Gość Everlong Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Hej hej Nie, nie umiem rysować, więc nie rysuję kucyków. Nie, nie umiem pisać, więc nie tworzę fanficów, ale czasami je czytam =) Słucham głównie rocka i metalu. EWENTUALNIE electro xd Jestem dzieckiem neo z okolic Wrocławia, czytam dziwne komiksy o Dolanie, Goobym i reszcie, ale chętnie poznam kogoś tak dziwnego jak ja :3 Pozdrawiam, Magda :] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Witaj na forum, łap klocka i baw się dobrze. Chcesz poznać kogoś dziwnego jak ty... Hmm...Zapoznaj się z kartoflami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Done . ;__; Czekam na więcej propozycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Cześć! Też nie umiem rysować i pisać FF ;P Baw się dobrze na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Skoro już jesteś zaprzyjaźniona z kartoflami, zaprzyjaźnij się z papierem i ołówkiem. PS. Czy to awatar Nyu(u) z Elfen Lied? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Szczęść Boże! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Cześć! Też nie umiem rysować i pisać FF ;P Baw się dobrze na forum! Dzięki :3Skoro już jesteś zaprzyjaźniona z kartoflami, zaprzyjaźnij się z papierem i ołówkiem. PS. Czy to awatar Nyu(u) z Elfen Lied? Tak, to Nyu we własnej osobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Witaj, baw się dobrze! Łap Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Zakładam, że to oglądasz/oglądałaś. Też nie lubisz openingu i endingu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Zakładam, że to oglądasz/oglądałaś. Też nie lubisz openingu i endingu? Oglądałam :3 zwłaszcza openingu. Zawsze przewijałam xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Ja też(bo zaraz kiedy się rozpoczynał ending, to dawałam na następny odcinek ), tylko miałam problem, bo oglądałam w HD a to się wolniej ładuje .__. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek012002 Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Witamy i masz serdecznego przytulasa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Witamy i masz serdecznego przytulasa Jak miło. Dzięki ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Witaaaaajjjj Nigdy nie polubię Nyu ;-; Zawsze wolałem tą malutką co Nyu pozbawiła nóżek i rączek. Ale Nyu jest słodziaszna, ba nawet moja była jej koszplej zrobiła. Lubisz jeszcze jakieś ciekawe anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze Dzięki )Witaaaaajjjj Nigdy nie polubię Nyu ;-; Zawsze wolałem tą malutką co Nyu pozbawiła nóżek i rączek. Ale Nyu jest słodziaszna, ba nawet moja była jej koszplej zrobiła. Lubisz jeszcze jakieś ciekawe anime? Jeśli ci chodzi o tą na wózku to ja za nią specjalnie nie przepadałam :( Lubię jeszcze Durarara!!!, Angel Beats, Death Note, Lucky Star, Nichijou, Clannad czy tego śmiechowego Poyo. Dużo tego xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Durararare też lubiem, Lucky Stara też a przy clannadowym endingu przelałem mnóstwo łez x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Cześć i czołem! Witaj! Łap na początek i baw się dobrze! Podejrzana ta zacieszająca babeczka, ale dzięki Durararare też lubiem, Lucky Stara też a przy clannadowym endingu przelałem mnóstwo łez x3 Nie ty jeden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Podejrzana ta zacieszająca babeczka, ale dzięki Nie ty jeden Można by się na wspólne oglądanie Anime umówić /)^3^(\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Można by się na wspólne oglądanie Anime umówić /)^3^(\ Jestem za! ^-^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Spokoooojnie... Rysowanie i pisanie ff nie jest obowiązkowe. xD Chcesz poznać kogoś dziwnego? To... a w sumie to nie. Na forum staram się zachować jakiś poziom. xD Witaj i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Spokoooojnie... Rysowanie i pisanie ff nie jest obowiązkowe. xD Chcesz poznać kogoś dziwnego? To... a w sumie to nie. Na forum staram się zachować jakiś poziom. xD Witaj i baw się dobrze! Hah, dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Oglądasz Anime? Witaj na forum i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się