Bester Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) Witam, Jednak zdecydowałem się na publikację tego FF. Miał wylądować w koszu, najwyżej poproszę Dolara o usunięcie tematu. Tak więc, jest to rozszerzona wersja mojego opowiadania na III edycję konkursu literackiego. Zajął III miejsce. FF traktuje o wspomnieniach pewnego skazańca, czekającego na wyrok śmierci. (Wiem, sztampowe i nie wiadomo jeszcze jakie... taki miałem pomysł. Deal with it.) Wspomnienia Skazańca Link alternatywny: KLIK Edytowano Maj 25, 2013 przez bester 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Fanfik od bestera? Muszę przeczytać, ale link nie działa :( Napraw proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Sprawdziłem na kilku przeglądarkach. Na innym koncie google, na wylogowanym i działa. W jaki sposób nie masz dostępu? Prosi o udostępnienie, przekierowuje gdzieś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 A dlaczego go usuwać? Jest dobry i bardzo się cieszę, że zdecydowałeś się go zamieścić tu w dziale. PS: U mnie link działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamerLuna Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Mi się bardzo podobał... I nadal podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Mi cały czas pojawia się pusta karta jak przeglądam z telefonu. Na kompie neta nie mam, więc nie wiem jak tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Z google docs i telefonem to i ja mam problem, ale niestety nie umiem go obejść. Muszę zapytać Foleya jak on wrzucał wcześniej, bo jego FF mogłem czytać na telefonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Jako, iż jestem szczęściarzem to mam okazję do czytania opowiadań Bester'a przed publikacją Piszesz świetnie, ale FF nie zasłużył na III miejsce Tylko na I. Poważnie, prawdziwy majstersztyk Jak już mówiłem: -ładnie wyjaśniony motyw "zbrodni" -opis życia skazańca bardzo dobry -utrzymany w świetnej atmosferze -po prostu ma w sobie to coś, co sprawia, że warto przeanalizować niektóre zdania raz jeszcze -przypadł mi do gustu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreySherman Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) Krótki ,zwięzły i (chyba?) piękny fanific, powodu zbrodni i uczucia bohatera dają do myślenia.Naprawdę pozazdrościć talentu pisarskiego Edytowano Maj 25, 2013 przez GreySherman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Opowiadanie jest piękne i smutne. Ale podobało mi się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Bester wysłał mi działający link. Yay! Opowiadanie jest świetne. Motywy zbrodni uzasadnione. Ciekawi mnie wygląd tego prawa, bo jest dość podobne do kodeksu Hammurabiego. Całość prezentuje się świetnie. Wątek miłosny jest dobry. Gratuluję trzeciego miejsca na konkursie, ale mogłoby być wyżej. Życzę szczęścia w IV konkursie (o ile weźmiesz udział). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Naprawdę dobry tekst, porządne opisy, dobra kreacja bohaterów, logicznie poprowadzona fabuła - czego chcieć więcej? Dla mnie nie był to [sad] z rodziny wyciskaczy łez, to raczej tekst, który skłania do przemyśleń. Zostawiłem w razie czego kilka pamiątek po sobie w dokumencie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Przeniesione do archiwum na prośbę autora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts