjęcie było za duże :( https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQpe9SovIEXR7ujjTL6-Au1phHyhVM4qjElRf5fZfxlwp8ja_Nz4A Stolik i prezent ode mnie Łiiiiiiiiiiiiii! Postawię go w prawym rogu pokoju... albo w lewym. Lewym czy prawym, lewym czy prawym ? Da się zamówić dwie sztuki !!?? To ja tutaj mam takie meble(taa, jeden mebel ) i ozdóbki do sypialni. i poszwy na kołdrę Kochana moja ! Ile tutaj różu, Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Dużo mi podarowałaś! Ale by było fajnie jakbym urządziła imprezę albo nocowanie... imprezową nockę Bo w końcu dostałam raz... dwa...trzy... DWANAŚCIE PODUSZECZEK ! Bitwa na poduszki byłaby super! Już się nie mogę doczekać, przygotuję poncz, babeczki, ciasteczka, balony, więcej balonów, czapeczki i tort... w sumie przydałoby się więcej balonów, co to za impreza bez balonów... Tu ofiaruje cyber jabłko . Będzie stało na honorowym miejscu na stoliczku od atakujonc. Mój pokój będzie naprawdę PRZEPINKASTYCZNY ! Niech będzie krzyż Św Benedykta w jej ulubionym kolorze 8D Troszkę dziwny prezent ale taki różowiutki... Zawiśnie na ścianie nad wejściem. Załatwicie mi lampę? Albo coś świecącego? O ! Już wiem ! Kulę dyskotekową! Proszę!!! Może perkusja się nada? Oczywiście różowa Coś czuję że dołączę nowy instrument do mojego wystroju! łóżko z dachem na którym postawisz sobie "coś" Jeeeej! Na dole będę spała ja a na górze Gummy! Podziękuj Gummy !Oj Gummy.. miałeś podziękować a nie tańczyć! On jest prawdziwą duszą imprezy! Pozwolenie na pisanie kolorkiem: Discorsbass 2 Link do komentarza
atakujonc Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Łiiiiiiiiiiiiii! Postawię go w prawym rogu pokoju... albo w lewym. Lewym czy prawym, lewym czy prawym ? Da się zamówić dwie sztuki !!?? Oczywiście i na twoje życzenie kula! https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQzfsh7cbAuMZssmEaKHIVbAUmv8_EiLxKqDwuG0JuxCQHhm_WY Link do komentarza
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Proszę, na życzenie panny Różowej, kule dyskotekowe i lampki wszelkiego rodzaju. Zobacz tylko, jak się świeci! OoO! Albo taa! I tutaj też masz taką słodziuśną lampkę. Oraz lampka na lawę, czy coś. xd Oraz brelok. I tutaj jeszcze inne lampki, albo coś ozdobnego. xd Link do komentarza
Anathiela Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Lampa dla naszej Pinkie. I dodatkowo w ulubionym kolorze prezencik. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Porozwieszam je sobie na całym suficie ! Czekam nadal na wasze propozycje! Zostało jeszcze wiele miejsca w pokoiku ... 2 Link do komentarza
Anathiela Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Tu mam parę rzeczy. Link do komentarza
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 To może coś ode mnie? xD A kuchenka ci się przyda. Oraz kuchenka mikrofalowa.xdNo i może jeszcze stół...z ozdobami.xd I ozdoby: albo taki telewizor, to już musisz zdecydować ty sama.i czym byłby dom bez xBoxa? xd Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Dobra robota, Pinkie ma już niemal pełny pokój. Zapomnieliście jednak o ważnym szczególe w jej wystroju, Pinkie nadal czeka 2 Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 To ja też coś dam :3 To wszystko co udało mi się znaleźć... miłego użytkowania Pinkie ^^ Link do komentarza
Xinef Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Brakuje jeszcze jednego elementu wyposażenia, tak? Może chodzi o imprezową armatę? Pinkie nigdy nie opuszcza domu bez imprezowej armaty, a zatem musi takową również w domu posiadać, bo nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać! Pytanie tylko, czy woli taką tradycyjną: Czy może nowocześniejszą, mobilną: A może tak dla odmiany zamiast armaty mógłby być Party Nuke, czyli Bomba Imprezo-atomowa? Miałem jedną na zapleczu i z chęcią bym pożyczył, ale... jakoś tak sama wybuchła znienacka i trzeba było imprezkę urządzać żeby się nie zmarnowało... W każdym razie jakby ktoś miał okazję zobaczyć coś takiego: To znaczy, że ktoś właśnie urządza bombową imprezkę i może by wiedział gdzie można nabyć więcej Bomb Imprezo-atomowych. Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 (edytowany) Ważny szczegół wystroju, tak? Hmm... co też może być takiego strasznie niezbędnego, że nadal czeka? o_0 Hmm... o! Już wiem! Mam tylko nadzieję, że pokój Pinkie jest wielkości planety przynajmniej, ale sądzę, że każda klacz o takim czymś marzy... Edytowano Maj 10, 2013 przez DiscorsBass Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Hmm... więc wygląda na to, iż niczego więcej nie zabrakło... innymi słowy, dobra robota!! ^^ Pinkie jest każdemu z Was winna babeczkę! xD ~~ A że pokój jest już pełen, to tym samym oznacza to tego wątku zamknięcie~! ^^ Link do komentarza
Recommended Posts