Gość Littlebart Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 (edytowany) Cześć, prezentować Wam tutaj będę tapetki, ułożone od najstarszej do najnowszej Jeżeli chcielibyście jakąś zamówić, piszcie w temacie, a napewno dla Was coś zrobię *uwzględnijcie wszystko co chcecie na niej* Tak więc zapraszam do oceniania! Kliknij w spoiler, aby zobaczyć wszystkie tapety! 1. Mane 6 2. Princess luna 2 wersje 3. Crystal Ponies 4. Twilight i Trixie 5.Midnight Blossom - tapeta dla bestera. 6. Discord Whooves - dla Fagglenorusie 7. Fluff i Pinkie - wykonane dla Violet Star na zamówienie 8. Wszechświat to magia - Twilight Sparkle 9. Vinyl Scratch - dla Adm1(RED) 10. Trixie dark dla VileRaven 11. Tapetka dla Raindrops 12. Spitfire dla LungTai 13.Taka RainbowDash której śni się, że jest jedną z WB Edytowano Maj 31, 2013 przez Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Zrobiłabyś Rarity jako florecistkę, a Twilight jako maga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 (edytowany) Może więcej szczegółów ? Nie znam takiego słowa, wyślij mi zdjęcia jakieś to pokombinuje aby zrobić jakieś tapetki dla Ciebie Możesz też napisać mi na priv ale szczegółowo wszystko jak co chcesz, tylko musze mieć zdjęcie z google image ^^ Ahh i nie zrobiłabyś tylko zrobiłbyś na przyszłość Edytowano Maj 27, 2013 przez Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek012002 Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Zacne a byś zrobił coś na zamówienie? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 ZROBIŁABYŚ mi tapetę z OC - kiem? Dzisiaj... no może jutro... ewentualnie za tydzień wyślę Ci szkic, który (jeśli Ci się chce ) będzie trzeba przerobić w komputerze. Jeśli Ci się chce DROGA Littlebarto (czy jak to by się tam odmieniało) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 zrób tapetkę z moim OC na jakimś epickim tle nie podam więcej szczegółów, będę miał niespodziankę (czas pokaże czy miłą) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Kolejka : 1. Cinek 2. Łuna 3. Kotek @@ Jeszcze spróbuje na dzisiaj Ci Cinek zrobić z tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 (edytowany) jestem "kotek" a nie "Kotek" PS: łuna też jest "z małej" Edytowano Maj 27, 2013 przez kotekipiesek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 (edytowany) Okej, zrobiłem z Luną dla Cinka 2 wersje kolorystyczne - resztę zrobię w wolnym czasie. Edytowano Maj 27, 2013 przez Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Nowa tapetka, na razie zamówień nie przyjmuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 A można poprosić o tapetę z moim avatarem: link podobną do tej: link ale bez tych "rozświetleń? Chodzi mi o coś coś w ciemnej konwencji z podkreślonymi oczyma tego kucyka. (Jeśli kogoś to interesuje: imię tej klaczy to Midnight Blossom) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Takie coś akurat mogę zrobić, bo nie wymaga dużo czasu. Dzisiaj tutaj wyśle To jest właśnie konkret, podany obrazek i co chce, tak można pracować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) zrób tapetkę z moim OC na jakimś epickim tle nie podam więcej szczegółów, będę miał niespodziankę (czas pokaże czy miłą) To jest właśnie konkret, podany obrazek i co chce, tak można pracować to na tym: tle, wstaw na środku to: Edytowano Maj 28, 2013 przez kotekipiesek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Nie nie zrobię bo będzie to wyglądało kiczowato. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 to chyba mnie się ma podobać a nie tobie jak nie chcesz to sam sobie w wolnej chwili ulepię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 A ja proszę o Discord Whoovesa. Resztę pozostawiam tobie do ustalenia, o ile jakaś jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Wiem, że masz pewnie dużo zamówień, ale w wolnej chwili zrobiłbyś mi tapetę z Fluffle Puff i Pinkie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) To jest właśnie konkret, podany obrazek i co chce, tak można pracować *uwzględnijcie wszystko co chcecie na niej* Kazał uwzględniać co ma być, to uwzględniam Edytowano Maj 28, 2013 przez bester Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) Zrobił byś jakąś kreatywną tapetę ze Spitfire? Ważne by była bez stroju wonderbolts (coś w tym stylu http://baumkuchenpony.deviantart.com/art/Spitfire-S3-Style-351438177) i chciał bym, żeby była tapeta w ciemnych odcieniach. I fajnie jak by się pojawiła jej nazwa w ciekawej czcionce. W nagrodę pięknie ci podziękuję. Edytowano Maj 28, 2013 przez LungTai Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) Następna tapeta taka z nudów. Teraz będę robił zamówienia zaraz napiszę listę kto jest pierwszy *zedytuje ten post* kolejka bester Fagglenorusie Violet Star LungTai Wybrałem tapety, które łatwo mi będzie zrobić i nie zajmią dużo czasu Edytowano Maj 28, 2013 przez Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) Taki mały błąd. "Awesome", nie "awasome". Edytowano Maj 28, 2013 przez Swahili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Dzięki Swahili zaraz poprawię i wgram na nowo A teraz nowa tapeta dla bestera z zamówienia - proszę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 HA! I mam teraz zajefajną tapetę Podziwiajcie kunszt naszego grafika: KLIK Czyż nie pięknie się prezentuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Prezentuje się wprost zajekur*ajedwabistycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 (edytowany) Tutaj tapetka dla Fagglenorusie Oraz nowa dla Violet Star Edytowano Maj 29, 2013 przez Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts