Maffle Fluff Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 11 godzin temu Triste Cordis napisał: Jak dla mnke jest OK, ale ktoś tu zapomniał o kinie i mojej "dziecinnej" z pozoru zabawie. Najlepiej będzie spotkać się na +/- 40 min przed filmem. Musimy się jakoś odnaleźć i kupić bilety Nie zapomniałem Cytuj Dokładną godzinę ustalimy tydzień przed meetem. Cytuj o tym idziemy do smyka aby Kupić BB, a potem się nimi wymienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 23.08.2016 at 00:30 Maffle Fluff napisał: Podsumowując 24 Września spotykamy się w Galerii Jurowieckiej przed godziną 13. Dokładną godzinę ustalimy tydzień przed meetem. Następnie idziemy zjeść. Po tym idziemy do smyka aby Kupić BB, a potem się nimi wymienić. Jeżeli będzie dobra pogoda możemy przejść się po parku albo po prostu pochodzić po mieście. Na koniec robimy wspólne zdjęcie. Jeżeli się z tym zgadzacie to trzeba zrobić wydarzenie a nóż ktoś dojdzie Dobra, podsumowując podsumowanie podsumowania Data: Póki co 24 września (zależna od filmu) Miejsce - galeria przy Jurowieckiej Godzina - Na godzinę przed wybranym seansem. Plan (?): 1. Próbujemy się jakoś poznajdować w wyznaczonej miejscówce. 2. Kino - zjemy później. I tak najecie się pop-cornu Film: "Sekretne życie zwierzaków domowych" 2D (nie ma sensu dopłacać do kilku fajnych efektów). 3. Kupno i wymiana BB 4. Uzupełnienie żołądka - na wypadek gdyby ktoś miał jeszcze miejsce po pop-cornie i coli xD 5. Zależne od pogody szwendanie się. Mam nadzieję, że nie będzie padać. 6. Fotka Kto jest za? Proszę wcisnąć spację. Kto przeciw? Czas goni. Trzeba w końcu ustalić co i jak mamy robić na tym mikro-meecie Inaczej zima nas zastanie i pojedziemy na Gwiezdne Wojny (jeśli wypali... pomysł na drugą edycję... hmm...). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Wytłumaczcie mi co to jest te BB :/ Jak to wygląda, ile kosztuje i jakiej jest wielkości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Z tego to co wiem (i wcześniej napisał Triste) to są dosyć małe figurki z kuców w woreczkach a kosztują około 11 zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 37 minuty temu Maffle Fluff napisał: Z tego to co wiem (i wcześniej napisał Triste) to są dosyć małe figurki z kuców w woreczkach a kosztują około 11 zł I są słodziutkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Właśnie teraz Zexel napisał: I są słodziutkie mają normalną ekhm plastikową grzywę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: mają normalną ekhm plastikową grzywę? Mają grzywę zrobioną z miłości. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 To jeszcze lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 3 godziny temu Triste Cordis napisał: Kto jest za? Proszę wcisnąć spację. Kto przeciw? (...) Jestem trochę przeciw dacie wydarzenia. Trochę późno :\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 (edytowany) 3 minuty temu Zexel napisał: Jestem trochę przeciw dacie wydarzenia. Trochę późno :\ lepiej późno niż wcale choć sam chciałbym szybciej Edytowano Sierpień 25, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 2 godziny temu Bronek napisał: Wytłumaczcie mi co to jest te BB :/ Jak to wygląda, ile kosztuje i jakiej jest wielkości? Blind Bagi. Kilkucentymetrowe figurki kucy. Ich największą zaletą jest możliwość schowania przed rodziną w praktycznie dowolnym miejscu. Przykładowy opening: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Zaś największą wadą problemy z padaniem i choroba Ha$bro - znaczek tylko po jednej stronie. Ale i tak warto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 Zrobiłem wydarzenie mam nadzieje, że dobre ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 18 godzin temu Maffle Fluff napisał: Zrobiłem wydarzenie mam nadzieje, że dobre ;-; Dopisze, że zapraszasz wszystkich chętnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Mogę zrobić banerek, jeśli chcecie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Raczej nikt nie będzie miał nic przeciwko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 3 godziny temu Zexel napisał: Mogę zrobić banerek, jeśli chcecie Jeżeli masz ochotę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Sierpień 29, 2016 Share Napisano Sierpień 29, 2016 (edytowany) 25.08.2016 at 11:04 Triste Cordis napisał: Dobra, podsumowując podsumowanie podsumowania Data: Póki co 24 września (zależna od filmu) Jak coś to możecie trochę się rozerwać bo wtedy w Białymstoku będzie impreza Up To Date Festival 23—24.09.2016. Tylko bilety trochę drogie. Edytowano Sierpień 29, 2016 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 29, 2016 Share Napisano Sierpień 29, 2016 (edytowany) godzinę temu Dr. Whooves napisał: Jak coś to możecie trochę się rozerwać bo wtedy w Białymstoku będzie impreza Up To Date Festival 23—24.09.2016. Tylko bilety trochę drogie. Czemu mówisz o was sam nie wpadniesz ? A co do cen to ekhm przynajmniej mnie nie stać na te bilety Edytowano Sierpień 29, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Sierpień 29, 2016 Share Napisano Sierpień 29, 2016 godzinę temu Maffle Fluff napisał: Czemu mówisz o was sam nie wpadniesz ? A co do cen to ekhm przynajmniej mnie nie stać na te bilety Gdybym mógł to bym wpadł, akurat wtedy będę miał pełne kopyta roboty . Tardis... Derpy... itp. itd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 29, 2016 Share Napisano Sierpień 29, 2016 Właśnie teraz Dr. Whooves napisał: Gdybym mógł to bym wpadł, akurat wtedy będę miał pełne kopyta roboty . Tardis... Derpy... itp. itd No cóż życzę udanych bojów z Dalekami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 A przyjdę. Akurat jestem w Polsce w tym tygodniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 Oby ta pogoda, co teraz mamy utrzymała się do końca naszego meeta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 Byłoby cudownie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 Ostatnio Egipt zamienił się miejscem z Polską. Gdzież we wrześniu 30 stopni w cieniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się