Gość Zniszczyciel Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 I chyba już nikt nie wie, który to Po raz kolejny w Bielsku Białej odbywa się Ponymeet, zbieramy się o godz. 12:00 w Galerii Sfera (Po stronie Bolka i Lolka). Ludzie jadący z Katowic i okolic- 8:50 jest zbiórka na Pl. Wolności (zawsze tak się jeździło i było dobrze ) Tyle w zasadzie, bowiem planu meeta jak zwykle nie ma, total random, choć Bielsko zwykle jest większym zaciszem od Katowic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 tak bardzo random, że nie podałeś nawet daty xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 zdarza się nawet najlepszym ;-; w takim razie przychodzimy kiedy chcemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Ups! Wiedziałem, że czegoś zapomnę ^^'' Data to oczywiście najbliższa sobota, 25.5.2013 ^ fixed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 będzie ktoś ? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proenix Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Przybędę, dziwię, że dopiero teraz zauważyłem ten temat... Anyway, wydarzenie na FB jest, a tu linka nie widziałem, więc https://www.facebook.com/events/182377335251833/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Avro przybędzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M0100xieS Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Pan M4 również się pojawi, tylko nie wymacajcie mnie tam wy wy ... wy... misie epysie (?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Ja też będę z darem od naszej kopalni, Wielki Węgiel jest z was dumny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Tag, meet bardzo udany. Suchymobile znów gwiazdą wieczoru, razem z Versem . Podróże pociągiem jak zwykle przyjemne, koleje śląskie niezawodne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 w ostatniej chwili okazało się, że nie mogę my life ends here Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Meet udany, mimo niezbyt dużej ilości osób było zabawnie, a akcje w Suchomobilu przechodzą do legendy. Niestety, znowu nas wyrzucili z KFC ale to już tradycja meetów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Jako że to jest ostatni temat z Bielskim meetem jaki udało mi się znaleźć (już czekam na ksywę "archeolog") napiszę tutaj. 29.06.2013. Idąc na mój pierwszy w życiu meet spodziewałem się solidnej dawki nietypowych zachowań, oryginalnych ludzi i całkowitej dezorganizacji - wszystko w pozytywnych tych słów znaczeniu. Nie zawiodłem się! Że powtórzę za Trigenem: "po prostu Bronies". Mimo stosunkowo małej ilości czasu, jaką tam spędziłem (przeklinam cię, życie zawodowe), było całkiem zacnie. Z góry przepraszam też wszystkich, z którymi nie zdołałem uścisnąć ręki/kopyta czy pogadać, ale nieśmiały dość jestem. W każdym razie, pozdrawiam wszystkich, których spotkałem, jak i też tych, których tylko zobaczyłem... No i mam nadzieję spotkać was i zobaczyć znowu w najbliższej przyszłości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Jako że to jest ostatni temat z Bielskim meetem jaki udało mi się znaleźć (już czekam na ksywę "archeolog") napiszę tutaj. 29.06.2013. Idąc na mój pierwszy w życiu meet spodziewałem się solidnej dawki nietypowych zachowań, oryginalnych ludzi i całkowitej dezorganizacji - wszystko w pozytywnych tych słów znaczeniu. Nie zawiodłem się! Że powtórzę za Trigenem: "po prostu Bronies". Mimo stosunkowo małej ilości czasu, jaką tam spędziłem (przeklinam cię, życie zawodowe), było całkiem zacnie. Z góry przepraszam też wszystkich, z którymi nie zdołałem uścisnąć ręki/kopyta czy pogadać, ale nieśmiały dość jestem. W każdym razie, pozdrawiam wszystkich, których spotkałem, jak i też tych, których tylko zobaczyłem... No i mam nadzieję spotkać was i zobaczyć znowu w najbliższej przyszłości. Na mnie też pewnie będą wołać archeolog, nie mówiąc o warnie, Zapraszamy na Śląski meet 6 Lipca, poznasz w tedy więcej... Bronies, ale to bardziej, oni będą chcieli poznać ciebie, czyli osobę odpowiedzialną za tłumaczenie Crisis: Equestria (best fanfic ever!!!) Wybaczcie też za chaotyczne pisanie, dopiero co wróciłem z afterparty w Żywcu, i wciąż dochodzę do siebie. ps: (folia ) ps_two: Dlaczego nie było ogłoszenia na mlppolska o tym meecie w bielsku (29 czerwiec 2013)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 aTOM był na bielskim meecie i ja na nim byłem i go nie spotkałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Ja się nie mylę, bobule, to się z tobą hugnąłem tuż przed pójściem w swoją stronę ;p W ogóle to mam wrażenie, że też w wami byłem na afterze, bo mnie cały dzień głowa bolała dzisiaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Nie mam pojęcia czy ktokolwiek to przeczyta ale może byśmy zorganizowali kolejny bielski ponymeet wiadomość napisana totalnie na spontanie xD Co myslicie o tym pomyśle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Nie mam pojęcia czy ktokolwiek to przeczyta ale może byśmy zorganizowali kolejny bielski ponymeet wiadomość napisana totalnie na spontanie xD Co myslicie o tym pomyśle? Ktoś przeczytał, niestety mieszkam w Cieszynie, ale chętnie bym się przejechał do BB, jakby co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 To co? Robimy ekipe na bielskiego meeta? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Możnaby zrobić wydarzenie na FB i ustalić kiedy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się