Fagglenorusie Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 (edytowany) Cóż...Jestem sobie dziewczynką, posiadającą 2 liczby za liczbę lat, obecnie pod nastrojem Warki.Jestem tu od niedawna, bo od 11 marca czy coś koło tego. Jestem też spóźnialska, bo dopiero teraz robię ten temat. Odpowiedzi na częste pytania: Nie, nie umiem rysować. Tak, interesuje się mangą i anime. Słucham głównie heavy metalu, metalu, rapu, hip-hopu itp. Tak, lubię jeść, a moje ulubione potrawy to:prażynkikufel z napojem (bez skojarzeń, pliz)chrupki kukurydziane maczane w gorącym mlekupłatki w gorącym mlekulody, lody, och lubię, uwielbiam LODYWARKA Radler Nie, nie jestem DJ i nie komponuję/remixuję muzyki Tak, lubię jeść.Ksywka na forum to:FaggleCzarująca Lama. Tak, wstawię swoje zdjęcie, tylko muszę wybrać które. xdNajbardziej będzie pasować w stylu pop-art albo w czarno-białym, żebym została i tak tajniakiem, oraz w głupiej pozie, jak na mnie przystało.Uwaga, otwierasz spoiler na własną odpowiedzialność (mimo tego, że zdjęcie jest czarno-białe).Pewnie niewielu chciało zobaczyć jak wyglądam, ale już trudno, nie ma dla mnie odwrotu, zawsze się publicznie kompromituję (jeśli te słowa nie są ci znane, wymień je, na 'wiochę')Tiaa, wiem, że się spóźniłam z tym przywitaniem, ale co tam. xdZmawiana tortura dla Viega - kompletny off-top Cóż...Jestem sobie dziewczynką, posiadającą 2 liczby za liczbę lat, obecnie pod nastrojem Warki.Jestem tu od niedawna, bo od 11 marca czy coś koło tego. Jestem też spóźnialska, bo dopiero teraz robię ten temat. Odpowiedzi na częste pytania: Nie, nie umiem rysować. Tak, interesuje się mangą i anime. Słucham głównie heavy metalu, metalu, rapu, hip-hopu itp. Tak, lubię jeść, a moje ulubione potrawy to:prażynkikufel z napojem (bez skojarzeń, pliz)chrupki kukurydziane maczane w gorącym mlekupłatki w gorącym mlekulody, lody, och lubię, uwielbiam LODYWARKA Radler Nie, nie jestem DJ i nie komponuję/remixuję muzyki Tak, lubię jeść.Ksywka na forum to:FaggleCzarująca Lama. Tak, wstawię swoje zdjęcie, tylko muszę wybrać które. xdNajbardziej będzie pasować w stylu pop-art albo w czarno-białym, żebym została i tak tajniakiem, oraz w głupiej pozie, jak na mnie przystało.Uwaga, otwierasz spoiler na własną odpowiedzialność (mimo tego, że zdjęcie jest czarno-białe).Pewnie niewielu chciało zobaczyć jak wyglądam, ale już trudno, nie ma dla mnie odwrotu, zawsze się publicznie kompromituję (jeśli te słowa nie są ci znane, wymień je, na 'wiochę')Tiaa, wiem, że się spóźniłam z tym przywitaniem, ale co tam. xdZmawiana tortura dla Viega - kompletny off-top Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Fagglenorusie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Uwaga, Tortura: Wstaw więcej zdjęć Nie wiem czy jest sens ciè witać, ale whatever. Hejooo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 (edytowany) Nie, nie chcę ludzi zabijać swoim ćpunskim wyglądem. xd EDIT: Nic nie napisałeś że zdjęć ze mną, więc wstawię. Tiaa, dopiero teraz się skapnęłam. xd Edytowano Czerwiec 15, 2013 przez Fagglenorusie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oreo_maniak Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Fajna meblościanka na zdjęciu Jak by co to... I I I V Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Nie ma to jak zdjęcie robione w kuchni. Na razie mam dwa, i wystarczą na wieki. Ha, FUCK YEAH, bo szczycę się userbarami na innym forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Hejo. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Zaiste, refleks dopracowany do perfekcji. Zdrawstwuj. Pytań nie zadaję, rad żadnych nie udzielam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Heavy metal i metal to to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Witaj w tej pełnej babeczek serowej krainie napadniętej przez kosze na śmieci z ADHD i ubrane w różowe sukienki...Co ja gadam? Cześć. Mam pytanie na które nie dałaś otpowiedzi( ) czy lubisz gry i jakiego kuca lubisz najbardziej? Moja faworytka wśród Mane6 to Twi A najbardziej nielubie RD A lubisz czytać? (ja bardzo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalejdoskop33 Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Hej !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Witaj (wreszcie) na forum i baw się dobrze. Co ja gadam, już bawisz się dobrze. Chyba. Anyway, masz ode mnie (niby na start, ale sama widzisz...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Lepiej późno niż wcale, nie? xD No to: miłej zabawy na forum! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 (edytowany) Hej wariatko I kto tu się spóźnia?? (ja się tak nie babrałem :3) Zatem oficjalnie witaj i żegnaj bo idę sobie oglądać film o wampirach. (muszę ograniczyć bo już od dawna chodzę z "drewienkiem" i/lub nożem w rękawie kiedy wychodzę z domu i się ludzie dziwnie gapią na mój dziwno-kształtny rękaw) Edytowano Czerwiec 18, 2013 przez kotekipiesek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Heavy metal i metal to to samo. Wiem o tym, ale czemu nie napisać tego dwa razy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 A dlaczego by pisać to dwa razy? A po co pisać to dwa razy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Bo to jest fajne. Tak super fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Równie dobrze można zdublować cały pierwszy post. Będzie dwa razy fajniejszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 I dostanę warna za spam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Jeśli lubisz, nie mogę Ci zabronić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Okej. Dubluję ten post Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 hejo ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 hejo :3 wejdź na Plazma Burst to cię zesczelę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) Edytowano Czerwiec 27, 2013 przez Fagglenorusie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się