Maffle Fluff Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 \ 1 minutę temu Gringo37 napisał: To prawda, widziałem taki post. Komentarze, które widziałem skłoniły mnie jednak do tego, żeby nie podpisywać się pod tym. Aż sprawdziłem i skopiuje kilka ciekawych postów. Cytuj Banda niewychowanych ludzi. Nie trudzcie się, sama odejdę. Wstyd mi za was i za wasze wulgarne zachowanie. I dodam, że nie dziwię się, że nikt nie chce być w tej grupie. Niby Białystok a taka wieś. Wstyd i hańba dla Podlasia. Cytuj ludzie mi ułatwiają pracę, przynajmniej dwie osoby już się ewakuowały same Cóż to chyba całe podsumowanie tego wątku Cytuj Panowie, panie. Kiedy pijemy? Czy no, to znaczy kiedy meet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Ten ostatni to ja dobrze pamiętam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Większość kojarzę, z wyjątkiem tego ostatniego. Ktoś znalazł pretekst w postaci meetów, żeby pić. Trochę mało ambitne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 A tak z ciekawości zapytam pewną osobę jak wyglądają tam "meety". Sam jestem tego ciekaw, bo raz miałem pojechać, ale się rozchorowałen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Jak się dowiesz, napisz. Nigdy nie byłem na meecie ani "meecie", a z chęcią bym poszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Właśnie teraz Gringo37 napisał: Jak się dowiesz, napisz. Nigdy nie byłem na meecie ani "meecie", a z chęcią bym poszedł. Mój jedyny to był ten wirtualny Zexel może kojarzy ;v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 9 minut temu Maffle Fluff napisał: Mój jedyny to był ten wirtualny Zexel może kojarzy ;v Oczywiście, że cię kojarzę, głuptasie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 2 minuty temu Zexel napisał: Oczywiście, że cię kojarzę, głuptasie 12 minuty temu Maffle Fluff napisał: Mój jedyny to był ten wirtualny Zexel może kojarzy ;v Jak było na meecie w LoE? Akurat nie było mnie w internetach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Właśnie teraz Gringo37 napisał: Jak było na meecie w LoE? Akurat nie było mnie w internetach. Jeden wielki "burdel", ale jakoś wyszło chyba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Właśnie teraz Gringo37 napisał: Jak było na meecie w LoE? Akurat nie było mnie w internetach. Cóż organizacja leżała i choć był ciekawsze momenty to jednak reszta leżała i kwiczała niczym zdrowa świnka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 11 godzin temu Zexel napisał: A dokładniej? Jak mieszkasz na wsi to może i mieszkasz nie daleko mnie Raczej nie. Wieś Rafałówka, gmina Zabłudów, powiat białostocki. Pewnie nawet w tym samym powiecie nie jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlocz Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Korzystając z tego że coś tu ożyło i jest jakieś poruszenie, to chciałem zapytać, czy to nie któryś z was przyjechał z Białegostoku do Warszawy na Ponymeeta dla Nowych w kwietniu tego roku? Bo szukam tego kolegi tylko mi ksywa wyleciała niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 8 godzin temu Bronek napisał: Raczej nie. Wieś Rafałówka, gmina Zabłudów, powiat białostocki. Pewnie nawet w tym samym powiecie nie jesteś. Mniejsza o to, gdzie leży Rafałówka. Jakby przeforsować spotkanie broniaczy to przyszedłbyś co? 7 godzin temu Wlocz napisał: Korzystając z tego że coś tu ożyło i jest jakieś poruszenie, to chciałem zapytać, czy to nie któryś z was przyjechał z Białegostoku do Warszawy na Ponymeeta dla Nowych w kwietniu tego roku? Bo szukam tego kolegi tylko mi ksywa wyleciała niestety. Z braku odpowiedzi obawiam się, że chyba go tu nie znajdziesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 14 godziny temu Gringo37 napisał: Mniejsza o to, gdzie leży Rafałówka. Jakby przeforsować spotkanie broniaczy to przyszedłbyś co? Jeśli odbyłoby się w roku szkolnym to mógłbym przyjść. Fajnie byłoby pójść razem do kina na MLP EQ 4. Tylko, że nie wiem, czy ta część będzie puszczana w kinach. Premiera światowa ma być na NetFlix. O Polskiej nic jeszcze nie wiadomo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 godzinę temu Bronek napisał: Jeśli odbyłoby się w roku szkolnym to mógłbym przyjść. Fajnie byłoby pójść razem do kina na MLP EQ 4. Tylko, że nie wiem, czy ta część będzie puszczana w kinach. Premiera światowa ma być na NetFlix. O Polskiej nic jeszcze nie wiadomo. Niezły pomysł obejrzeć razem film. Wpierw jednak myślę lepiej może zrobić jakiegoś meeta na poznanie się. A nóż ktoš kogoś zna i o tym nie wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 Właśnie teraz Gringo37 napisał: A nóż ktoš kogoś zna i o tym nie wie. Ja nie mam przyjaciół, więc ez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 5 minut temu Zexel napisał: Ja nie mam przyjaciół, więc ez Podobnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 48 minuty temu Zexel napisał: Ja nie mam przyjaciół, więc ez Ja tam mam kilka znajomych z Białegostoku, ale nikt z nich na pewno nie jest bronym. Chciałbym, żeby ktoś z mojej okolicy okazał się bronym i pokazał się na forum Pomarzyć można... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 Jakby co to piszę się na to PS. Kto powiedział, że trzeba iść na EQG. Kto wie, co tam będzie ciekawego do obejrzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 2 minuty temu Triste Cordis napisał: PS. Kto powiedział, że trzeba iść na EQG. Kto wie, co tam będzie ciekawego do obejrzenia Poza tym szczerze wątpię, że ten film będzie w kinach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 2 minuty temu Zexel napisał: Poza tym szczerze wątpię, że ten film będzie w kinach. Spokojnie. Jeszcze nie było nawet oficjalnej premiery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 (edytowany) Miło widzieć, że jednak są ludzie którzy chcą zrobić normalne meety w Białymstoku Edytowano Sierpień 9, 2016 przez Maffle Fluff 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 godzinę temu Maffle Fluff napisał: Miło widzieć, że jednak są ludzie którzy chcą zrobić normalne meety w Białymstoku A czemu nie? Tylko jakby tu jeszcze kogoś zgarnąć, tak zronić ekipkę z 10 osób? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 Cóż 5 mamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlocz Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 4 godziny temu Maffle Fluff napisał: Cóż 5 mamy Od 5 można zacząć, a jak dobrze to zorganizujecie to będzie pewnie więcej z każdym następnym razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się