Feather Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 (edytowany) https://docs.google.com/document/d/1RSg8gBJQMEEMW8DsTC0_buJlgHHYmlpiwtjLgp58VuI/edit?usp=sharing FanFic o Lunie, o tym, jak została Nightmare Moon, dlaczego tak się działo, po prostu to wyjaśniający, mojego autorstwa. Króciutki, na 5 stron, ale nie lubię czasem się mocno rozpisywać... z dedykacją dla mojej przyjaciółki. EDIT. Teraz już dziewczyny. Edytowano Maj 11, 2015 przez Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Świetnie ujęta historii tłumaczy wszystko spójnie i logicznie .Fajnie się czyta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamerLuna Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Przyznaje że FF jest dobry... Błędów zbytnio nie ma... A składnia jest dobra... Mimo to brakuje temu opowiadaniu tego czegoś co by mnie zachwyciło :twilight9:... Ocena końcowa 8,5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Rozczulił mnie moment z "wielkimi skrzydłami Celestii"... wyobraziłem to sobie tak realistycznie, jakby faktycznie mnie ktoś tak obejmował. Bardzo dobry fragment! Sam tekst jest ciekawy, zawiera liczne interesujące pomysły, a także zdecydowanie "lunarny klimat". troszkę go rozwinąłbym... znalazłem też błąd ortograficzny (wieża, czyli budynek, pisana jest przez Ż) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Bardzo miło się czyta, wszystko jest spójne. Ma się wrażenie, jakby rzeczywiście pisała to Luna Nie znalazłem nic, co by mi się nie spodobało, więc 9/10 to z całą pewnością adekwatna ocena :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Rozczulił mnie moment z "wielkimi skrzydłami Celestii"... wyobraziłem to sobie tak realistycznie, jakby faktycznie mnie ktoś tak obejmował. Bardzo dobry fragment! Sam tekst jest ciekawy, zawiera liczne interesujące pomysły, a także zdecydowanie "lunarny klimat". troszkę go rozwinąłbym... znalazłem też błąd ortograficzny (wieża, czyli budynek, pisana jest przez Ż)Sorki, nie znalazłem tego błędu, ale włączyłem możliwość komentowania.Dziękuję za pozytywne opinie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Archiwizuje. Brak dokumentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts