GlancE Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 Dobrze to słyszeć , mam nadzieję że tekst będzie wyborny i ciekawy, iż wakacje trwają a czas czymś trzeba zająć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 (edytowany) yay... będzie co czytać edit: a kiedy nowy rozdział? Edytowano Lipiec 17, 2014 przez Ezio1122 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandro de Vega Napisano Lipiec 19, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2014 Już się wziąłem do pisania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkami Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Trochę odkop, ale co tam. Czy fic będzie kontynuowany? Była by szkoda, gdyby jak wiele opowiadań ostatnio, został zamrożony, lub co gorsza porzucony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Trochę odkop, ale co tam. Czy fic będzie kontynuowany? Była by szkoda, gdyby jak wiele opowiadań ostatnio, został zamrożony, lub co gorsza porzucony. dobrze godo, polać mu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandro de Vega Napisano Październik 9, 2014 Autor Share Napisano Październik 9, 2014 Wiem, że pewnie jesteście lekko poirytowani, ale nie wiem kiedy będą następne rozdziały bo Sethowi przydarzył się przykry wypadek i muszę sobie z tym jakoś poradzić. Ale fik jak najbardziej będzie kontynuowany. Najwyżej jak trafię do archiwum to reaktywuję temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 dzięki Sandro, rozwiałeś nasze wątpliwości co do twojego fica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandro de Vega Napisano Luty 11, 2015 Autor Share Napisano Luty 11, 2015 Wiem, że długo czekaliście. A ilość materiału, którą wam udostepniam na pewno was nie usatysfakcjonuje. Mam jednak nadzieję, że rozdział, który dziś wrzucam(Protectors of the Equestria - Rozdział IV) nasyci was do czasu, aż skończę następny rozdział My little demonic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandro de Vega Napisano Kwiecień 11, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2015 W końcu dodałem kolejny rozdział. Znów garść ciekawostek z życia bohaterów. Kilka tajemnic, trochę śmiechu i trochę demoniej złośliwości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Mało. Stanowczo za mało. Czekam na kolejny rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandro de Vega Napisano Maj 9, 2015 Autor Share Napisano Maj 9, 2015 Mało. Stanowczo za mało. Czekam na kolejny rozdział Już pracuje nad kolejnym. Trzeba pamiętać, że jestem próżny więc zainteresowanie w postaci komentarzy motywuje mnie do pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 To może zaspamię tenże temat byś szybciej pisał? Skoro komentarze Cię motywują do pracy.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Spamuj i poproś innych żeby też spamowali bo ja już nie mam siły go poganiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Okejos, azaliż pierwszy koment spam: ruszaj się z tym bo zabiję [emoji14] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Sandro ma poważne problemy z internetem z trudem edytował pierwszego posta ale już nie jest w stanie napisać następnego posta wiec ja pisze że jest już nowy rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 kocham to KOCHAM (pisze to po przeczytaniu 1 akapitu prologu) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Czy ma ktoś na dysku kopię Protectors of the Equestria bo Zodiakowi coś zniknęło ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandro de Vega Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 Właśnie wypuściłem XI rozdział. Z początku może się wydawać, że wprowadzam mały chaos, ale potem wszystkie elementy będą się składać w całość. :F 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 A tak w ogóle czy ktoś to jeszcze czyta ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Add Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Ja to czytam... Od początku, bo prawie wszytko zapomniałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 To czytaj i nakłaniaj do czytania innych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Witam. A tak wogule to : Jest!! Kolejny roździał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandro de Vega Napisano Sierpień 4, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2017 Wiem, że trwało to długo... bardzo długo. A w psich latach całą wieczność. Ale wydaje mi się, że warto było czekać. Wszedł 12 rozdział i mam nadzieję, że przypadnie wam do gustu. Akcja zaczyna nabierać tempa. Może nawet uda mi się napisać następny rozdział zanim stopnieją lodowce. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Add Napisano Wrzesień 28, 2017 Share Napisano Wrzesień 28, 2017 Rzeknij waść kiedy następny rozdział, bo ten skończyłeś jak w dobrym serialu Sam rozdział dobry jest i to bardzo, a szczególnie końcówka. Jak to kiedyś mówił wielki wieszcz "O NIE... JESTEŚMY ZGUBIENI..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandro de Vega Napisano Wrzesień 28, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2017 Nie jestem w stanie określić ile zajmie mi pisanie bo piszę tylko wtedy gdy faktycznie mnie natchnie, ale twój pozytywny komentarz bardzo łechce moje podatne na komplementy ego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się