ThatIsSoSad Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Co powiesz o tym filmie? Jest taki smutny i odrzuca przyjaźń i w ogóle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 Hmm, z Twojego opisu wynika, że mógłby być interesujący... Jeżeli jest taki, jak opisujesz, to nie omieszkam obejrzeć! Zwłaszcza przyciągnęła mnie kwestia o przyjaźni... Takie prawdziwe... Umieszczam go na liście filmów koniecznych do obejrzenia! Dziękuję Ci! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Co myślisz o darmowej grze Paranormal : ? Jeszcze drugi filmik (więcej pokazane z gry i dalej gościu zaszedł) . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Mężczyzna, którego widać w lewym górnym rogu ekranu jest dla mnie boski wręcz... Taki zabawny, wygląda niewinnie... Ale jestem jednak, że jego psychika nie jest już na najlepszym poziomie, jeśli gra w takie gry dłużej... Tylko czekać, aż zacznie sobie stwarzać nieistniejących przyjaciół! Kocham PewDiego, niszczy system, ma świetne teksty, a jego reakcje są OP. Dzięki Wolf, żeś mi o Nim przypomniał! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=HZ6cw_MuTDE&feature=fvst A co sądzisz o tym, Pinkameno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Czuję się dokładnie tak, jak te hieny biedne... Przy czym ten Lew jest uosobieniem wszystkich moich pseudo-przyjaciółek... Zostałam tak samo wykorzystana... Problem w tym, że hienom udało się zemścić... Ale ja poczekam, jestem cierpliwa, mój czas nadejdzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KHy7DGLTt8g&feature=related Masz obejrzeć CAAAAŁE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Pinkamino co myślisz o wykończeniach fatality w mortal kombat 9?? może niektóre byś wykorzystała przy swoich "zabawach"?? Znając ciebie powinny ci się podobać. Jak by nie było zakazu gore to bym wysłał kilka fotek albo filmów a tak to bida btw co sądzisz o tej piosence Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 O, a co sądzisz o tym! :DDDDDDD XDDDDDDD :PPPPP XPPPP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 A co sądzisz o tym Pinkameno? http://www.youtube.com/watch?v=5PwyLsaj8-Y Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Co sądzisz o tym? http://www.youtube.com/watch?v=HehcJaTyd-E Posłuchaj całe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Słuchałaś kiedyś post-rocku?: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=dGhuPHJE3Z8 Także trochę przydługie, przepraszam :shy: Co sądzisz o tym? Posłuchaj całe Wspaniaaaałe. Boskie. Epickie. Monumentalne. Jakbym miał oceniać, to by wyszło poza skalę. Ale na żywo jeszcze lepsze . I przepraszam za wtrącenie się w temat . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 I jeszcze oceń to: http://www.youtube.com/watch?v=22ut_pzoWgY&feature=related Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Nic z tych rzeczy mi się nie podoba. Są nudne, brzydkie, zaprzeczają samym sobie, albo próbują być pseudo-śmieszne. Nie mam na nic humoru, nie chce mi się z wami rozmawiać nawet, gdyby nie fakt, że Zniszczu mnie zmusza, to już dawno by mnie tu nie było... No widzisz różowiutka, od czegoś jednak tutaj jestem. Wypchaj się. Usłyszeli moją ocenę. A że zbiorowa, to już nie mój interes. Owszem, Twój. Czego Ty ode mnie jeszcze, do jasnej anieli, chcesz? Mam Ci na trąbce zagrać? Ziemniaki obrać? Powiedz chociaż, czemu Ci się to tak wszystko nie podoba? Raczej Cię to nie zaboli... A, idź Ty, wiesz, że Cię nienawidzę i robię to tylko dlatego, że muszę.... Kochana jesteś Chyba dziś upiekę cupcakes'y... No ale mniejsza. Co ma mi się tutaj podobać? Dostaję jakiegoś dziwaka, ruszającego się jak wiatromierz na huraganie, dmuchający w złote-coś, człowieka, co to nawet nie wiem, czy mężczyzna, czy kobieta, piosenkę, po raz N-ty opisującą, jak się teraz czuję i dwie kołysanki... Dobra, może być, już Ci dzisiaj odpuszczę I tak kiedyś zginiesz z mojego kopyta! Mhm. Czekam z niecierpliwością... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skylar Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 A co myślisz o tym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 -Hej! Różowa! Nowy materiał do oceny masz! -Nazwij mnie tak raz jeszcze, a zginiesz!! -Róż... Au!... -Potem go zwiążę i gdzieś wyniosę, byle się do tego czasu nie obudził... Co to ja? Aha, materiał... No cóż, piosenka jest jak najbardziej prawdziwa i motywująca do działania! jawnym przekłamaniem z mojej strony byłoby teraz, gdybym powiedziała, iż jest ona zła lub błędna... Trafiłeś bardzo w mój dzisjeszy humor, Skylarze, dzięki! -Auu... -Szlag, obudził się... Następnym razem muszę się postarać bardziej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zefir Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 i co powiesz..? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 A co sądzisz o tym? Daję w PMV bo mi się spodobało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Avenged Sevenfold - Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Wyłamię się ze schematu. W końcu to chyba nie jest temat jedynie o ocenie piosenek, nie? Pinkameno, co myślisz o Valentinie? http://shadowhunters.wikia.com/wiki/Valentine_Morgenstern Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 *Zakurzoną już i owitą pajęczynami skrzynkę pocztową z napisem "Pinkamenta Ocenia" otworzył po długim czasie Zniszczyciel, po czym szybko przewertował listy. Po dokonaniu tego, zdziwienie na jego twarzy było tak ogromne, że dostał zakwasów mięśni policzkowych" - PIIINKAAAAA - Czego znowu?! - Zgadnij co maaam! - O nie... - O tak. Bierz się za to, ja idę usmażyć obiad - Taaa, gotuj póki jeszcze możesz... Co my tu mamy... Strachy na Lachy? Piosenka idealnie oddaje całą sytuację w Ponyville i to, jak bardzo władza przejmuje się zwykłymi, szarymi obywatelami! Co dalej? O, jakieś niemieckie cacko... Nic nie rozumiem, ale teledysk dobry, marzy mi się taka Equestria! Następne... A7x? Neee, nie przepadam, dziwnie śpiewają, wokalista ma zabawny głos, ale instrumentalnie jednak dobrzy są... A to co za cudo? Valentine Morgerstern? Co to za człek...? *zanurza się w lekturze* - Obiad! - Spadaj, czytam! Hm... Ciekawa postać, nie powiem. Ciężko miał, trzeba przyznać, ale jego eksperymenty... Zniszcz, mamy jakieś demony na stanie?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 1. 2. 3. Co myślisz o tych grach ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Co myślisz o pożeraniu dusz niewinnych kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dammoni Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Co sądzisz o tym? Smile Song in E Minor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Witam Pinkamene! Spójrz na swój avatar , a teraz na mój, jeszcze raz na swój, i na mój ! Szkoda , że nie masz takiego jak ja, ale jakbyś zaprzęgła Lemuura do roboty, mógłby być jak mój . Popatrz na dół i w górę gdzie jesteś? Jesteś na MLPPolska.pl z Arjenem który ma tak genialny avatar jak Ty mogłabyś mieć. Co masz w sygnaturze, spójrz na mnie bo ja znowu mam coś genialnego, spójrz jeszcze raz ! sygnatura zamienia się w link . Wszystko jest możliwe gdy twój avatar jest tak epicki jak Arjena. Siedzę na forum. Czyli właściwie nie potrzebuje oceny mojego avatara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts