Vinylowy-Smok Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 (wystarczyło napisać alarm huehue) Kiedy usłyszała alarm od razu zawróciła i pobiegła w stronę zbrojowni za sierżant. Chyba ktoś nas atakuje*pomyślała* Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 - Dopiero co dostałam kartę i już do zbrojowni. Powiedziała i ruszyła za Tunder. - Niech zgadnę...atakują nas? Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Rainbow Paradise pobiegła do zbrojowni za resztą. -No pięknie, już coś się dzieję...pewnie nas atakują. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Dark usłyszał co mówiła Snow i wyszedł bez kamuflażu przed swój pokój uzbrojony w M4A1. - Co się stało? Zapytał i odbezpieczył karabin po czym pobiegł za Tunder. Link do komentarza
eragon333 Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 -Dokladnie to. Zobacz za okno. Nanodaktyle. To nedzne stwory. -Powiedziala Tunder. Podeszla do drzwi. Podlorzyla do czytnika karte. -Nie dziala dezaktywowala systemy. Szybko za mna do kapsoly awaryjnej! Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Spojrzała się na Tunder I ty od tak chcesz opuścić statek? Wybacz nie ma mowy. Po czym wróciła się szybko do swojego pokoju zabrała z niego swoje rzeczy i wróciła się do zbrojowni. Dajcie mi chwilę zaraz się tym zajmę. Wcześniej wyjmując elektrycznego hakera. Podeszła do zamka zbrojowni i podłączyła urządzenie do komputera. Po chwili system otworzył drzwi i zbrojownia była dostępna. Nie ma za co. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Dark szybko pobiegł do swojego pokoju i zabrał swoją torbę z nabojami, na jego szczęście drzwi się nie zamknęły. Kiedy wrócił ustał obok grupki. - Jestem gotów. Link do komentarza
eragon333 Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 -Ahhh... to nanodaktyle! To naj nie bezpieczniejsze stwory na planecie Dominius. -Ewakuowac sie! -Powtarzal glos z glosnikow. -Szybko! -Wlasnie w scianie zrobila sie dziura a z niej podobny do pterodaktyla zwierz z niebieskimi czolkami -To nanodaktyl! -Snow zaczela strzelac do niego z anty-materialnego pistoletu Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Rainbow Paradise zauważając niebezpiecznego stwora wyjęła łuk i strzeliła mu prosto w serce. -Nie wiem czy to zadziała...to coś ma serce??? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Tunder powiedz mi szybko gdzie trzymacie całą stację radiową tak bez kontaktu z planetą ni mam zamiaru uciekać! Krzyknęła w stronę Tunder. (xD myślałem że jesteśmy nadal w przestrzeni kosmicznej ) Link do komentarza
eragon333 Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 -Twoja strzala go tylko dasnela wiesz jaka ma skore? Stacje radiowa mamy tam. -Snow pokala na drzwi. -nic sie nie bojcie! -Zawolal general Tusk i wyjal M16. Nanodaktyl wzial go magia i rzucil prosto w Darka. -Tusk! Dark nic ci nie jest? -Powiedziala Snow i zaczela strzelac z niego drugim takim pistoletem. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Wycelowała w nanodaktyla z rakietnicy i wystrzeliła w niego rakietę rakieta wbiła mu się w głowę i wyrzuciła go poza statek eksplodując na bezpiecznej odległości. Po czym pobiegła w stronę radiostacji otworzyła drzwi zaczęła przeszukiwać pomieszczenie w poszukiwaniu radiostacji między planetarnej i zabierając przy okazji kilka krótkofalówek. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Dark wstał bez słowa i zaczął strzelać do potwora z M4A1 amunicją zapalajaca. - Udław się tym! Po czym rzucił granat prosto w paszczę stwora. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Paradise wyjęła z torby karabin o którym nikomu nie mówiła i zaczęła strzelać w głowę potwora. -A masz ty przebrzydła pokrako!!! Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Trochę głupio jest się czepiać twórcy zabawy ale przez nagłe wejście Donalda Tuska nie wiem dokładnie co się dzieje ;D. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Ja ci się zaraz ewakuuję! Socks zdjęła z grzbietu swój karabinek.Był podobny do karabinu snajperskiego "Vintorez" ale nie miał lunety i drewnianej kolby.Cały był pokryty rysunkami które przedstawiały znaczek Socks.W oczy najbardziej rzucał się napis "Skarpeta".Wystrzeliła kilka serii w głowę nadlatującego Nanodaktyla. - Generał Tusk?Trochę śmieszne imię generale! Link do komentarza
eragon333 Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 -Nanodaktyl spadl ze statku. -Uwaga wiec ich! -Na dlecialo jeszcze dwa nanodaktyle. -Nie pozwolcie im sie dostac do systemow. -Statek zaczol spadac w dol i nabierac predkosci. -Uwaga spadamy. Nanodaktyle zniszczyly silniki! -Bierzcie spadochrony. -Snow powiedziala i pokazala polki ze sprzetem. (To nie Donald Tusk. Tusk to imie generala. Wymyslilem imie na szybko. General jest nie przytomny) Link do komentarza
Adm1RED Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 - Ja nie potrzebuję. Tylko krzycz liedy skakać! Po czym był gotowy do skoku. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 - A gdzie my spadamy?!Na jaką planetę?!Cholera pegazy nie potrzebują spadochronów! Socks wyleciała przez dziurę którą zrobił jeden z Nanodaktyli.Spadali właśnie w jakiś las.Szybko wróciła do statku. - Wszystkie pegazy łapią kolegę i wylatują!Jesteśmy zbyt nisko!Jak wyskoczymy to sobie rozwalimy łby! Link do komentarza
eragon333 Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 -Dawaj teraz! -Snow wyskoczyla ze statku. Kiedy byla w bezpiecznej odleglosci od statku otwor,yla spadochron. Z wysoka Tundr pokazala kopytem miejsce. -Tam sie spotkamy! -krzyknela do wszystkich. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Przeszukała pokój radiowy i zabrała z niego radiostację miedzy planetarną i kilka krótkofalówek. Wyszła z pokoju i statek zaczął wybuchać Orange aktywowała swój system ochronny i silniki kiedy statek eksplodował na jego miejscu ukazała się wielka kłęba dymu i z tej kłęby po chwili wyleciała z dymu. *Kaszle* W ostatniej chwili *zaśmiała się* Po chwili wylądowała kawałek dalej gdzie widziała spadochrony. Link do komentarza
Omega Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Markus wziął swoją kartę i ruszył w kierunku swojej kwatery. Gdy tylko się w niej znalazł wsadził wszystkie swoje rzeczy do szafy i położył się na łóżku aby wypocząć. Nie widział sensu porozmawiać z pozostałymi rekrutami, sam poradzi sobie najlepiej. Jedyne co musi robić to znosić ich na misjach a to chyba da się zrobić. Link do komentarza
eragon333 Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 (Jezzlszcze statek nie wybuchl.) -Tunder wyladowala w dzungli. -Musze unikac gniazd Nanodaktyli. -Nagle wyskoczyl Braddeozak. -Kurcze no jeszcze Braddeozak. -Snow zaczela strzelac do potwora. Tlumik zagluszal strzaly wiec nikt ja nie slyszal. -Ufff... padl szybko. Mlody byl. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Dark wyskoczył lecz bez spadochronu, ponieważ był pegazem wylądował dzięki swoim skrzydłom. - No to teraz tylko poczekać na nich. Link do komentarza
Omega Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 - Nie czekaj tylko działaj - powiedział Markus lądując obok niej. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Towarzyszu Mani!Teraz statek spada i wybucha ;D. A karta zrobiona O_o?Wiesz...w szukaniu zbyt dobra nie jestem ale chyba nie ma . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Cholera!Nie bierzemy spadochronów.Jesteśmy zbyt nisko.To cud że jeszcze troszeczkę się unosimy.Jak wyskoczymy to sobie przynajmniej połamiemy kopyta.Pegazy muszą wziąć ziemskich i jednorożce i z nimi wylecieć! Krzyknęła do pegazów.Zrobiła kilka wdechów i wydechów po czym dodała: - Ten kto nie pomoże kolegom ten będzie miał do czynienia z sądem wojennym! Link do komentarza
Recommended Posts