Cupcake Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Cześć wszystkim, jestem Marcin, na forum jestem od kilkudziesięciu minut, czyli jestem świeżutki... Bronym jestem krutko... ze 4-5 miesięcy i jestem raczej takim "nawróconym haterem"- wcześniej wyłem ze wszystkiego co dotyczy poniaczy, ale obejżałem odcinek i... trochę się uzależniłem... Jak narazie o ty że jestem bronym wie 1 znajomy, wolałe się nie odkrywać, zwłaszcza że 4/5 moich znajomych to haterzy... Mój ulubiony kucyk, albo raczej kucyki to Rainbow i Fluttershy. Dlaczego? Bo Rainbow ma charakter przeciwny do mojego, a Flutter... bo tak XD Interesuję się militariami, ASG, próbuję rysować, próbowałem też napisać fanfic, ale o rezultacie wolę nie wspominać... Co do muzyki to słucham wszystkiego co co mi sie spodoba, głównie rocka, choć znajdzie się też trochę elektronicznej, hip-hopu, itp. Jedyne czego nie trawię to dubstep... Gram w Team Fortress 2, Minecraft, Planetside 2, wszelkiego rodzaju strategie i sporadycznie w WoTa. Bardziej przyziemnie- mam 16 lat, mieszkam w Białymstoku- taka 244 tys. wiocha w Podlaskim... Mam nadzieję, że będę się z wami dogadywać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Witamy, Ciastku. Miłej zabawy (i NIEspotkania Pinkameny) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cupcake Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 a co takiego z nim/nią nie tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 JESTEŚ CUPCEKE'M. Cupcakes+Pinkamena= No właśnie co? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cupcake Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) no tak... nie pomyślałem o tym... Edytowano Maj 25, 2013 przez Cupcake Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Ten nick utkwi mi w pamięci. xD I kolejny Marcin! Zbierzmy armię! xD Również mam nadzieję, że będziemy się dogadywać. Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSR3xh6HBv71TS6GLBlx074j4utyXCPMzonfawZYtM_8-gzgRtQLw I dobrze, że się nawróciłeś! Jak to kiedyś słyszałem, ludzie dzielą się na dwa typy. Na tych, którzy lubią kucyki i tych, którzy je dopiero polubią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RejnbąDasz Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 U mnie wszyscy znajomi z mojego osiedla są hejterami ale tego przed nimi nie ukrywam. Dobrze wiedzą, że oglądam MLP i mam w dupie ich zdanie ;_; Za to, że nie trawisz dubstepu masz u mnie minusa xD Ale za elektro plusa. Ogólnie to siema i witaj w teamie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze. na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Fly Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Witamy Ciastku Tradycyjnie rzucam w Ciebie kucem . Miłej zabawy na forum! Mam nadzieję że się z nami dogadasz :3 Darki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Witaj i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Ja Nocny Wędrowiec witam cię na forum, baw się dobrze i uważaj by nie popaść w konflikt z adminami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Witam :3 "A człowiek, pokonał bestię, która wróciła do królestwa Beliara. I tedy oto hater został porażony tęczą, A tęcza nawróciła go na jedyną słuszną drogę" Księga Kucykowego Rodzaju, vers 5, strofa 3 O mnie dowiesz się na profilu i w temacie do którego link mam w sygnie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się