Posealor zwany Pose Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 (edytowany) A więc tak... Będzie ponymeet w Brzegu (Jeśli ktoś nie wie... Między Wrocławiem a Opolem). Odbędzie się 20 lipca. Póki co, można się wpisywać na listę. List of ponies: 1. Posealor (organizator) 2. Wizio 3. Po prostu Tomek 4. JohNc0ToN 5. Michalski9 6. BRONIESiPEGASIS Wstępny plan dnia: (Pamiętajmy, że plany lubią niewypalać.) 11.00 - 12.00 ; Zbiórka na dworcu. 12.00 - 13.00 ; Polowanie na kucyki. (Blindbagi) 13.00 - 15.00 ; Kucykowe zabawy szachami, nie tylko dla szachistów. 15.00 ; Pora na jakiś obiadek. (Pizza, hamburger, coś innego... Zobaczy się.) Po obiedzie do oporu ; Zwiedzanie Brzegu, może po drodze wymyśli się coś jeszcze. Zakończenie ; Kiedy zechcesz. UWAGA! Jest możliwość noclegu z piątku na sobotę, jak i z soboty na niedzielę. Jednak radzę zabrać jakiś śpiwór na wypadek, gdyby chętnych było więcej niż miejsca. Edytowano Lipiec 8, 2013 przez posealor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Będę na 50 %. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Możliwe, iż pojawię się. Proszę o dopisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohNc0ToN Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 (edytowany) Ja , i Michał , chetnie wezmiemy udział jak by co to pisz do mnie . Edytowano Lipiec 10, 2013 przez JohNc0ToN Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Aktualizacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohNc0ToN Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 (edytowany) JohNcToN hmm mój nick to JohNc0ToN a kolega ma nick michalski9 Edytowano Lipiec 10, 2013 przez JohNc0ToN Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Wybacz, mój błąd. Już poprawione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Aktualne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Z powodu pewnych trudności data została zmieniona. Aktualizacja w pierwszym poście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Aktualizacja tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 cukierki odra brzeg tylko czemu 20-ty :( ? wpadłbym, ale może na drugą edycję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 cukierki odra brzeg Brzeg z małej litery?! Spuoń, heretyku! tylko czemu 20-ty :( Bo to jedyna data, która mi odpowiada. Gdyby nie 20, to następny dostępny termin jest we wrześniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Gdzie jest brzesko ? A tak na poważnie, dwudziestego to dwudziesty piąty śląski jest. Gdyby nie on, bym wpadł. Chyba, że wpadniecie do nas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 To wpadaj, a jak będziesz wracać, to weźmiesz mnie ze sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Może zdarzyć się, że dołączy do mnie moja siostra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohNc0ToN Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Mam pytanie jak my się rozpoznamy na dworcu ? przecież tam zawsze jest dużo ludzi . Co jeżeli przyjdziemy tylko ja Michał i ty bo my w brzegu mieszkamy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Lipiec 16, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2013 Powiem tak... Jak mnie zobaczysz, to będziesz wiedział że to ja. Wypatruj różu i kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Lipiec 17, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2013 UWAGA!!! Prosiłbym, żeby wzystkie osoby, które zamierzają przyjechać w godzinach innych niż ustalona zbiórka (To dotyczy też przyjazdu w piątek), poinformowały mnie o tym przez PW do piątku do godziny 12. Ponadto, jeśli są jakieś pytania/uwagi/propozycje/inne sprawy, to można się ze mną kontaktować przez GG (numer 44483428) w godzinach 17-19. (Mogę być na niewidoku, więc pisać śmiało.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 (edytowany) Tak, pora na drobny spamik w temacie. Okej, więc dla podsumowania podaję do wiadomości, iż meet uważam za udany. Przede wszystkim nauczyłem się dwóch nowych gier opartych na szachach. To prowadzi do konkluzji, że podjęto próby, raczej skuteczne, zorganizowania rozrywek dla gości. Zaletą dla mnie była także kameralność spotkania, wiążąca się z łatwością w ogarnięciu kto jest kim oraz wspólnym rozważaniem "co dalej". Nadspodziewanie łatwo nawiązałem także kontakt z innymi ludźmi, kolejny plus. Rozmowy z Posealorem, jeszcze jeden plus. Dziękuję wszystkim obecnym za przyjemnie spędzony dzień. Edytowano Lipiec 22, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się