Pan E Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 A jaki jest jego main? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 (edytowany) Dunno, chyba tos, tak mid / top silver na oko gramy cos teraz ? bede za 10 min Edytowano Lipiec 14, 2013 przez Stabi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Eh, nie było mnie wtedy, sorry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 To może by się tak zebrać i w 3 pograć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Dobra bo sie spam robi tu, gg mam nadzieje kazdy uzywa. Dostepny jestem teraz czesto bo lece w chuja. Dzis miedzy 15 a 19 chetnie cos pogram. Pan E masz gg ? gramy teraz za godzine? Ktos jeszcze chetny na granie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdeh Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Jak było wspomniane, już były dwie edycje turnieju SC2 na tym forum. Trzecia jest... w planach. Więc jeśli coś chcecie uknuć, to mogę się postarać o wsparcie od tamtej grupy graczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Z góry dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Ja ściągnę gg niedługo, ale nie licz, że odpowiem na takie randomowe "wezwania" bo rzadko siedzę na forum i nie jestem w stanie wychwycić jak rzucisz postem typu "gramy za 10 min ?" lepiej będzie się zgadać na tsie albo gg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Jestem jak najbardziej za. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Byłby ktoś chętny posiedzieć razem na teamspeaku, pogadać i grać laddera(Gry rankingowe) ? Gdyż samemu to słabo i brak wsparcia ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Na kucykowym oczywiście ? Ja jestem od 14 do 17 Wiem, że będzie wam trochę trudno mnie złapać ale niestety nie mogę inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Na kucykowym oczywiście ? Ja jestem od 14 do 17 Wiem, że będzie wam trochę trudno mnie złapać ale niestety nie mogę inaczej. Jaki masz nick towarzyszu na ts'ie ? - BTW. właśnie dlatego z braku ludzi zrobiłem sobie "przerwę" od sc2.... 3 miesięczną... Ehh Jaką rasą grasz ? -........*Cisza*......... *w myślach:"Błagam nie ImbaToss" >:D"* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eivel Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Chętnie się dołączę, jak tylko zaliczę kampanię wrześniową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Im więcej nas, tym lepiej Szybciej ladder się nie znudzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Masz dzisiaj pecha towarzyszu ;P Imba Toss A mój nick to ESH3R W SC ArchAngel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 The most imbalanced race.. toss.. Oj czuję jak się zgramy to będzie leciał flame na tossa i vice versa Niedziela ts ? Bo od PT do sob mam 24h taktyki w terenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) Kk Postaram się ale nie wiem czy dam radę być w niedzielę. Teraz kilka pytań kontrolnych Liga ? Nick na tsie ? Rasa ? Edytowano Wrzesień 21, 2013 przez Pan E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 BTW. właśnie dlatego z braku ludzi zrobiłem sobie "przerwę" od sc2.... 3 miesięczną... Ehh Polish_grass Terran Głównie szukam ludzi do pogadania na tsie podczas laddera, by się tak nie nudził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Wrzesień 22, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Ja chętnie bym się dołączył ale niestety braki w internecie uniemożliwiają mi taką działalność A szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Ja gram, HoTs. Terranami bo się przerzuciłem. Narazie ćwiczę opening Tanks/Viking. Jestem noobem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Czekałem parę godzin, nopony appeared :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 O kurde jaki ruch w interesie sie zrobil Teran silver/gold melduje sie. Do konca wrzesnia bede prawie codziennie. Potem tylko w weekendy. Jestem na TSie jak co, clop.pl ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 (edytowany) Fajnie się z tobą grało, nie powiem. Muszę jeszcze trochę popracować nad eh... nad wszystkim ;P Ale, skill przychodzi z czasem. When im grandmaster I will play faster They call me bonjwa Just like my name was Flash... Edytowano Wrzesień 26, 2013 przez Pan E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 No placementY... 1) 2x master - wirujacy wpierdol 2) 2x wood wirujacy wpierdol od nas 3) wtf tank drop do maina dzieki blizzard, strach pomyslec o 4 i 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Przepraszam, że nie stawiłem się... Hańba dla mnie oraz jeszcze raz przepraszam, jeżeli chcielibyście dziś zagrać razem<na tsie> to piszcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts