MietekPL ( TS ) Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 A więc Witam wszystkich. Nazywam się Michał i mam 17 lat. Mieszkam na Dolnymśląsku. Byłem kiedyś na tym forum, lecz z przyczyn czysto reputacyjnych odeszłem z forum... bo wycieku w szkole - nie wchodzilem na nie i takie tam inne. Lecz postanowiłem wrócić, nie tylko że było mi źle, lecz ze względu na panującą tu atmosferę i to że jest to jedno z lepszych forum na jakich byłem. Ale przejdźmy dalej Interesuje się: - MLP : FiM wszystkie sezony - Militaria - Gry czysto strategiczne ( Homeworld 2) - Muzyka - Piszę Fanficki ^^ Moją ulubioną postacią jest Twilight Sparkle, od stycznia ubiegłego roku oglądam serial. Z chęcią odpowiem na inne pytania które się trafią dotyczące mojej osoby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Cześć, chodzisz do technikum/liceum jaki profil ? Tak atmosfera jest tu według mnie niesamowita, można pogadać zawsze z kimś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Witaj Witaj Witaj Piszesz Fan Ficki ? Zapraszam do działu Opowiadania Wszystkich Bronies, pamiętaj aby otagować swoje historie, miłej zabawy. Pinka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 Technikum Logistyczne 2 klasa Cieszę się będe mógł gadać Tak chętnie dodam FF Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Grasz może w League of legends lub Duel of Champions ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 Gram w LOLa ale bardzo rzadko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Witam serdecznie Słuchasz jakiejś konkretnego gatunku muzyki czy wszystkiego po trochu?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 Każdej po troszku... lecz nie lubię metalu.. do tego nie lgnę... wolę bardziej rock lub coś podobnego do polskiego espołu IRA i Jeden Osiem L Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Nowy forumowicz z Dolnego Śląska, YAY! xD Witaj i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Witaj! Opublikuj jakiegoś fica O i niech Ming będzie z tobą Ps. Masz pozdrowienia od mojej polonistki ( Tak piszę z lekcji ) Kaczuszki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Pochwalony! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Witaj na forum, bracie pisarzu! Baw się dobrze, oto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Witaj, nowy pisarzu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Witaj nowy towarzyszu! Baw się z nami dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Witaj na forum! C: Baw się dobrze i łaptaj na początek i i ...eee... . C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się