Lis Pustyni Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) Witam! Tak wiem piszę nowego FF, ale teraz ... Jako, że zawieszone są prace nad Trudy życia mam za dużo wolnego czasu.FF opowiada o tym pegazie: : I tej klaczy Reszty dowiecie się jak przeczytacie. Autorzy: Lis Pustyni and Black Lighting Rozdziały:PrologRozdział IRozdział IIRozdział IIIRozdział IVRozdział VRozdział VIRozdział VII Rozdział VIII [Random] Edytowano Maj 13, 2015 przez Dolar84 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) Może być. (Tylko tyle masz do powiedzenia?) Tak, to moja tulpa Tylko jedno: głody tłum czy głodny tłum? Heh, orgazm tłumu, chciałby to zobaczyć Edytowano Maj 26, 2013 przez Xylo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreySherman Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Prolog to za mało żeby oceniać, ale liczę że będzie tak dobre jak wcześniejsze opowiadania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Ciekawie się zaczyna, lecz trochu za mało żeby ocenić. Czeka na nowy rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) Powiem, że rozdział jest xd ale tyle w nim błędów... Nie udało się .. Pozdrawiam! Xylo Nie... Mam już zaj... korektora W pełni mnie rozumie i chętnie dodaje własne pomysły. Brakuje tylko dialogu jednego Edytowano Maj 27, 2013 przez Lis Pustyni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Jeśli chcesz to moge być korektem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 1 rozdział gotowy xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Ciekawy Fic, jedyny blad jaki zauwazylam to brak pojedynczych liter na koncu slowa, chyba ze to moj telefon pozera :-P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Może on i ty jesteście głodni? Rozdział II ... Będzie... Niedługo... Może... Ale widzę, że jednak ten pomysł nie podoba się wam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Rozdział fajny, zaczyna się robić coraz ciekawiej. Kiedy można się spodziewać następnego rozdziału ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Historia ciekawa. O ile wolałbym poczytać więcej o gryfach, a on już im uciekł... Cóż, gdzie indziej znajdę kompleksowy opis ich społeczeństwa. Sporo akcji, mało konkretów. Kucyki są albo młode albo niedorozwinięte bo nie mają Cutie Marków. I tak, litery na końcach słów połyka. Wiem bo sam mu dopisałem co najmniej 5 czy 6. Jest nieco mało entuzjazmu może dlatego że poza akcją nie było się jeszcze czego uczepić. Emocje bohaterów przedstawione są dobrze, ale oni sami (klacz tym bardziej) nie mają jeszcze właściwie żadnej osobowości. Słaby, smutny uciekinier płaczący na widok spalonej wioski i uważający wybory moralne za "głupie". Poza tym ma Tężyczkę powodującą ciągłe skurcze. Chociaż to akurat normalne po diecie więziennej ubogiej w potas i wapń. Mimo to nie zachęciłeś jeszcze odpowiednio do czytania dalej, jeśli chodzi o rys postaci. Trza nam więcej, żeby pojawił się entuzjazm którego oczekujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Nie poznales postaci bo rozwijalem akcje abyscie nie zasneli skoro nie chcesz czytac rozumiem. Trudno nie czytaj nie zmuszam. Jak masz poznac postac jak nawet sie nie przyjrzal jej? Jak tylko dwa dialogi wypowiedziala? ... Nie czytaj bo serio nie bedzie ciekawiej. Nigdy nie poznasz osoby po 2 zdaniach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Lisek ma racje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) ... Ano, ma rację. Widziałem jak się dołuje, mimo że nikt nie wyraził żadnej negatywnej opinii, więc zechciałem mu nieco "pomóc". I nie wyszło. Zamierzałem wyłożyć mu w logiczny sposób to dlaczego nie ma jeszcze entuzjastycznych, pozytywnych komentarzy, tak żeby nie interpretował tego jako to że nie podoba nam się pomysł, lecz tak że musi nieco się poprawić w rozdziale następnym. Niestety pisałem post na szybko, bez ogarnięcia wydźwięku, i wszyła mi z tego ewidentna krytyka, co nie było zamierzone. A teraz ma jeszcze status "nikt mnie nie kocha :("... Przepraszam, Lisie Pustyni. Nie miej mi za złe. I nie smuć się. Po prostu czasem zapominam że nie wszyscy są tak bezceromonialni jak ja, że mają jakieś uczucia. Oraz że zaczynanie postu od krytyki raczej nie jest najlepszym pomysłem... Wybaczysz mi? Edit: Wiem że to miało być poważne, ale... to mój 69 post. Yay! Edytowano Maj 31, 2013 przez Hilianus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Brzydko Hillianus, bardzo brzydko - A nu nu nu nu! Zawsze to powtarzam, że jeden rozdział to jeszcze nie określa postaci, więc to już była za wczesna krytyka. Sam motyw FF'a mi się podoba, może coś z tego będzie, mam nadzieję. Osobiście poczekam z komentowaniem dokładniejszym. Nie lubię oceniać pracy gdy jest dopiero zaczęta, więc powodzenia życzę. Verard Out - wróci później! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) Ja nie wybaczam... Tylko urywam jaja hejterom. Więc... Szykuj sie... A ten opis nie był kompatybilny z twoją nędzną wypowiedzią Jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim... Dogodził... (dziwnie to brzmieć...) Edytowano Maj 31, 2013 przez Lis Pustyni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Więcej kultury, mniej wzajemnych najazdów, panowie. Tyczy się to obydwóch. Jeżeli koniecznie chcecie się kłócić, przenieście to na grunt PW, bo tutaj na to nie pozwolę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Rozdział II w trakcie tworzenia... Jutro może będzie o godz. 23... Ale niczego nie obiecuję. Dziękujcie Black bo jak by nie ona musiałbym usunąć tego FF. Będą ninja rozdziały!!! Huehue. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 (edytowany) Uwaga Uwaga II Rozdział Enjoy! Edytowano Czerwiec 6, 2013 przez Black Lighting Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Jest świetnie, gratuluję wam podjęcia się tematu, jak dla mnie najtrudniejszego do napisania - przygoda. Błędy, może jeden czy dwa, ale to nieważne, treść poprawna i hmmm... jestem na tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Mniam. Słodziutki, przytulny rozdzialik. Aż chciałoby się zakopać głębiej w prozie tej opowiastki i zasnąć, mając nadzieję na sny o wspaniałych przygodach. Well done. Oboje świetnie się spisaliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 A oto kres waszego czekania!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 A więc... Rozdział III Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Słaby doping... Słabo się piszę a już 4 strona IV rozdziału cóż poczekacie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 to niech się pisze dobrze wiec łuuu łuuu dawaj rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się