Chief Napisano Czerwiec 5, 2017 Share Napisano Czerwiec 5, 2017 W takim razie poprosiłbym Skullgirls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Czerwiec 6, 2017 Share Napisano Czerwiec 6, 2017 (edytowany) 17 godzin temu Sosna napisał: Insurgency (steam) Poprosiłbym I UnEpic w sumie też jeśli można. Edytowano Czerwiec 6, 2017 przez Vezzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Czerwiec 6, 2017 Share Napisano Czerwiec 6, 2017 Gaben daje nam możliwość przypisania sobie do konta Steam gierkę Outland, do 8 czerwca Spoiler http://store.steampowered.com/app/305050/Outland/ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Czerwiec 6, 2017 Share Napisano Czerwiec 6, 2017 (edytowany) Z najlepszego Humble Bundle w historii: fault - milestone one wysłane do Maffle FluffWORLD END ECONOMiCA episode.01 wysłane do Maffle Fluff Edytowano Czerwiec 7, 2017 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Czerwiec 6, 2017 Share Napisano Czerwiec 6, 2017 godzinę temu SzymonL napisał: Z najlepszego Humble Bundle w historii: fault - milestone one WORLD END ECONOMiCA episode.01 poproszę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Czerwiec 8, 2017 Share Napisano Czerwiec 8, 2017 Tym razem Gabe daje nam możliwość przypisania Payday 2 na zawsze do konta Spoiler http://store.steampowered.com/app/218620/ Polecam wziąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Czerwiec 15, 2017 Share Napisano Czerwiec 15, 2017 Medal of Honor™ Pacific Assault na Origina za darmo. Jak zawsze, polecam skorzystać kto nie ma. Spoiler https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/free-games 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 15, 2017 Share Napisano Czerwiec 15, 2017 a to kiedyś nie było już rozdawane na originie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Czerwiec 21, 2017 Share Napisano Czerwiec 21, 2017 Tak...Ta gra była wcześniej rozdawana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Czerwiec 21, 2017 Share Napisano Czerwiec 21, 2017 Żeby to raz Zawsze znajdzie się ktoś kto mógł nie wyłapać, ja tylko podaję cynk dalej. Oczywiście z umiarem, nie będę spamował jak gdyby miała być rozdawana z dużą częstotliwością jakaś szpila. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Właśnie rusdzyła letnia wyprzedaż na Steam A tutaj mamy Killing Floor za darmo https://www.humblebundle.com/store/killing-floor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 (edytowany) Tylko że to najwidoczniej są guest passy, czyli dostajemy grę tylko na pewien czas, a potem znika sasasa bzdury gadam... Swoją drogą fajna wyprzedaż, super ceny, bardzo na nasz portfel i w ogóle (taa wiem że to bug i się nie załadowały przeceny, ale i tak się śmieję) Spoiler Edytowano Czerwiec 22, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 nie no to są normalne pełne wersje. Dostaje się do tego dwa guest passy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 (edytowany) No to w sumie dobrze, bo zdziwiłem się jak mi aktywowało, mimo że grę posiadam (no co ) i tylko dostałem właśnie te guest passy. W takim razie też pospamię znajomych, może kiedyś zachęcę do powrotu bo grało się całkiem przyjemnie. Swoją drogą jest pewien bug na Steamie, jak przebrniecie przez kolejkę odkryć to dostaniecie aż 13 kart, przy obecnym kursie wychodzi to prawie 1 Euro za free Edytowano Czerwiec 22, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 22.06.2017 at 20:15 Lemi napisał: No to w sumie dobrze, bo zdziwiłem się jak mi aktywowało, mimo że grę posiadam (no co ) i tylko dostałem właśnie te guest passy. W takim razie też pospamię znajomych, może kiedyś zachęcę do powrotu bo grało się całkiem przyjemnie. Swoją drogą jest pewien bug na Steamie, jak przebrniecie przez kolejkę odkryć to dostaniecie aż 13 kart, przy obecnym kursie wychodzi to prawie 1 Euro za free Ja dostałem 12, wczoraj nic, dziś po włączeniu steam 5, i 3 kolejne za dzisiaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Hatter Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 (edytowany) Oddam w dobre ręce: Deponia (steam) Rainbow Six 3 Raven Shield - złota edycja (uplay) Edytowano Czerwiec 29, 2017 przez Mad Hatter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 1 minutę temu, Mad Hatter napisał: Oddam w dobre ręce: Deponia (steam) Rainbow Six 3 Raven Shield - złota edycja (uplay) Deponia poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 (edytowany) Na nutę Smerfów: Hej zboki jeśli chcecie, w hentaje pograć se, w ten temat dziś zapraszam was... Sword of Asumi - Deluxe Edition wysłane do FoxySpringDivine Slice of Life wysłane do VezzieHighschool Possession wysłane do Triste Cordis Beach Bounce Edytowano Czerwiec 29, 2017 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 28, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2017 5 minut temu, SzymonL napisał: Highschool Possession Jeśli można :). Ile można grać w visual novele, które mają fabułę i o zgrozo nie pokazują chociażby cycka? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 (edytowany) 13 minut temu, SzymonL napisał: Na nutę Smerfów: Hej zboki jeśli chcecie, w hentaje pograć se, w ten temat dziś zapraszam was... Sword of Asumi - Deluxe Edition Divine Slice of LifeHighschool Possession wysłane do Triste Cordis Beach Bounce Sword of Asumi - Deluxe Edition chętnie przygarne Edytowano Czerwiec 28, 2017 przez FoxySpring Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 2 godziny temu, SzymonL napisał: Na nutę Smerfów: Hej zboki jeśli chcecie, w hentaje pograć se, w ten temat dziś zapraszam was... Sword of Asumi - Deluxe Edition wysłane do FoxySpring Divine Slice of LifeHighschool Possession wysłane do Triste Cordis Beach Bounce Edytowano 2 godziny temu przez SzymonL To ja poproszę Divine Slice of life Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 @Mad Hatter Rainbow Six 3 Raven Shield - złota edycja (uplay) poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Ryse Son ofRome za darmo https://lowcygier.pl/darmowe/ryse-son-of-rome-za-darmo-na-game-sessions/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 (edytowany) Star Drifter wysłane do Maffle FluffSTRIDER wysłane do Maffle FluffDmC - Devil May Cry wysłane do ChiefDead Rising 2 - Off the Record wysłane do Chief Edytowano Lipiec 25, 2017 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Poprosiłbym DmC - Devil May Cry Dead Rising 2 - Off the Record Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się