Wujek_Zbyszek Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) Witajcie rodacy! Dzisiaj mam wam do zaprezentowania FF mego autorstwa. Jest to opowieść o prawdziwym powstaniu Equestrii i konsekwencjach jej wyjawienia. Tym krótkim wstępem zachęcam do zapoznania się z tekstem Prolog Rozdział I Rozdział II Edytowano Maj 17, 2015 przez Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 [Fantasy]? Człowieku, tworzysz fica na podstawie animacji o kolorowych kucykach, oczywistości się nie zaznacza Co do samego fic'a, to nawet udało mu się, mnie zaciekawić, chociaż głównie skupiłeś się na ludziach. Brakuje mi tutaj opisów podczas prowadzenia dialogu (chodzi mi o opisy emocji itp) oraz w ogóle, samych opisów świata dookoła. Ale poza tym, zapowiada się całkiem nieźle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek_Zbyszek Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Aktualizacja 06.09 dodany Rozdział II Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Prolog i 1 przeczytany, biorę się za drugi rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Przeczytałam prolog i I rozdział, pozaznaczałam Ci tam parę błędów. Ogólnie nie jest źle, pomysł wydaje się być całkiem fajny, jednak trochę to leży pod względem stylistycznym, duża ilość powtórzeń i mała ilość opisów, ale nie opisów akcji ale miejsc, osób, uczuć itd. też nie wpływa dobrze na Twojego fanfica. Dialogi, cóż, momentami trudno się połapać kto, co mówi. I znów przy wypowiedziach brakuje opisów choćby gestów czy zachowań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marsjan Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 nie mogę przeczytać następnego rozdziału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GlancE Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Spoko opowiadanie dajcie więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano 18 Styczeń Share Napisano 18 Styczeń Linki nie działają - docsy usunięte. Archiwizuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts