Omega Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 Tymczasem one były bardzo zadowolone. Trajkotały o tym, jak to fajnie, że Rarity może pokazać swój talent. Chwaliły swoje sukienki i były bardzo podekscytowane. Wtedy nagle dostałyście sygnał i wyszłyście na wybieg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Szłam sztywno i znudzona za nimi, nie wiedziałam co dokładnie robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 30, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2013 - Rozluźnij się - usłyszałaś szept Twilight - idź naturalnie. Wszyscy patrzą. Rzeczywiście dookoła wybiegu zebrał się spory tłumek. Kucyki patrzyły na was zachwycone, a część robiła zdjęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Westchnęłam po czym zaczęłam iść tak jak mówiła mi ona. Było dla mnie trochę nudno...Postanowiłam więc polepszyć to małą sztuczką w odpowiednim momencie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Dotarłyście na koniec wybiegu i zaczęłyście robić specyficzne pozy. Nie byłaś pewna co masz robić, więc zaczęłaś papugować Twilight w nadziei, że to niedługo się skończy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Wyglądało to co najmniej dennie więc wykonałam tylko jedną pozę zwycięską, zaświeciłam magią, prąd przebiegł po sukience nie uszkadzając jej. Dzięki temu cudownie zaświeciła wyglądało to dynamicznie, nawet mi się trochę spodobało, światło prądu i sukienki rozświetliło się po całym pomieszczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Po widowni przeszło westchnienie zachwytu. Flesze świeciły coraz częściej i prawie zawsze w twoją stronę. Najwidoczniej ten numer bardzo spodobał się widzom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Uśmiechnęłam się lekko, teraz tylko czekałam aż pokaz się skończy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 9, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Jeszcze kilkakrotnie przeszłyście wybieg. Co chwila błyskały flesze i słychać było brawa, ale w końcu ruszyłyście z powrotem. Pokaz się skończył, a wszystkie klacze zbiorowo westchnęły z ulgą. - Nareszcie koniec - powiedziała z ulgą Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Z ust mi to wyjęła... Przewróciłam oczami i potargałam sobie włosy tak by wyglądały normalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 13, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2013 - No dobra dziewczyny - zakomenderowała Twilight po chwili - pora zdjąć te sukienki i spotkać się z Rarity. Jak powiedziała tak zrobiła i chwilę później ściągnęła z siebie sukienkę. Pozostałe klacze poszły za jej przykładem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Zdjęłam jak najszybciej sukienkę po czym poszłam niechętnie za nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 17, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2013 - Jesteś zmęczona? - zapytała z troską Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 -Trochę tak.- Odpowiedziałam krótko, mimo że nie byłam zmęczona chciałam się stąd po prostu wyrwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - Spokojnie - odpowiedziała Twilight - jeszcze tylko spotkanie z Rarity i możesz iść do swojej komnaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - No dobrze - Westchnęłam po czym poszłam za Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 22, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Rarity czekała na was w małym budynku przytulonym do zamkowego muru. Gdy weszłyście do środka powitała was rozentuzjazmowana i dumna. - Kochane, byłyście wspaniałe - powiedziała - lśniłyście niczym prawdziwe klejnoty! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Nie odzywałam się, tylko stałam z wymuszonym uśmiechem i obserwowałam całą sytuacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 - Kreacje bardzo się podobały - trajkotała dalej Rarity - wiedziałam, że mogę na was liczyć... Rarity dziękowała wam jeszcze przez kilka minut a potem wszystkie sie przytuliłyście i ruszyłyście do swoich komnat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Zamknęłam je za sobą, po czym ze zmęczenia zsunęłam się po nich do pozycji siedzącej. Opierałam się plecami o drzwi. -Wreszcie spokój i cisza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 26, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Po tak męczącym dniu mogłaś wreszcie położyć się na łóżku i odpocząć. A nawet jeśli ktoś zapuka do drzwi, po prostu nie otworzysz. Zawsze możesz powiedzieć, że spałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Zaczęłam czołgać się do łóżka.Gdy się doczołgałam odkryłam kołdrę i położyłam się na nim. Zamknęłam oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Październik 3, 2013 Autor Share Napisano Październik 3, 2013 Miałaś dziwny sen. Śniło ci się, że idziesz korytarzem jakiegoś budynku. Usłyszałaś płacz dziecka i pobiegłaś w jego stronę. Gdy dotarłaś do sali, z której dobiegał płacz zobaczyłaś ogiera stojącego przy klaczy obejmującego dwa źrebaki, jednego fioletowego, drugiego białego. Klacz spojrzała na ciebie, uśmiechnęła się o potem zniknęła. Obudziłaś się gwałtownie w środku nocy zlana potem i dysząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Ciężko oddychałam i rozglądałam się. Po chwili uspokoiłam się. -Spokojnie...To tylko dziwny sen...-Wytarłam kopytem czoło i usiadłam na łóżku. Nie mogłam już zasnąć. Spojrzałam na zegarek by dowiedzieć się która godzina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Październik 4, 2013 Autor Share Napisano Październik 4, 2013 Zegar wskazywał trzy po drugiej. Było jeszcze bardzo późno, ale nie miałaś szans by ponownie zasnąć. Byłaś zbyt rozbudzona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts