~Tamara~ Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Da się dołączyć? Napisałaś podanie ? Czytałaś zasady ? Liczy się zdanie Wielkiej Siostry,ale według mnie to jak najbardziej nie fair i wgl,takie - wait...what ? Co do tematu - kiedy wreszcie zaczniemy ? nie mogę się doczekać ! Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Będąc w drużynie jesteśmy odpowiedzialni za siebie i za drużynę. Więc niech dwie osoby się tu zgłoszą, a termin już będzie ich kwestią. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Ej,no dobra ludzie,decydujemy się, czy czekamy na powrót innych ? Lepiej już teraz kogoś rzucić na pożarcie ;_; Jakby co,chcę być druga. Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Wielka Siostra proponuje termin: SOBOTA / 10 sierpnia Godzina 20:00 ? vs Tamara (chyba) Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 (edytowany) No dzięki Wielka Siostro,nie żebym się z Tobą spierała ale...ładnie to mnie tak na pierwszy ogień wystawiać !? Cóż,ktoś w końcu musi pokazać że ma jaj...znaczy że nosi spodnie xD Nie bać się wyzwania,biorę to na klatę !!! Edytowano Sierpień 8, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Skoro inni z mojej drużyny się boją, to ja mogę wystartować, tyle że o 20 dnia jutrzejszego w stu procentach nie będę obecna. Najwcześniej o 22 mogę być. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 C...Cuddly ? Tak poważny przeciwnik ? O Wielka Luno... Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Przepraszam za post pod postem,ale musiałam zapytać świeżo - To co w końcu ? Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Mnie też to zastanawia, bo ogólnie wczoraj o 22 to byłam, ale chyba Wielkiej Siostry nie było. To co kiedy ostatecznie? Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 Wielka Siostra nie musi być obecna. To dziwne miejsce zwane forum sprawia, że możemy w dowolnej chwili kopnąć w cztery litery naszego avatara i kazać mu czytać co się działo. Wielka Siostra brutalnie ustala datę na 13 sierpnia, godzina 16:00. Od tego momentu macie pełne 24 godziny na wysuszenie słowami jeziora. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Czyli ja vs Cuddly ? Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Chyba tak, nikt z mojej drużyny się nie zgłosił, a z Twojej to chyba nikt nie zgłaszał sprzeciwu ^^Ej, skoro ma być od 16:00, to nie muszę być o tej 16, skoro na suszenie, są 24 godziny? Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 Chyba tak, nikt z mojej drużyny się nie zgłosił, a z Twojej to chyba nikt nie zgłaszał sprzeciwu ^^ Ej, skoro ma być od 16:00, to nie muszę być o tej 16, skoro na suszenie, są 24 godziny? Nie musisz, po prostu zmieść się w te 24 godziny, ale licz się z tym, że jeśli przeciwnik wywali megasuchara a Ty będziesz zwlekać - będzie mało czasu na odpowiedź. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) Czyli zaczynamy ? OK Przychodzi Pinkie do lekarza i mówi: -Doktorze,mam wodę w kolanie! - na co doktor: -A ja mam cukier w kostkach EDIT: Nawet przed czasem xD ale to chyba lepiej ? Edytowano Sierpień 13, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 A oto wprost z suchego lasu, przychodzi lekko spóźniona Cuddly Doggy! No cóż, trzeba wybaczyć jej spóźnienie, gdyż właśnie tam pośród suchych liści i suchych drzew, częstując się co pewien czas sucharkami, szukała ona natchnienia!Szedł sobie pewien mężczyzna drogą, mężczyzna jak mężczyzna niczym specjalnym się nie wyróżniał, średniego wzrostu, lekko łysiejący, ale nie ważne. Grunt, że idzie... idzie i nagle mija go dwójka niemców. Mężczyzna jak to na kulturalnego człowieka przystało, powiedział im grzecznie "dzień dobry", ci nie odpowiedzieli. Czemu?Bo to niemcy byli. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 No proszę, jesteś - niech gra się zacznie! Buhahah Dlaczego Ala ma kota ? Bo Sierotka marysia Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Tym razem bardzo krótki sucharek. Ojej, jaki malutki!Czym różni się blondynka od tramwaju?Tak. A morał z tego taki, w pustej lodówce, roweru nie znajdziesz! Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) Leży Rarity na plaży z rogalem na czole, pochodzi Rainbow Dash i mówi : - Ty się Rarity już nie opalaj,bo masz wypieki na twarzy. Edytowano Sierpień 13, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Jedzie sobie wieloryb przez pustynie, mija jedną wyspę, mija drugą, kręci nosem jedzie dalej. Dojechał do skrzyżowania i widzi trzy drogi, jedna na północ, druga na północny-zachód i trzecia na południową- północ. Wieloryb wybrał wschód i pojechał dalej. A teraz, drogie dzieci, pytanie: Dlaczego wieloryb pojechał na wschód?Nie pojechał, bo tak naprawdę nie było wieloryba i pustyni. A wszyscy i tak umrą. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 O czym myśli chłopiec przechodzący przez pasy? Kurna,mleka zapomniałem ! D:< Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 To może jeden z moich ulubionych!Gdzie leżą Niemcy?Pod Stalingradem! Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Co mówi murzyn do murzyna w nocy ? Stary! Gdzie cie wcieło ? D: //Czas mamy do 0:00,tak ? // Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Stoi mężczyzna na moście i myśli- skoczyć, czy nie skoczyć. Po chwili rozmyślania, mówi: "A co mi tam, skoczę", po czym pobiegł do pobliskiego monopolowego. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Siedzi dwóch facetów w więzieniu,jeden pyta drugiego: -Za co siedzisz? -Za kurę... -Zabiłeś ? -Nie,odgrzebała teściową na podwórku... Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Co to jest małe, wku*wiające i brzęczące?A nie, pociąg jednak przyjechał punktualnie. Link do komentarza
Recommended Posts