Spoiler Cat Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 (edytowany) W sumie tak jakoś nagle mi skill podskoczył, zacząłem męczyć ar7 z HR i ar10, trochę overdose, na tych mapach w sumie i tak mi nie szło, ale chyba coś dało. W sumie tylko jedną mapę AR10 umiem przejść bez NF ;_; Edytowano Luty 3, 2015 przez Kuoth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 Co prawda nie jest to do końca moje jednak jest w tym mój replay (niestety jest dupny, nie zdążyłem go poprawić na czas)Jest to prawdopodobnie mój ostatni replay który znajdzie się w internecie, przez podejście niektórych osób stwierdziłem że pie*dole tą gręHave fun~Osu!mania #polish team | Yuyoyuppe - AiAe [sC] https://www.youtube.com/watch?v=gOLkgpk5u5M tutaj w razie jakby znowu skajzepsu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modren Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 (edytowany) Czekałem aż to tu wstawisz XD. Szkoda jednak, że przestajesz grać w osu!. Wnioskując po tekscie na twoim profilu, mam rozumieć że po prostu pokłuciłeś się z kimś solidnie w osu!, po czym stwierdziłeś, że osu! to tylko strata czasu? Edytowano Marzec 2, 2015 przez Modren Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 jak człowiek się meczy żeby być z dnia na dzień coraz lepszy a i tak jedyne co słyszę to ze gram jak gówno i tylko farmie... nie dzięki, zepsuło mi to całkiem wrażenia z tej gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modren Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 (edytowany) To jest tak zwany #polish! Tego się nie słucha!!! Sam ile takiego hejtu na siebie przyjąłem, ale mam po prostu wyrąbane na takich graczy. Po moim "come back'u" staram się tylko pisać z ludźmi którzy nie zachowują jak ci z #polish'a. Ja widze twoje starania. Tak jako ciekawostkę powiem (i może pocieszenie), że przecież jesteś najlepszym Polskim Bronym na std i manii 4K. Tak, zmiażdżyłbyś mnie na 4K. Edytowano Marzec 2, 2015 przez Modren Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 lol, jeszcze żeby to był #polish, tam akurat sam wyzywam ludzi od gówien dostając w zamian śmiech i jeszcze gorszą odpowiedź Tak czy siak potrzebuje od tej gry i community długiego odpoczynku (ale i tak będę donosił sprzęt do osu!rooma na konwenty bo to jest wejściówka za frajer ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modren Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 (edytowany) Tak sobie przejrzałem na szybko historię tutejszego zakątka o osu!, i widzę, że obecnie ten zakątek forum trochę umarł. Cóż poradzić... Wielu ludziom już się ta gra znudziła... nagrałem tym razem coś z osu!Standard (jak narazie to mój najlepszy wynik ogólnie na std), ale zauważyłem, że obecnie też opisuje mój nastrój: https://www.youtube.com/watch?v=iY1YsM89fD4 Po raz pierwszy użyłem osu!record ,ale nie przedstawił jednej rzeczy dokładniej... otóż mój Cursor size jest ustawiony na najmniejszy, a tu jest normalny, ale tam... to nie duży problem. Edytowano Marzec 27, 2015 przez Modren Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Wrzuciłbym coś, gdyby mi cholernie forma nie skakała (chyba, że zadowala kogoś shitplay halozy - genryuu kaiko ctb diff z combo 300) Najtrudniejsza mapka jaką udało mi się na fc w ctb zrobić to aimi - link (tv size) [insane], co jest raczej średniakiem, do tego prawie miesiąć temu, od tamtego czasu nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaher Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 To i ja się pochwalę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 just few shitplays Pączki dalej stoją, jak stały ale forma powoli wraca. Mania nie taka straszna... jak wszystko na normal, AiAe HD robię może 3/4 ;_; jak widzę staircase'y to dostaję pierdolca oczopląsu. https://youtu.be/w7eMDdqvkZw https://youtu.be/jTpe1wJ7Wr8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Ostatnio nie chce mi się szukać map więc gram na łatwych (z modami) https://www.youtube.com/watch?v=akuLJUjs39g Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 (edytowany) To i ja wrzucę coś. Taki mały shitpass Downdraught Normale się gra dla beki w kombinacji HD+FL Miło spotkać na tym forum kogoś jeszcze od CTB. Jakbyś chciał kiedyś pograć mapy dla koreańców (taki twilight, genryuu kaiko czy inne overdose) pisz śmiało. Może akurat będe mógł pograć D: Edytowano Maj 7, 2015 przez Spoiler Cat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 No, w końcu mam jakąś mapę z niezlamionym Hardem. Będzie chyba pierwszą. https://youtu.be/_YLxUxpFVeA Niespodzianka pod koniec. Obserwuj prawy dolny róg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modren Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Z chęcią obejrzę, ale pod warunkiem, że zmienisz film z prywatnego, chociażby na niepubliczny, bo nikt tego nie może obejrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 (edytowany) Z chęcią obejrzę, ale pod warunkiem, że zmienisz film z prywatnego, chociażby na niepubliczny, bo nikt tego nie może obejrzeć. A wiesz co jest w tym śmiesznego? Youtube zablokował, gdyż HURR DURR prawa autorskie w minutach 0:21-1:21. EDIT: A tutaj z przyjaźniejszego Dailymotion: http://www.dailymotion.com/video/x2su5mj_osu-sawai-miku-konna-sekai-shiritakunakatta-hard-s_videogames Edytowano Czerwiec 5, 2015 przez Garin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Protip: Przy nagrywaniu filmików z osu! hitsound ustaw głośniejszy niż muzykę, to znacznie zmniejsza szanse wykrycia "nielegalnej" treści przez automatyczny system youtube (albo po prostu załatw sobie zewnętrznego partnera jak any.tv i będziesz mieć to z dyńki na długie lata) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Kuoth kaleczy manie, ale coś czuję że pewien kamień milowy został pokonany... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 (edytowany) Żaden kamień milowy, ty tego nie czytasz tylko nawalasz randomowo w klawisze XD A przynajmniej kizamu tak wyglada, traxx ci poszedł nawet ładnie Szczerze powiedziawszy rok temu z takimi umiejętnościami można było farmić do top10pl xD Teraz na szczęście szykuje się jakaś konkretna kadra Edytowano Czerwiec 16, 2015 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Radnomowe napieprzanie w klawisze mam gdy gram 7k, kizamu miejscami było randomowo, albo najzwyczajniej w rytm nie weszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 (edytowany) to obejrzyj teraz ten filmik jeszcze raz i patrz na pas offsetu Przy większej prędkości po prostu nawalasz losowo w klawisze i tego ci się ukryć nie uda Ale spoko, im dłużej będziesz grał tym lepiej ci będzie szło czytanie Polecam ci przy manii zaznaczyć używanie hitsoundów z mapy, przyjemniej się gra wtedy Edytowano Czerwiec 16, 2015 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Ale hitsoundy ze skina f1rstlove'a są idealne dla mnie pod ctb D: Anyway, dzięki za poradę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Kuoś dalej kaleczy manię, tym razem 7k dwie mapki, Modren wypowiedz się jak mi idzie https://youtu.be/tmsqRbxLh2w Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modren Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Nieźle Ci poszło Kuoth. Widzę duży potencjał, bo nie łatwo jest się uczyć 7K. Nice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Najwięcej punktów ile udało mi się zdobyć na mapie mlp. Na innych mapach lepiej wyszło, jeszcze wrzucę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Hue, zapomniałem o istnieniu tego wątku łapta coś w miarę świeżego Spoiler [osu!mania~4K] Hypernite Industries - Speedcore 300 [Extra] nie chce mi się pierdzielić z tym formatowaniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się