Camed Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 No co tu dużo mówić... Melduje się w szeregach Bronies jako Kuc-NoLife+Sport... Jestem gotów przyjąć na siebie obowiązek bycia... Sobą xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Cześć, podaj może jakoś więcej informacji o sobie, byśmy mogli cię dogłębnie poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Witam, witam kolejną osobę na forum. Myślę, że wszyscy chętnie dowiemy się czegoś więcej o Tobie. ^^ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kervak Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Dzień dobry. Proszę o podanie niezbędnych informacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 A cóż mógłbym napisać? Jestem stosunkowo młodym, bo 13 letnim chłopakiem, bardziej zagłębionym w nauki ścisłe, niżby humanistyczne, lecz zdałem egzamin FCE z Angielskiego, 40p na 40 z egzaminu szóstoklasisty, zapalony informatyk, bardziej programista niż webmaster, tester różnego rodzaju oprogramowań antywirusowych i im pochodnych, zadowolonu użytkownik AVAST'a Free i Comodo FW, Fan MLP co oczywiste, i przy okazji potrafię pisać strasznie długie zdania, o czym właśnie się przekonujesz, bo nie zamierzam jeszczę kończyć tego zdania, gdyż mam jeszcze dużo do powiedzenia, między innymi o tym, jak tu trafiłem i jakie sporty lubię, ale zacznę od pierwszego, czyli jak tu trafiłem. (koniec zdania ) Trafiłem tu głównie dzięki YT gdzie natknąłem się na kanał, nie pamiętam jakiego Broniesa A co do sportów to mogę powymieniać Czyli: Piłka Nożna, Tenis Stołowy, Siatkówa, Biegi, Pływanie. Do tego można doliczyć szachy. No nie wiem co mogę jeszcze o sobie powiedzieć... Acha! Byłem 2 razy w gazecie 'Kurier Poranny'' xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Witam, witam. Wnioskując po Twoich wcześniejszych postach, będzie można się do Ciebie zwrócić w sprawach związanych z komputerami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Aż miło poczytać. ^^ Jeszcze raz: witaj. Ja też czasami lubię pisać rozbudowane zdania, albo kilka zdań, a przynajmniej dość solidnie rozwijać jeden wątek, o którym mówię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Camed, masz jakiś ulubiony klub ? Mam nadzieję że nie Real Madrid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Tak oczywiście, w sprawach związanych z komputerami ofiaruję pomoc A co do ulubionego klubu... Też nie lubię Realu Kopyto ;# I dziękuję wszystkim za ciepłe przyjęcie!!! Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Witamy cię czule! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Pięknie, powiedz jeszcze że jesteś za Barceloną to normalnie Cię będę wychwalał Co prawda nie popieram Vilanowy w jego działaniach, wolałbym nawet aby odszedł i podał się do dymisji, bo po prostu nie podoba mi się co robi i wprowadził się lekki kryzys, ale za klubem jest się i w nim i na szczycie. Teraz przyjdzie Neymar, jeszcze jakiś wysoki obrońca i Finał LM musi być dla CULE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Trafiłeś w 10 Jestem za dumą Katalonii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Nie mogę w tym wypadku odmówić Ci + reputacji. Udzielaj się w różnych działach, interesujesz swoją osobą na tym forum, miło zawsze będzie z Tobą podyskutować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Witaj na forum! Ktoś z mojego rocznika, kto lubi pisać długie, rozbudowane zdania. ^ ^ To cudownie. Serdecznie gratuluje zdobycia tak dużej ilości punktów z egzaminu 6 klasisty. Tak się zastanowiwszy, to chyba tylko moja szkoła nie dostała jeszcze wyników -,- No mniejsza z tym, ja też interesuję się informatyką (ale jestem z niej dość słaba I tak jest coraz lepiej ) To chyba na tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Akurat teraz siedzę na komórce, więc dosyć ciężko się to wszystko pisze. Spróbuj tak długi tekst napisać na dotykowym ekranie... Hardcorowo xD >=EDIT=< @Kicia Rarity, tak wysoki wynik zawdzięczam tylko byciu laureatem informatyki, matematyki i finaliścue z angielskiego Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Camed 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Kiedyś spróbuję Edit: Wow, serdecznie gratuluję! Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Kicia Rarity :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Hai Xylo cie wita. O_o 40p w sprawdzianie... przyznam się... miałem 18 Też na fonie? Witaj w klubie fonomaniaków. Na forum głównie siedze na fonie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 So close... A myślałem, że w chwili obecnej jako jedyny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Życie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Witaj na forum! Z Twoich postów wnioskuję, że jesteś całkiem sympatyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Siema,siema. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za ciepłe przywitania :) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się