twilight-fun Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Odkrylem niedawno ze kazdy z kucykow oznacza cos z naszego swiata oto moje przemyslenia mozecie dodawac swoje propozycje a wiec: Rainbow oznacza sportowcow Pinkie pie-kabarety ogólnie smiech Rarity-sztuke Twilight-naukowcow Applejack-rolnikow Dalej nic nie wimyslilem powiedzcie czy sie zgadzacie i dodajcie swoje propozycje Link do komentarza
Gość Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 dobrze myślisz, tylko inaczej przydałoby się to ująć *pomijam to, że prawdopodobnie Cię skarcą bo to jest oczywiste itp. ;-;* Link do komentarza
Merszyt Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Zgadam się z NuclearVision w 100 procentach Link do komentarza
Saper9 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Jak patrzę na ortografię(brak polskich znaków),mam ochotę wezwać ICH 1 Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Co tu dużo pisać, zgadzam się z osobami powyżej. Link do komentarza
Lupus Smoth Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Ja bym dodał jeszcze Fluttershy jako Opiekunka/Pielegniarka Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Boże... Niech ktoś to przeniesie do kosza xD !!!!!!!! Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Ja tak tego nie odbieram, ponieważ nie lubię przypinania metek. Applejack to nie tylko rolnik, ale i sportowiec oraz browarnik (czy jak ten zawód się nazywa). Moim zdaniem bardziej chodzi tu o charaktery, które dobrano i odpowiednio rozbudowano tak, aby każdy oglądający mógł znaleźć kucykowy odpowiednik siebie. Nawet jeśli jest nim niesamowicie nieśmiały Big Mac chowający pluszaka Twilight. Dla mnie najbliższa jest Fluttershy. Większość cech się zgadza. Niby jestem spokojny i opanowany, ale gdy ktoś przekroczy pewną granicę potrafię wydobyć z siebie to "YOU'RE GOING TO LOVE ME!!!" (nie koniecznie używając tak miłych słów) Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Dzień Dobry, odpowiadam na wezwanie odnośnie tematu. Poczytałem, obwąchałem i... wiecie co? śmierdzi spamem, dlatego pasuje do kosza. Temat nie utrzymuje zbytnio poziomu, nie potrzebujemy czegoś takiego na forum. Zamek, kosz. Link do komentarza
Recommended Posts