Spoiler Cat Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Widzę, że temat zupełnie zmarł... Postawmy Pinkamenę pod ścianą, w sytuacji której nie chciałaby doświadczyć. Pinkamena na wytwornym i sztywnym przyjęciu. Czy odnajdzie się w takim towarzystwie? Czy da sobie radę z eleganckim zachowaniem? Jakie myśli mogą się jej tułać w głowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Na pewno ucieczka, coś nie wydaje mi się, żeby przyjęcie nawet sztywne uważała za dobre poświęcenie czasu, a co do towarzystwa albo jej się spodoba ten spokój, albo przeciwnie to już zależy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Mi na myśl przychodzi wyłącznie Party Cannon. Pinkie jest zbyt szalona na ucieczkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Mowa jest o pinkamenie... Nie o Pinkie... Pinkamena raczej nie jest w nastroju na dziką imprezę z użyciem armaty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Sądzę, że zaszyłaby się w kąt z 2 butelkami ulubionego alkoholu i po cichu marzyła o tym jak morduje każdego obecnego na imprezie kucyka... Albo by wykitowała albo zaczęłaby wcielać plan w życie. Najpierw może subtelne zrzucenie kogoś ze schodów (ups, przepraszam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Przepraszam mój błąd (niedopaczenie) Pinkamena... Znając jej skłonność do rozmów z przedmiotami martwymi podejrzewałbym ją o ustalanie teorii spiskowych z przystawkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Lipiec 28, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2012 Pinkamena... Na sztywnej, eleganckiej imprezie hmm... Podobała mi się wizja Arjena, jednak zabrnął nieco za daleko, albowiem nasza Pinka nie jest szaloną morderczynią. Sądzę, że zaszyłaby się w kącie i podsycała zdenerwowanie, wywołane przymusem bycia na tej durnej imprezie. Możliwe także, jak wspomniał Arjen, że mordowała by innych w myślach, jednak sądzę, że nie wykroczyłaby poza rozważania. Bycie modem mi się podoba - Sadziu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Ciekawe jak wyglądała by Pinkamena jako lider zespołu Black Metalowego , albo chociaż Punk Rockowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Sierpień 4, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2012 Hm... Myślę, że nie przesadzałaby ze strojem. Coś skromnego, czarnego na sobie, pewnie jakiś ostry makijaż i nóż w ręku obowiązkowo :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Pinkamena... Na sztywnej, eleganckiej imprezie hmm... Podobała mi się wizja Arjena, jednak zabrnął nieco za daleko, albowiem nasza Pinka nie jest szaloną morderczynią. Sądzę, że zaszyłaby się w kącie i podsycała zdenerwowanie, wywołane przymusem bycia na tej durnej imprezie. Możliwe także, jak wspomniał Arjen, że mordowała by innych w myślach, jednak sądzę, że nie wykroczyłaby poza rozważania. Zgadzam się. Nasza Pinkamena jest wystarczająco nienawistna, żeby myśleć o modowaniu, ale niewystarczająco okrutna do tego. Pod koniec imprezy upiłaby się, wyzywała wszystkich wokół i niszczyła dekoracje. Jako iż tematowi się nieco zmarło, rzucę propozycję wymyśloną na poczekaniu - co by Pinkamena zrobiła w sytuacji inwazji Changelingów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts