Draco Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Nie wiem, czy pasuje do działu anime czy coś, ale śmieszne... Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Wolałam twój temat z KSI Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Przenoszę do odpowiedniego działu. Link do komentarza
Flutteryay Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Proszę, nie xD Oglądałam kiedyś z kuzynem, nie mogliśmy wstać z podłogi. To jest tak głupie że śmieszne. Link do komentarza
Yuna Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Kiedyś próbowałam, ale nie dałam rady xd Do dziś zastanawiam się jakim cudem Bobobo-bo Bo-bobo trafiło do Polski Link do komentarza
Lupus Smoth Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Obejrzałem całą serie i smiałem się do łez.. Anime naprawde zarąbiste ,fajne jest to że wyśmiewa dużo głupich rzeczy w anime przez ich wyolbrzymienie. Link do komentarza
Vieg Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Po obejrzeniu pierwszych 15 minut pierwszego odcinka bolała mnie przepona. Na drugim skończyłem, bo inaczej bym się posikał Te "wąsy" z nosa... lubię to! A tak btw. podobno przy tym anime pracowali ludzie którzy współtworzyli Bayonettę (głównie przy storyline'nie). Już wiem skąd oni wzieli pomysł na główną bohaterkę tańczącą na (lecącej) rakiecie przy pełni księżyca Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Ah pamiętam to...to było nie dość że chore (w dobrym znaczeniu) to jeszcze uzależniające ;-; szkoda że już tego w telewizji (w polsce) nie puszczają... Link do komentarza
Saper9 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 To jest prawie tak samo porąbane jak polski rząd,ale jemu nic nie dorówna. Link do komentarza
Sosna Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 to jest tak durne, że poddałem się po pierwszym odcinku Link do komentarza
MiXer Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 aha. Tylko tyle moge powiedzieć... Nawet śmieszne, chociaż dubbing niszczy klimat... Link do komentarza
Recommended Posts