SystemShy Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 (edytowany) Jak wiemy nasza Kochana Fluttershy ma problemy z wiarą w siebie... proszę was o pomoc, musimy ją zmotywować! Ostatnio miała problem z wiarą w swoje umiejętności latania.... Brała potajmne lekcje, ale bez wiary w siebie nic to jej nie daje. Pomocy! Edytowano Grudzień 20, 2013 przez Future Pony Link do komentarza
Wolf0507 Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Troche optymizmu ,Flutter.Bez wiary w siebie niczego nie osiągniesz.Właściwie to dlaczego w siebie nie wieżysz? Jak się coś ci kilka razy nie uda to nic się nie stanie... Link do komentarza
BlackOut Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Kochana Flutterschy wiara cudów nie czyni nie raz pokazywałaś że jesteś wspaniała w lataniu, pomyśl jak goniłaś Rainbow, kiedy chcieliście jej przywrócić wspomnienia. To "coś" w tobie siedzi i ty wiesz o tym Link do komentarza
Testar Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Pamiętaj że w końcu to ty zmotywowałaś inne Pegazy. Bez ciebie nie udałoby się im. Link do komentarza
SystemShy Napisano Kwiecień 5, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2012 ... ale... ale to jest pod wplywem sytuacji... w tedy trzeba... ja nie potrafie sama z siebie ... boje sie.... Link do komentarza
Testar Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 ... ale... ale to jest pod wplywem sytuacji... w tedy trzeba... ja nie potrafie sama z siebie ... boje sie.... Tylko tak mówisz. Tak naprawdę drzemie w tobie odwaga. Nie pamiętasz już jak sama namówiłaś Smoka do przeniesienia się? Link do komentarza
Guzik Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Właśnie, Testar ma rację. Fluttershy, powiedziałaś smokowi który był o 10 razy większy i silniejszy od ciebie żeby sobie poszedł. Jesteś naprawdę odważnym kucykiem - jeśli nie najodważniejszym. Ja na pewno bym się nie odważył zrobić czegoś takiego. Link do komentarza
Czepiuch Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Nie ma się czego bać, musisz po prostu uwierzyć w siebie! Nie raz udowodniłaś swoje możliwości. Jeśli w wyjątkowych sytuacjach potrafisz być taka dzielna, to potrafisz być dzielna zawsze. Nie zapominaj o swoich przyjaciółkach i fanach, na których zawsze możesz liczyć! Link do komentarza
SystemShy Napisano Kwiecień 5, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2012 ... ale to ze smokiem to byla nagla sytuacja ... uzyłam spojrzenia i zadziałało... ja zawsze miałam problemy z lataniem... czuję się nieswojo ... jak sie wszyscy na mnie patrzą... Link do komentarza
MrFreeze Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Flutterko uwierz mi wspaniale latasz Na prawdę nie masz się czego wstydzić. Ale jeśli czujesz się nieswojo przy innych kucykach to rób to co ja Mianowicie wyobraź sobie , że w pobliżu nie ma nikogo prócz ciebie i.... leć Link do komentarza
SystemShy Napisano Kwiecień 5, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2012 ... ale jak uslysze ich glosy.... to nic mi to nie da.... Link do komentarza
Lemuur Napisano Kwiecień 6, 2012 Share Napisano Kwiecień 6, 2012 Zawsze możesz skorzystać z nauszników czy zatyczek jakichś... A poza tym, czym tu się krępować? Latasz wspaniale i jedyne co inni mogą to cię podziwiać! Link do komentarza
Testar Napisano Kwiecień 6, 2012 Share Napisano Kwiecień 6, 2012 Każdy jest inny droga Fluttershy, zaś niektórzy nie akceptują tego i wyśmiewają się z każdego kto choć trochę odstaje od "normy". Sztuką jest wzniesienie się ponad to i odpowiadanie uśmiechem na ich zaczepki. Masz przecież piątkę przyjaciółek które lubią cię bez względu na to jak szybko latasz. Link do komentarza
BlackOut Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 A nasze głosy są nie ważne? Jak chcesz będziemy głośniej krzyczeć. FLUTTERCHY, FLUTTERSCHY, FLUTTERSCHY TO NUMER 1!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza
Guzik Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Oni tak krzyczą dlatego bo ci ZAZDROSZCZĄ, jesteś od nich lepsza we wszystkim - i masz parę tysięcy razy więcej fanów od nich. Link do komentarza
Musolini56 Napisano Kwiecień 17, 2012 Share Napisano Kwiecień 17, 2012 Droga Fluttershy nie przejmuj się nimi. Jesteś najlepsza. Nawet jeśli oni cie wyśmieją to wrócisz do mnie. Ja ci pomoge.:heart: Link do komentarza
SystemShy Napisano Kwiecień 23, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2012 ... tak myslicie? ... moze owinnam sie mniej bac ... postaram sie . Obiecuje to wam ... a znacie jakies sposoby na natarczywosc? ... mam taki ... malenki problem z jednym zwierzatkiem ... Link do komentarza
Testar Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Natrętom się nie daje! Gdy ktoś jest natrętny to się go dyplomatycznie spławia. Link do komentarza
Lemuur Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 W takim wypadku koniecznie trzeba być stanowczym! Link do komentarza
Replincio Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Trzeba najpierw spokojnie przedstawić mu swoją wizje a jeśli to nic nie da spróbować przekonać go trochę bardziej stanowczo. Link do komentarza
SystemShy Napisano Kwiecień 24, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2012 ... ale to nie dziala... po jakims czasie jest taki sam ... a jak użyje "spojrzenia" to robi mi sie go żal... Link do komentarza
Replincio Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Postaraj się znaleźć jakiś argument, który go przekona a jeśli to nie zadziała, spróbuj zacząć go ignorować przez chwile. Na pewno po jakimś czasie sam do ciebie przyjdzie. Link do komentarza
Ares Prime Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Dałaś sobie radę ze smokiem, dasz sobie radę z KAŻDYM zwierzakiem. Jeśli argumenty słowne i ciepły głosik nie działają, Poprostu trzeba użyć ''spojrzenia'' oczywiście w ostateczności. W końcu dbasz o każde zwierzątko, ale szacunek powinien być. BTW, chodzi o Angela prawda ? Link do komentarza
BlackOut Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Jak chcesz mu naprawdę pomóc, nie może ci być go żal. Link do komentarza
SystemShy Napisano Maj 22, 2012 Autor Share Napisano Maj 22, 2012 hmm troche tu pustawo ... mam taki rpoblem bo nie moge namówic Fluttershy by mi opowiedziala dalsza czasc przygody: http://mlppolska.pl/Watek-niezwykla-przygoda-Fluttershy twierdzi ze to cos o czym nie chce mówic... Prosze o wasza POMOC!!! piszcie w tym temacie do niej by zobaczyla ze nia musi sie niczego obawiac i moze opowiedziec dalszy ciag przygody Link do komentarza
Recommended Posts