Jump to content

/) Everypony!

FlyOnFly
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich ^^  :derpyhug:

Nazywam sie Sebastian i mieszkam we Wrocławiu. Interesuje sie grami komputerowymi m.in League Of Legends , Wiedzmin , Borderlands , Minecraft , WarZ , StarCraft i wiele wiele więcej  :shrug:

Naprawde uwielbiam ogladac seriale,anime i rozne filmy ^^

Moimi ulubionymi serialami sa Supernatural, Gra o Tron i The Walking Dead. 

Obejrzalem wiele filmow. Wiekszosc Fantasy i akcja ale nie pogardze tez dobrym dramatem lub Frankiem Dolasem  :megusta: Moim ulubionym filmem jest Mroczny rycerz Powstaje ( Batman). Co jest bardzo dziwne najpierw ogladalem 3 czesc a potem 2 .-. Gdy obejrzalem 2 czesc (Mroczny Rycerz) moim idolem zostal Joker , poniewaz jest nieprzwidywalny , niema zadnych zasad i co najwazniejsze  on wygral z Batmanem.Niestety juz nikt nie zobaczy Jokera w wykonaniu Legdera. :salut:

Słucham bardzo duzo muzyki. Patrzac na moja kolekcje na telefonie to 50% to rap z tych 50% jest 30% Trzeciego Wymiaru.Do tego drugiego 50% jakies 20% to 3 Doors Down , The Offsrping , Damien Rice i Skillet , drugie 20% z drugich 50% to Fandom MLP ^^ Tzn. Loyalty, sister Hate , 20%Cooler i inne świetne kawałki 3: Ostatnie 10% z drugich 50% to roznosci , troche metalu , Soundtrack z Project X , troszke dupstepu i Enej ^^(Wiem , napisalem to w chaotyczny sposob  :rainpriest: ) Moj ulubiony kawałek to The Offspring-You're Gonna Go Far Kid i tutaj wam powiem jak sie zaczela moja przygoda z MLP , poniewaz ma to bardzo duzy zwiazek z ta muzyką. 

Kiedys gdy dopiero zaczynalem przygode z muzyka sluchajac jedynie losowych nutek ,  ktore mi koledzy wyslali na telefon i to raz na ruski rok , właczylem sobie film ''Wieczny Student 3'' na sam poczatek filmu leciala tak świetna muzyka ze zaraz po filmie zaczalem jej szukac w necie. Nie zajelo mi to duzo czasu ale wyszlo na to ze to You''re gonna go far kid i wpisalem to (z błędem  :tiablush: ) w jutuba. Znalazlem ten kawalek i po paru godzinach sluchania go po raz kolejny wciskajac replay zauwazylem , ze obok w poleconych jest ta sama muza tylko ze scenkami z MLP, a kiedys ''slyszalem cos o tym ''Maj lityl pony'' '' pomyslałem (Zgadnijcie od kogo ;) Grzywka!) wlaczajac film zauwazylem ze tepo muzyki jest szybsze i przepuszczone przez jakis transaltor ......spodobalo mi sie TO!  :cadanceawesome:  A jeszcze bardzij mi sie spodobalo ogladanie w kolko tych samych scen ktore lecialy w tle :D I tak wpislaem w wyszukiwarke ''My Little Pony odcinek 1''   :pbft:  ''Taka sytuacja'' miała miejsce jakies 5 miesiecy temu :)

No sami powiedzcie oglądając (

) jaki moze byc moj ulubiony kucyk ?  :dunno:

No to juz macie kolejne info o mnie :) Moim ulubionym kucem jest Rainbow Dash , ale uwielbiam tez AppleJack i Derpy :) Nie lubiem Rarity. Lubie kazdego kuca z Mane6 :)

Od 2 miesiecy pisze pewnego Fanfica i mam juz fabule do  innego FF ^^  wiec za jakies pare dni/tygodni powinienem to wstawic na Forum  :8D:

Niektore osoby moga mnie znac z roznych gier lub z innego forum o kucykach/kanale o kucykach :)

A wieć Hight5 i /) Everypony! Mam nadzieje ze poznam tu ciekawych i  zyczliwych ludzi  :brohoof:

Ps: Przepraszam za brak polskich znakow :I

• Upvote 1

Witaj! :hug:

Wreszcie się ktoś porządnie rozpisał...nareszcie...

Lubisz zimny klimat?

Co sądzisz o Islandii i Norwegii?

Ulubione anime?

no to chyba tyle...a i wejdź czasem na off-top ♥

No lubie sie rozpisywac :D 

Hmmmm... Szczerze mowiac lubie zimny klimat, poniewaz i w takiej norwegi  gdy ok. 20 siedzisz w domu za oknem snieg a ty sobei wlaczysz swoj ulubiony serial lub anime uhhhhh... jak ja to kocham :cadanceawesome:  i byłem w norwegi i malo rzeczy moze byc tak przyjemnych jak chodzenie po norweskich gorach i sadze ze norwegia to wspanialy kraj ale ma swoje minusy , a mianowicie przelecialem tam z wycieczka na zawody zapasnicze i jeszcze nigdy tyle ped..homoseksualistow na litnisku nie  widzialem :crazytwi2: . 

O islandi nie moge nic powiedziec poniewaz nigdy o niej nie czytalem ani tam (jeszcze) nie bylem :grumpybloom:

Wiesz nie ogladalem za duzo anime  , poniewaz zwykle mam malo czasu a tych anime i odcinkow jest ''troche''  :twiblush:  Ale moim ulubionym anime jest Naruto  :twilight2: ( Wiem! Tak orginalnie.....)

Na pewno zajrze do offtopu ^^ (Lubie spamic >.> <.<)

No lubie sie rozpisywac :D

Hmmmm... Szczerze mowiac lubie zimny klimat, poniewaz i w takiej norwegi  gdy ok. 20 siedzisz w domu za oknem snieg a ty sobei wlaczysz swoj ulubiony serial lub anime uhhhhh... jak ja to kocham :cadanceawesome:  i byłem w norwegi i malo rzeczy moze byc tak przyjemnych jak chodzenie po norweskich gorach i sadze ze norwegia to wspanialy kraj ale ma swoje minusy , a mianowicie przelecialem tam z wycieczka na zawody zapasnicze i jeszcze nigdy tyle ped..homoseksualistow na litnisku nie  widzialem :crazytwi2: . 

O islandi nie moge nic powiedziec poniewaz nigdy o niej nie czytalem ani tam (jeszcze) nie bylem :grumpybloom:

Wiesz nie ogladalem za duzo anime  , poniewaz zwykle mam malo czasu a tych anime i odcinkow jest ''troche''  :twiblush:  Ale moim ulubionym anime jest Naruto  :twilight2: ( Wiem! Tak orginalnie.....)

Na pewno zajrze do offtopu ^^ (Lubie spamic >.> <.<)

Byłeś w Norwegii?  :tigertaming:

Też wole zimne klimaty,szkoda tylko że przez kolejne kilka lat nie pojadę w tamte strony...Ciepły klimat jest taki...nudny.Ciągle jest to samo ; kaktus,piasek,koza,kaktus,popękana ziemia,kot,murzyn,morze...wszędzie to samo,gdzie się nie pojedzie.Nie ważne czy to Egipt czy Cypr...

Kraje Skandynawskie są naprawdę piękne,te kolorowe domki i te porty...ah  :kUzFl:

Co do Gejów to co kto lubi,ja na przykład jestem Yaoistką i mi tacy nie przeszkadzają.

Eh Naruto....każdy to kiedyś oglądał  :rariderp:

No,tam w dziale zabaw to można nieźle pospamić... :woops:

• Upvote 1

Też wole zimne klimaty,szkoda tylko że przez kolejne kilka lat nie pojadę w tamte strony...Ciepły klimat jest taki...nudny.Ciągle jest to samo ; kaktus,piasek,koza,kaktus,popękana ziemia,kot,murzyn,morze...wszędzie to samo,gdzie się nie pojedzie.Nie ważne czy to Egipt czy Cypr...

Tam gdzie jest zimny klimat jest tak przytulnie w domu 3: I mozna sie do kogos przytulic to od razu cieplej  :pbft:

Co do Gejów to co kto lubi,ja na przykład jestem Yaoistką i mi tacy nie przeszkadzają.

Coz ja niestety ich nie lubie ;o Bardzo ich nie lubie :D

Byłeś w Norwegii? 

Pojechalem tam w wieku 12 lat poniewaz  w Bergen były organizowane zawody zapaśnicze  :giggle: Pojechalem bo bylem jednym z lepszych ale na zawodach zadnego medalu nie zdobylem  :twiangry:

Witaj! Baw się dobrze, łap :muffin:

Witam i dziekuje za muffine :3 Ale zjemy ja razem z  :cydr: 

Hej! Moim pierwszym PMV też był ten co zaprezentowałeś :) Miłej zabawy!

No czesc ^^ Offspring GÓRĄ!!!!

Zdrawstwuj. Wiesz, baw się dobrze, poznawaj kogo chcesz, udzielaj się gdzie chcesz, nie leź kolorowym w oczy, i co tam jeszcze. Pytania:

Interesujesz się tradycyjnym RPG(kostki, ołówek i kartka, wyobraźnia)?

Podejście do życia?

Czytasz książki?

No i rada. Ogranicz emotikony. Rażą.

Zdrawstwuj. Wiesz, baw się dobrze, poznawaj kogo chcesz, udzielaj się gdzie chcesz, nie leź kolorowym w oczy, i co tam jeszcze. Pytania:

Interesujesz się tradycyjnym RPG(kostki, ołówek i kartka, wyobraźnia)?

Podejście do życia?

Czytasz książki?

No i rada. Ogranicz emotikony. Rażą.

Dzieki ;) 

A co do pytań to kiedys bawilem sie z kolegami w tadycyjne RPG , ale nic wiecej za bardzo sie tym nie interesuje. 

Jestem realistą i humanistą. Lubie sie klocic ...bardzo lubie! W pewnej piosence padlo zdanie ''Od pewnego rodzaju smutku mozna sie uzaleznic'' i ja sie z tym w pelni zgadzam.

Czytam ksiazki ale nie tak duzo jak za czasow gdy nie mialem komputera :D Wtedy bylem w stanie przeczytacdwie 300 stronowe ksiazki w jeden dzien. Teraz wiecej ogladam filmow niz czytam ksiazek , ale gdybym mial wybrac 2 tom ''Honoru złodzieja'' a kolejna seria filmow Pottera to bym bez wahania złapał za ksiazke.

Co do emotikonow to zalezy jaki mam humor i nie ukrywam ze pierwszy raz mam dostep do tylu emotikonkow ^^ 

Cześć  

Dzieki ;)

A co do pytań to kiedys bawilem sie z kolegami w tadycyjne RPG , ale nic wiecej za bardzo sie tym nie interesuje. 

Jestem realistą i humanistą. Lubie sie klocic ...bardzo lubie! W pewnej piosence padlo zdanie ''Od pewnego rodzaju smutku mozna sie uzaleznic'' i ja sie z tym w pelni zgadzam.

Czytam ksiazki ale nie tak duzo jak za czasow gdy nie mialem komputera :D Wtedy bylem w stanie przeczytacdwie 300 stronowe ksiazki w jeden dzien. Teraz wiecej ogladam filmow niz czytam ksiazek , ale gdybym mial wybrac 2 tom ''Honoru złodzieja'' a kolejna seria filmow Pottera to bym bez wahania złapał za ksiazke.

Co do emotikonow to zalezy jaki mam humor i nie ukrywam ze pierwszy raz mam dostep do tylu emotikonkow ^^ "
Da się uzależnić od pewnego rodzaju smutku"

Uwaga FlyOnFly jest nieobliczalny i aspołeczny !!!

widzicie to pod jego nickiem ? "Ktos inny niz ten za kogo sie podaje."
albo to co zacytował ? "Da się uzależnić od pewnego rodzaju smutku"

Wychodzi na to że FlyonFly [LataćNaLatać(??????? :rdderp: )] jest EMO

emo_pony_by_loungejase-d4q99gd.png

BTW. FlyOnFly kłamie on jest pesymistą a nie realistą ..

Uwaga FlyOnFly jest nieobliczalny i aspołeczny !!!

Tak , jestem aspoleczny niemam kolegow i codziennie sie tne bo mnie mama bije kablem od pilota. Przepraszam za klmastwo i obiecuje poprawe.....

widzicie to pod jego nickiem ? "Ktos inny niz ten za kogo sie podaje."

Tak , wiedzialem ze ze to napiszesz :D Mialem dobry pomysl zeby napisac to wczoraj :D

jest EMO

Przeprazam jeszcze raz :(

FlyOnFly kłamie on jest pesymistą a nie realistą ..

Zalezy kiedy ale w wiekszosci przypadkow jestem realista niz pesymistą :D

A teraz przepraszam ide kupic pare zyletek bo mi niektore utknely tu i tam :(

Ps. Zapomnialem o najwazniejszym! Czesc bociku musisz mi w czyms pomoc potem 3: